Duyuru SDN Önerilerinizi Dinliyor!

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,727
Forumla alakalı teknik bir problem yaşıyorum. Herkeste var mı bir kontrol etsin bence. Ayın üyeleri kısmında geriye dönük ay ve yıl seçimi yapıp, Go tuşuna tıklandığında, forum sayfası yenileniyor ama geriye dönük, istenen ay ve yıla ait ayın üyeleri yerine, seçim sıfırlanmış gibi oluyor. Bir kontrol etmekte fayda var.
1746129311382.png

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
Forumla alakalı teknik bir problem yaşıyorum. Herkeste var mı bir kontrol etsin bence. Ayın üyeleri kısmında geriye dönük ay ve yıl seçimi yapıp, Go tuşuna tıklandığında, forum sayfası yenileniyor ama geriye dönük, istenen ay ve yıla ait ayın üyeleri yerine, seçim sıfırlanmış gibi oluyor. Bir kontrol etmekte fayda var.
Ekli dosyayı görüntüle 196540
Onu ben zaten Instagram üzerinden söylemiştim.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,512
Konu dışı kategorisinin alt kategorisi olan "Forum Oyunları" kategorisindeki konulara mesaj yazıldığında, ana sayfaya düşüyor ancak Konu Dışı kategorisindeki konular, ana sayfaya çıkmıyor.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
390
Konu dışı kategorisinin alt kategorisi olan "Forum Oyunları" kategorisindeki konulara mesaj yazıldığında, ana sayfaya düşüyor ancak Konu Dışı kategorisindeki konular, ana sayfaya çıkmıyor.
O kısım öyle ayarlandı bir hata değil normal aslında

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
Buraya da yazayım, burada dursun.

1- Kısa menülerde hâlâ İngilizce kelimeler duruyor.
2- Bir konuya yorum yazarken 3 kere "Cevap yaz" butonuna tıklıyoruz.
3- Sağ alt tarafta duran, sayfayı yukarı götürmeye yarayan buton bozuk.
4- Reklamlar okey de "#google_vignette" bu olaydan vazgeçilmeli.

Mod olduğum 7-8 ay boyunca bayağı bir dile getirdim, hiç biri düzeltilmedi. Belki cenabetlik bendedir, bir de şansımı kullanıcı olarak deneyeyim dedim.
Bu arada bu kısım doğru. Özellikle "Cevap yaz" Butonu hâlâ çalışmıyor.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,135
Ekli dosyayı görüntüle 196540
Bende de oluyor

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
390
Buradaki önerilerin şikayetlerin ve problemlerin birçoğunu not aldım. Bu sürece dahil olup hızla çözülmesini sağlayacağım. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler. Esenlikler

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
390
Teknik sorun ve çözümlemeler.

-mesaj yazma araları uzun sanırım 24 saatte 1 ,eğer yanlış hatırlamıyorsam daha az olması lazımdı,12 saat geçtikten sonra yeni mesaj atmak istediğimde ,zaman dolmadığı için diğer mesajla birleştiriliyor.

- Kısa menülerde hâlâ İngilizce kelimeler duruyor.
Bir konuya yorum yazarken 3 kere "Cevap yaz" butonuna tıklıyoruz.
Sağ alt tarafta duran, sayfayı yukarı götürmeye yarayan buton bozuk.
Reklamlar okey de "#google_vignette" bu olaydan vazgeçilmeli.

-etkinlik talep etme (Ayda bir ) herhangi bir etkinlik

-Ayın üyeleri kısmında geriye dönük ay ve yıl seçimi yapıp, Go tuşuna tıklandığında, forum sayfası yenileniyor ama geriye dönük, istenen ay ve yıla ait ayın üyeleri yerine, seçim sıfırlanmış gibi oluyor.

-Konu dışı kategorisinin alt kategorisi olan "Forum Oyunları" kategorisindeki konulara mesaj yazıldığında, ana sayfaya düşüyor ancak Konu Dışı kategorisindeki konular, ana sayfaya çıkmıyor.

Üstteki listeye birşeyler eklemek isteyen alıntılayabilir. Esenlikler

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
Teknik sorun ve çözümlemeler.

-mesaj yazma araları uzun sanırım 24 saatte 1 ,eğer yanlış hatırlamıyorsam daha az olması lazımdı,12 saat geçtikten sonra yeni mesaj atmak istediğimde ,zaman dolmadığı için diğer mesajla birleştiriliyor.

- Kısa menülerde hâlâ İngilizce kelimeler duruyor.
Bir konuya yorum yazarken 3 kere "Cevap yaz" butonuna tıklıyoruz.
Sağ alt tarafta duran, sayfayı yukarı götürmeye yarayan buton bozuk.
Reklamlar okey de "#google_vignette" bu olaydan vazgeçilmeli.

