SDN Oyun Cafe

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cod serisinde üç bölümü sevmişimdir. All Ghilled Up,Vorkuta ve Vandetta ikisinin Treyarchtan gelmesi bu firmanın benim gibi oyunculara hitap ettiğini gösteriyor.

Aynı zamanda Mass Effect evrenine giriş dahi yapmayanları bilmem kaçıncı defa kınıyorum...

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
trackmania 2 canyon
Driver san fransisco
Fifa 12(dvd kopyası)

Malum yerlere düştü...

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Call of Juarez The Cartel
Deus Ex Human Revolution
Driver San Francisco
Driving Simulator 2011
F.E.A.R. 3
F1 2011
FIFA 2012
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad
Test Drive Unlimited 2

Ne oyun kurdum be bugün. Sıkılmak yok uzun bi süre :)

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Deus Ex Human Revolution'ın sadece başlarına göz attım ben de. İlk izlenimim iyi ancak şöyle kendimi vere vere oynayacağım oyunlar listesine girdiği için onu bitirmeyi de ileri bir tarihe erteledim.

Serious Sam HD:The First Encounter' a da başladım. Oyun 2001 yılında çıkan ilk Serious Sam'in 2009 yılındaki remake versiyonu. Serious Sam ilk çıktığında Half Life,Soldier Of Fortune,Deus Ex,No One Lives Forever gibi iyi senaryolu ve yapay zekası gelişmiş düşmanlarla dolu FPS'ler revaçtaydı. Komik bir senaryosu olan ve Cüneyt Arkın gibi oynarken yüzlerce düşmana karşı girişerek hepsini mermi manyağı yapmaktan başka bir şey yapmadığımız bu oyun beklenmedik bir şekilde başarılı oldu. Hatta satış rakamları Max Payne'e bile yaklaştı. Serious Sam can çekişmekte olan bir türün son örneğiydi: Konuya aldırış etmeden sadece eğlenmek için oynadığımız aksiyon oyunları. Aslen oyun,Croteam isimli bir firmanın ürettiği Cro Engine grafik motorunun yeteneklerini göstermek için ürettiği bir demodan başka bir şey değildi. 2104 yılındaki uzaylı istilasına karşı durabilecek tek kişi Sam "Serious" Stone'u kontrol ediyorduk. Yüksek tempolu,kandaki adrenalin oranını arttıran ilk oyunu bir çırpıda bitirdim ve hiç sıkılmadım. 8 yıl sonraki tekrar yapımda yeni bir grafik motoru eklenmiş onun dışında her şey aynı. Menülerde bile tek fark grafik ayarları bölümündeki efektler sadece. Oynanış gene aynı,gene aksiyonun dibine vuruyoruz. Duke Nukem Forever rezaletinden sonra konuya önem vermeden oynanabilecek alternatif bir FPS. Denemeye değer.

FourZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mass Effect serisi efsane oldu benim için. Muhteşem senaryo kurgu evren karekterler büyüksün BioWare

Fecr-i Turan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
NwdzQ.jpg

u9COK.jpg

02FMC.jpg

1dQ1m.jpg

r67jg.jpg

ePHzx.jpg

FoHvH.jpg

fDBaJ.jpg

aE3z5.jpg

NTk7Y.jpg

vKeZv.jpg

1Gtn5.jpg

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şuana kadar tek satın aldığım oyun bf3 oldu ve iyikide almışım arkadaş yav :)

Fecr-i Turan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Black Ops II nin grafikleri kötü değil idare eder. Senaryosunun tabi ilk BO ile beraber en iyi oyun senaryosu olacağına eminim.

Bir yandanda MW serisini yeniden oynuyorum. İlk MW bir sanat harikası. Sürekli aksiyona girmek zorunda değiliz. İkinci MW ise hem senaryosu hemde müzikleri sayesinde bir baş yapıt oyun dünyasının giderek duygudan uzaklaştığı şu dönemde tekrar bitirmek ilaç gibi geldi bana.

CoD serisine cidden 2 yıl ara verilmeli. Hayır oyun motoru yapmaları için değil. İnsanların o eski CoD hazzını tekrar yaşamalarını istiyorum. Ancak IW'deki ayrılıklar sonunda bunun olmayacağına da eminim.

Son olarak BO ve MW serilerine bakmak istiyorum. BO genelde adından anlaşıldığı gibi operasyonlar üzerine kurulu. Vatan sevgisi dışında duygu yok-Onu da Reznov sağlıyordu rahmetli- . Bir de MW ye bakıyorum. Soap Price dostluğu aynı şekilde Soap Roach , Price Macmillian dostluğu gibi faktörler var. Kim Ghost ve Roach un ölümünü unutabilir ki ?

[video=youtube;xW7z-0sFYxg]http://www.youtube.com/watch?v=xW7z-0sFYxg[/video]

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu arada forumun diablo 3 'ten haberi yok gibi, uyandırıyım :D

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bi oyun cıksında bakalım neler olcak beklemedeyiz diablo 3...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
@paduwan oyuncu arayışlarımızı SDN Oyun Cafe bölümünden yapıyoruz. Konuları birleştiriyorum.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Call of duty : Modern Warfare 2 multi varsa takılan katılabilirm arkadaşımla :) Gerçi Mw2 sarmıyo bir sonraki ay da diablo 3 oynayan arıyor olacağım :D :D

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en sevdiğim oyunlardan bir tanesi...
[video=youtube;psliz9JZ7a0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=psliz9JZ7a0#![/video]

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=172507]webadam[/MENTION] sadece video içerikli mesajları sdn oyun kafe konusuna yazıyoruz. Konuları birleştiriyorum.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
CoD:Black Ops 2'nin MP videosunu süper hazırlamışlar.Ön sipariş veresi geliyo insanın

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ac serisi bu seridede kendi farklılığını göstermiş oldu oyunu bitirdim gayet güzel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:scared:arkadaşlar bnm arkadaşım bitirdi ama çok çabuk bitti! %35'te bitti. DESMOND öldü!:huh::huh::huh:

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ac serisi bu seridede kendi farklılığını göstermiş oldu oyunu bitirdim gayet güzel

Uzun zamandır takip ediyorum fakat birtürlü başlayamadım.İnş Birkaç güne başlamış olacağım =))

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Beyler dead space 3 düştü. Lütfen gönderi hızlarımızı tamamen açık bırakalım :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İsim vermiyorum ama her zamanki yerlerden :) Zam..

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mctls.png

100 Gb AKK var tarifemde,101 gb olmuş kota ve direk hız düşürülmüş.

Yarına anca multiplayer olarak oynarız artık.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu çocuk bir efsane

[video=youtube;P9MeXRzKUuA]http://www.youtube.com/watch?v=P9MeXRzKUuA[/video]