keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 236
galiba sorumun yanıtı bu teşekkürler kavramaya çalışıyorum
rica ederim, önemli konudur. Fibonacci sayılarını yazdırmayı deneyerek başlayabilirsin işe.
galiba sorumun yanıtı bu teşekkürler kavramaya çalışıyorum
<?php
echo "Merhaba";
?>
#-*- coding:utf-8 -*-
print "Merhaba"
<script language="JavaScript">
document.write("Merhaba");
</script>
<html> <!-- Uzatmanın âlemi yok, kısaca html ile başlar işte :D -->
<body>
<head>
</head>
<p>Merhaba</p>
</body></html>
Console.WriteLine("Merhaba")
head body'nin dışında olmalıydı ama
paamayim nekudotayim :)
@ECHO OFF
TITLE SDN
CLS
ECHO Enter your message here!
set/p "msg=>"
ECHO %msg%
ECHO Now, GTFO!
PAUSE
Merhaba arkadaşlar bende bu yıl aranıza katılıyorum bilgisayar programcılığı okuyacağım bu yıl başlıyorum universiteye
Proglamlama bilgim yok ancak bir soru olucak kafama takıldı bu html kodlarının Türkçe sistemini yapmak mümkün mü ?
Örneğin : <b>....</b> olan kod <k>...</k> olabilir mi ?
Proglamlama bilgim yok ancak bir soru olucak kafama takıldı bu html kodlarının Türkçe sistemini yapmak mümkün mü ?
Örneğin : <b>....</b> olan kod <k>...</k> olabilir mi ?
<style>
k {font-weight:bold;}
</style>
<k>Deneme</k>
Merhaba arkadaşlar bende bu yıl aranıza katılıyorum bilgisayar programcılığı okuyacağım bu yıl başlıyorum universiteye
Selam herkese Aramızda Adobe AIR platformunu kullanan kimse var mı merak ettim
Ben merak ediyorum bu platformu. Ama 31 Ekim'e kadar bakama. Şu iptal olan kpss sınavını bi atlatayım da
Ben merak ediyorum bu platformu. Ama 31 Ekim'e kadar bakama. Şu iptal olan kpss sınavını bi atlatayım da
Şu ana kadar multiplatform konusu ile kolaylığı bir arada getirmeyi başarabilen en güzel platform bence. Kullanan arkadaşlar varsa birazcık paylaşım yapalım da yayılsın iyice Ayrıca Adobe da bedava Flash Builder 4 lisansı dağıtarak öğrenmek isteyenlere yardımcı oluyor haberiniz ola
Bil sis öğrt mi hocam? Aynı yerden mi mezunuz