-etkinlik talep etme (Ayda bir ) herhangi bir etkinlik

-Ayın üyeleri kısmında geriye dönük ay ve yıl seçimi yapıp, Go tuşuna tıklandığında, forum sayfası yenileniyor ama geriye dönük, istenen ay ve yıla ait ayın üyeleri yerine, seçim sıfırlanmış gibi oluyor.

-Konu dışı kategorisinin alt kategorisi olan "Forum Oyunları" kategorisindeki konulara mesaj yazıldığında, ana sayfaya düşüyor ancak Konu Dışı kategorisindeki konular, ana sayfaya çıkmıyor.

Üstteki listeye birşeyler eklemek isteyen alıntılayabilir. Esenlikler
-2. el bölümünün açılması

-blog kısmı açılması

-moderatör ataması

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
aslında 3 kere cevap yaz butonuna basmaya gerek yok. 3 saniye bekleyince mesajı atıyor, tabi buna sorun değil diyemem.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,570
-2. el bölümünün açılması

-blog kısmı açılması

-moderatör ataması
Forumlarda ikinci el bölümünün olması çok çok iyi birşey. Hem aktif kullanıcı sayısı öyle bir fırlar ki aklınız durur :D

Çoğu siteye ve foruma bu bölüm için giriyorlar zaten.
Ama tek bir kuralı sımsıkı tutup ilerlemek lazım. Direk görüşüp ürünü elden ele telsim vermek - almak lazım.
Yok beni dolandırdılar ürün gelmedi param uçtu, yok bozuk yolladılar olmasın.

Şehirler uzaksa alışveriş yapmayın kardeşim. Her malın bir kismeti var, hep şansını zorlayanın başı sıkıntı çeker.

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
Forumlarda ikinci el bölümünün olması çok çok iyi birşey. Hem aktif kullanıcı sayısı öyle bir fırlar ki aklınız durur :D

Çoğu siteye ve foruma bu bölüm için giriyorlar zaten.
Ama tek bir kuralı sımsıkı tutup ilerlemek lazım. Direk görüşüp ürünü elden ele telsim vermek - almak lazım.
Yok beni dolandırdılar ürün gelmedi param uçtu, yok bozuk yolladılar olmasın.

Şehirler uzaksa alışveriş yapmayın kardeşim. Her malın bir kismeti var, hep şansını zorlayanın başı sıkıntı çeker.
yetki olsa o kısımları ben hallederim. zaten kategori eksikliği var forum da. üye sayısını arttırmanın yolu belli ve yaparsak iyi olur

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,794
Nerede?

Aktif moderatör yok, olmadığı gibide bir rapor 3 saatte çözülüyor
20 moderatör de olsa arada geç dönülen raporlar olacaktır illa ki, insanların işi gücü var. Şimdi girip baktım ve raporlara dönüş hızı gayet iyi. Nisan'da gelmişsiniz, bana forumda rastlamadığınız bir gün bile var mı?

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
20 moderatör de olsa arada geç dönülen raporlar olacaktır illa ki, insanların işi gücü var. Şimdi girip baktım ve raporlara dönüş hızı gayet iyi. Nisan'da gelmişsiniz, bana forumda rastlamadığınız bir gün bile var mı?
9 yıldır varım forumda, nisan da gelmedim. bu arada evet, var

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
9 yıldır yoksunuz. 9 yıl önce 1 yıl var olup şimdi 1 ay daha burada olup aradaki süreyi birleştiremezsiniz. Size bu son uyarım
2021'de yoktum, 8 yıl say. 2017 ve 2018'de aktifliğim zirvedeydi. 2019'da düşüşe geçti ama hâlâ devam ediyordum. 2020'de tekrar yükseldi, ama 2018 kadar değildi. 2021'de yoktum. 2022'de de yoktum ama ismini veremeyeceğim bir kişi yüzünden geri dönmeye çalışıyordum. 2023'te geri döndüm; döner dönmez zaten yine o kişiden dolayı banlandım. hadi 7 sayalım o zaman

ya bir de son uyarım falan diyorsunuz da ne uyarısı? gerçekleri söylemek suç olduğu için uyarı yedim zaten.

