MW turnuvası da yapak mı?
ilk karakter joseph allen, general shepherd'ın "sen şöyle aslansın, böyle kaplansın" gazına gelip kendini makarova öldürtür.
ikinci ve daha uzun süreli karakterimiz roach, tırmanırken düşer, atlarken düşer, herkes, operasyonu bitirmiş iddiada yatan kuponları için birbirini suçlarken bu,helikopteri yakalamak için ara sokaklarda bacakları götüne vura vura koşar, sürekli bir "toprak çekiyor abi," modunda mactavish'in koluna sarılmış bir yerlerden sallanır, yaralanır, ghost tarafından sürüklenir ve kendini bizzat shepherda öldürtür. ha bir de çok matah bir askermiş gibi nerde bir kapı, duvar patlatma olayı olsa nerde bir atraksiyon olsa bunu görevlendirirler.
Bir kızın mw2 hakkında yorumları(ekşiden aldım)
ilk karakter joseph allen, general shepherd'ın "sen şöyle aslansın, böyle kaplansın" gazına gelip kendini makarova öldürtür.
ikinci ve daha uzun süreli karakterimiz roach, tırmanırken düşer, atlarken düşer, herkes, operasyonu bitirmiş iddiada yatan kuponları için birbirini suçlarken bu,helikopteri yakalamak için ara sokaklarda bacakları götüne vura vura koşar, sürekli bir "toprak çekiyor abi," modunda mactavish'in koluna sarılmış bir yerlerden sallanır, yaralanır, ghost tarafından sürüklenir ve kendini bizzat shepherda öldürtür. ha bir de çok matah bir askermiş gibi nerde bir kapı, duvar patlatma olayı olsa nerde bir atraksiyon olsa bunu görevlendirirler.
Hehe![]()
![]()
Bir kızın mw2 hakkında yorumları(ekşiden aldım)
haha süper
beyler diğer konuda sordum cevap alamadım css turnuvası devam ediyor mu ?
Aslında başlıkta Turnuva yazıyor ilk günden beri ama hiçbir zaman Turnuva olmadı.Hani belirli bir takım falan olmadı. Sadece üyeler toplanıp zevkine oynardık : ) Konuyu Başlatan üylerin bir kaçı forumdan ayrılınca güncelliğini yitirdi malesef....ama arada bir girip IP bak istersen akşamları genelde.beyler diğer konuda sordum cevap alamadım css turnuvası devam ediyor mu ?
Beyler karşınızda respawn oyun şirketi
![]()
electronic arts oyun sektörünün başına gelen en kötü şeylerden biridir. nerede iyi bir yapımcı firma görürlerse çöreklenirler, reddedilmeyecek tekliflerle firmayı kafalarlar. sonra daha fazla satma uğruna firmanın prensiplerini rafa kaldırırlar. firmanın saygınlığı bitip oyunları satmaz olunca da kapatıp çalışanları başka yerlere yollarlar. geçmişte westwood'un başına gelenin, pek yakında bioware'in başına geleceğin tek sorumlusu ea'nin bitmek bilmeyen aç gözlülüğüdür.
niye Steam'a koymuyorsun