Duyuru SDN Önerilerinizi Dinliyor!

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
213
@Intel Pentium @murat zorluu

Lütfen bu tartışma daha fazla devam etmesin, son kez uyarıyorum. Kim nereye mesaj atmış, hangi konuya kim ne yazmış kimseyi ilgilendirmez! Tüm konuları biz zaten takip ediyoruz. Hakkını aramak isteyen varsa rapor sisteminden arasın bundan sonra.
Rapor sistemini kullanmıyorum. Son mesajdan 15 yıl geçen mesajı kaldırdınız ama uyarı vermediniz. Tamam, serbest bıraktınız anlarım da 15 yıl diyorum.

*Kural 31

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,139
Katılıyorum bende o konunun içinde geçeni destekler yorum yaptım…Karşılığında özelime müdahale görüp rapor sistemini kullandım ve benim içinde bu saatten sonra bitmiştir.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,798
Rapor sistemini kullanmıyorum. Son mesajdan 15 yıl geçen mesajı kaldırdınız ama uyarı vermediniz. Tamam, serbest bıraktınız anlarım da 15 yıl diyorum.

*Kural 31
Uyarı veririm ya da vermem, mesajı kaldırdıktan sonrası sizi neden ilgilendiriyor? Sizi rahatsız eden nedir? Yetkililer olaylara nasıl müdahale edeceklerini konuşup kararlaştırmıyor mu zannediyorsunuz? Neye uyarı verip vermeyeceğimi sizden mi öğreneceğim. Sınırınızı aşıyorsunuz!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rapor sistemini kullanıp kullanmamak sizin kararınız. Ama uyarayım, birilerine mesaj atıp onu yapma, şu yasak derseniz, uzaklaştırılırsınız.

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
213
Uyarı veririm ya da vermem, mesajı kaldırdıktan sonrası sizi neden ilgilendiriyor? Sizi rahatsız eden nedir? Yetkililer olaylara nasıl müdahale edeceklerini konuşup kararlaştırmıyor mu zannediyorsunuz? Neye uyarı verip vermeyeceğimi sizden mi öğreneceğim. Sınırınızı aşıyorsunuz!
Beni rahatsız eden şey madem ki kural değişti o zaman bunu Forum Kuralları kısmına yazmanız gerekir.

Benden öğrenmeyeceksiniz. Kurallar'da ne yazıyorsa ben onu söylüyorum

Kural 31. Yazılan son mesaj üzerinden 6 ay süre geçmiş forum içerisinde açılmış konulara mesaj yazıldığı takdirde konuyu gereksiz şekilde öne çıkartmaktan dolayı ceza verilecektir. Lütfen mesajınızı yazarken bunu göz önünde bulundurunuz. Eğer bu tür mesajlar varsa raporlayınız.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,798
Beni rahatsız eden şey madem ki kural değişti o zaman bunu Forum Kuralları kısmına yazmanız gerekir.

Benden öğrenmeyeceksiniz. Kurallar'da ne yazıyorsa ben onu söylüyorum

Kural 31. Yazılan son mesaj üzerinden 6 ay süre geçmiş forum içerisinde açılmış konulara mesaj yazıldığı takdirde konuyu gereksiz şekilde öne çıkartmaktan dolayı ceza verilecektir. Lütfen mesajınızı yazarken bunu göz önünde bulundurunuz. Eğer bu tür mesajlar varsa raporlayınız.
Hâlâ kuralları mı anlatıyorsunuz bana? Kural falan değişmedi. Şu anlık esneklik sağlıyoruz o kadar. Bunu daha önce profilimde de söyledim, dalga geçer gibi tekrarlattırıyorsunuz bana! Bir daha bu şekilde yaklaşmam bu size son uyarımdı haberiniz olsun.