SDN Opera da yavaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T-rex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

T-rex

Doçent
Reaksiyon puanı
3
SDN yaptım araştırma sonucunda internet explorer sürümlerinde hızlı dolaşırken opera da örneğin aşağı sürüklerken tekerleği yavaş yavaş donarak gidiyor bunu nasıl çözebiliriz? bu tüm opera kullanan sdn lilerde var galiba

srtc91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
T-rex dedi ki:
SDN yaptım araştırma sonucunda internet explorer sürümlerinde hızlı dolaşırken opera da örneğin aşağı sürüklerken tekerleği yavaş yavaş donarak gidiyor bunu nasıl çözebiliriz? bu tüm opera kullanan sdn lilerde var galiba

Aslınde Opera her yerde yavaş. Cool Start ve JavaScript'lerdeki hızı herşey sanmayın diye az söylemedim :) . Benimle iletişime gereçersen * sana Firefox'u öneririm. Gerçi geçmesen de önermiş olucam ama :).Geçersen de iyice hızlandırmanın yolları var ama benim zamanım yok :) . O yüzden mailleşelim

_______
*scaniaperest@gmail.com

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Aslına bakarsan sdn nin yavaşlama organları

sdn mail resmi,reklamlar,logosu,sizce bu diske kaç flim sığar resmi,birde haber resimleri

bunları oluşturduktan sonra bunlar olmayınca site olmaz diye düşünüyorum e o zaman her site gibi buda yavaş olcak.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Operayı hiç bir tarayıcıya değişmem Firefoxda dahil

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Opera'nın Firefox'a üstünlükleri var. Ben sistemimde Firefox ile Opera'yı birlikte bulunduruyorum ve gönlüm estiğince kullanıyorum ikisini de ve ikisini de kimse önermeden kendim keşfetmiştim ve uzun zamandır da kullanıyorum. FF ve Opera düşmanlığına son!!!

Yavaşlık sorununa gelince, Troy kızacak ama, yavaşlamanın nedeni flash reklamlar ve Opera'nın bu konuda biraz daha yol kat etmesi lazım. Aslına bakarsanız flashların çok olması tüm tarayıcıları yorar. Bu yavaşlık sorunu Opera'da ben de yaşıyorum; bu amaçla uzun zaman önce sitenin görünen kısmıyla ilgili kodlamayı sıfırdan kendimiz yapma çalışmalarına başladık. (Görüntü fazla değişmeden.) Ancak gerek benim devletle aramda olan münsasebet, gerekse Arbalot'un hastanede çalışırken hastalardan daha hasta duruma getirilmesi işimizi çok aksattı.

Dolayısıyla bu durum kısmen de olsa bizden kaynaklanıyor; öncelikle Troy'dan ve sitenin diğer sakinlerinden özür diliyorum. Şu anda elimin altındaki bilgisayar çalışmaya hiç müsait değil ve bir kaç günlüğüne geçici olarak getirildiğim görevde bunu kullanmam çok zor. O yüzden ya kenhdi masaüstü bilgisayarımı laptop gibi yanımda taşıyacağım hergün, ya da Troy'un laptopunu görev yerimde bana bilgisayar temin edilene kadar ödünç alacağım.

T-rex

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben yinede opera kulnamaya dewam etcem çünkü mouse kısayolları bana çok kolaylık sağlıyor

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet yukarı aşağı hızlı inersem takılma oluyor..Forever PCnet :)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
opera flash gösterme özürlü gibime geldi.Sayfada aşağı doğru inince flashlarda sayfayla birlikte oynuyor :S

speedfreak

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Evet aynı şey youtube videoları içinde geçerli.

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sdnyı artık operada acamıyorum
ozellıkle forumda oluyor opera

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ufacık engeller engellemeyez sdnye gelmeme zaten
firefox ne gune duruyor :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
AtakaN dedi ki:
ufacık engeller engellemeyez sdnye gelmeme zaten
firefox ne gune duruyor :D

Ben de opera kullanıyorum ben de bir problem yok :)
(Admin duymasın da reklamları engellemeyi denedin mi? :# )

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
bende opera kullanıyorum ve flashlarda çok sorun yaşıyorum :(
yüklemio bile flashı :( çıldırıcammmm

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende opera kullanıyorum fakat tek sorunum hotmail'i açmaması :S

Ama onun dışında çok iyi ;D

2007'den bu yana çok değişti xD

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
bende opera kullanıyorum fakat tek sorunum hotmail'i açmaması :S

Ama onun dışında çok iyi ;D

2007'den bu yana çok değişti xD
Konuyu yeni sandım hemen dağıtmaya geliyodum ortalığı valla :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende Konuyu Yeni Sandım

Operacılar Dar Ağacını Senin için Hazırlıyolardır Şimdi Dicektim :)

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Düşük bir sistem kullanıyorum.Pc imde İE8,Firefox ve opera10 var.Ben hemen hemen hiç bir sitede söylediğiniz gibi yavaşlama,takılma yaşamıyorum...En çok sorun yaşatan siteler bol reklamlı resimli siteler oluyor bunları da içerik engelleme ile engelliyorum ve bir sonraki girişte sadece gerekli olanlar kalıyor ve hem hızlı yükleniyor hem de sorunsuz dolaşıyorum...

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Yeni Opera kullanmaya başladım.Firefox çok kasıyordu gerçekten.İnternet explorer dan firefox a geçtim.Önyargılarım vardı.Baktım forumlarda İE kötülenip firefox övülüyordu hadi geçelim dedim ve sonra şöyle dedim yahu bu İE tarayıcımı yaa :D

Özellikle firefox eklentilri çok güzelde ama bırakmak istemem rağmen o kadar kasıoyrdu ki ve son aylarda o birden kapanma hataları olsun çok canımı sıkmıştı bende operaya geçme kararı aldım.Hızı gayet güzel pek bir problemim yok.SDN ile ilgilide yok.

Bende konuyu yeni sandım valla.Dedim ne diyo bunlar :D
Bende bunlar olmuyor dedim :)
Gerek olmadıkça eski konuları depreştirmeyelim :D