stinghardyzz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
Arkadaşlar 15 dolar rainbow season paşa alıyım dedim 55 tl çok pahalı geldi suan Türkiye den bişey alınmaz artık düşsün dolar Euro bizi iflas ettirecekler
EArkadaşlar 15 dolar rainbow season paşa alıyım dedim 55 tl çok pahalı geldi suan Türkiye den bişey alınmaz artık düşsün dolar Euro bizi iflas ettirecekler
Ben oyunu uplayden aldım steamden season pass alsam şalışırmıStw
E
Steam de 35tl.
Bilmiyorum Hocam. bunun hakkında konu açarsanız yardımcı olacak birileri mutlaka çıkar.Ben oyunu uplayden aldım steamden season pass alsam şalışırmı
Oyun içinden mi yükleniyor?R6 crediyi diyorsun sanırım onu para ile satın alabiliyoruz.
Oyun içinden mi yükleniyor?
fffffffff yığıaaaaa...Evet shop ta bulabilirsin ama baya pahallı .
Rainbow çok iyi abi heryerden Överim geçen metrobüsde adama rainbow kadar güzel oyun yok dedim rızamı tanimammi dedi ahahahhdhajaj
kesin değil diye okudurm bazı yerlerde ama gelirse güzel olurBordo bereliler geliyor nisanda hadi bakalım şimdiden heyecanlıyım
Kesinkesin değil diye okudurm bazı yerlerde ama gelirse güzel olur
veto edildi israil gelecek dendi?Bordo bereliler geliyor nisanda hadi bakalım şimdiden heyecanlıyım
Season pass aldımızda ne geliyor ekstradan
Youtuber Mete (Easter Gamers TV) paylaşmıştı o resmi daha önceden . Sonra açıklama yaptı gerçeklik payı yokmuş diye . Gerçek değil yani ...Yayınlandı 2017 neler geleceği
bilmiyorum kiYoutuber Mete (Easter Gamers TV) paylaşmıştı o resmi daha önceden . Sonra açıklama yaptı gerçeklik payı yokmuş diye . Gerçek değil yani ...
HahahhahahahahahahhahahahaUlan yarıldım resmen
SAd.asD:as
Daha var mı böyle troller
![]()
aha,ahaYoutuber Mete (Easter Gamers TV) paylaşmıştı o resmi daha önceden . Sonra açıklama yaptı gerçeklik payı yokmuş diye . Gerçek değil yani ...
HahahhahahahahahahhahahahaUlan yarıldım resmen
SAd.asD:as
Daha var mı böyle troller
![]()
Ya