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
hâlâ özel mesaj atamıyorum, bunu söylemekten yoruldum.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,794
9 yıldır varım forumda, nisan da gelmedim. bu arada evet, var
Ben 1 seneden fazla süredir yönetimdeyim. 1 gün bile foruma girmediğim gün olmadı. Aktif olmayan bir yetkili olsa ilk önce ben farkeder, ilk önce ben bildirirdim. Adminlerden içerik yazarlarına kadar insanlar buraya emek veriyor. Gördükleriniz gibi görmedikleriniz de var. Aktif moderatör yok diyerek bu kadar çalışmayı hiçe saymanız doğru değil.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
390
2021'de yoktum, 8 yıl say. 2017 ve 2018'de aktifliğim zirvedeydi. 2019'da düşüşe geçti ama hâlâ devam ediyordum. 2020'de tekrar yükseldi, ama 2018 kadar değildi. 2021'de yoktum. 2022'de de yoktum ama ismini veremeyeceğim bir kişi yüzünden geri dönmeye çalışıyordum. 2023'te geri döndüm; döner dönmez zaten yine o kişiden dolayı banlandım. hadi 7 sayalım o zaman

ya bir de son uyarım falan diyorsunuz da ne uyarısı? gerçekleri söylemek suç olduğu için uyarı yedim zaten.
Hala aynı mevzuları konuşuyoruz sizinle. Beni instagram dan da buradan da sıkça rahatsız edip sizi kayırmam ile alakalı birşeyler söylüyorsunuz. Yok şöyle olmazsa forumdan giderim yok böyle olmazsa şu olur. Birçok konuda sizi farklı farklı uyardım. Eski bir üyeyi buraya getirme ile alakalı bizden habersiz planlar yapıyorsunuz. Sonrasında biz yönetim ekibinde bunun istişaresini yapıyoruz sana yok diyoruz sen hala @Developer görüşmek istiyorum diyorsunuz. Bana aktifliğinizi dm den farklı anlatıp burada farklı anlatıyorsunuz. Size olan sabrımın sonuna geldim.

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
Ben 1 seneden fazla süredir yönetimdeyim. 1 gün bile foruma girmediğim gün olmadı. Aktif olmayan bir yetkili olsa ilk önce ben farkeder, ilk önce ben bildirirdim. Adminlerden içerik yazarlarına kadar insanlar buraya emek veriyor. Gördükleriniz gibi görmedikleriniz de var. Aktif moderatör yok diyerek bu kadar çalışmayı hiçe saymanız doğru değil.
Her gün aktifsiniz fakat kaç saat? Moderatör'ün olayı aktiflik değil mi? elbette işiniz olur başka bir şey olur buna bir şey diyemem. diğer forumlarda rapor 10 dakika da çözülürken yukarı da yazdığım gibi burada 3 saat'i buluyor. benim dediğim aktif bir moderatör ataması olsun.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
390
Her gün aktifsiniz fakat kaç saat? Moderatör'ün olayı aktiflik değil mi? elbette işiniz olur başka bir şey olur buna bir şey diyemem. diğer forumlarda rapor 10 dakika da çözülürken yukarı da yazdığım gibi burada 3 saat'i buluyor. benim dediğim aktif bir moderatör ataması olsun.
O zaman diğer forumlara gidin hadi yol alın

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
Hala aynı mevzuları konuşuyoruz sizinle. Beni instagram dan da buradan da sıkça rahatsız edip sizi kayırmam ile alakalı birşeyler söylüyorsunuz. Yok şöyle olmazsa forumdan giderim yok böyle olmazsa şu olur. Birçok konuda sizi farklı farklı uyardım. Eski bir üyeyi buraya getirme ile alakalı bizden habersiz planlar yapıyorsunuz. Sonrasında biz yönetim ekibinde bunun istişaresini yapıyoruz sana yok diyoruz sen hala @Developer görüşmek istiyorum diyorsunuz. Bana aktifliğinizi dm den farklı anlatıp burada farklı anlatıyorsunuz. Size olan sabrımın sonuna geldim.
Siz sordunuz, ben de cevabımı verdim. Gerekli şeyleri Instagram’da yazdım. Eğer rahatsız ediyorsam, gidip engelleyebilirsiniz; ben kimseyi rahatsız etmedim. Kayırma ile ilgili anlamadığınız şey, benim haksız yere uyarı almam. Kayırma falan yok, uyarı baştan sona kadar saçmalık idi. "Forumdan giderim" dedim, o da uyarı aldığım konuydu zaten. F/P'nin ne demek olduğunu size 100 kere açıklayamam.

Eski bir üyeyi buraya getirme ile alakalı bizden habersiz planlar yapıyorsunuz. Sonrasında biz yönetim ekibinde bunun istişaresini yapıyoruz sana yok diyoruz sen hala @Developer görüşmek istiyorum diyorsunuz.
Zaten size söyledim, hesabı devre dışı bırakmış biri tekrar aktifleştirmek istiyor diye. Zorla açın demedim, rica ettim ve o kişi ile konuştum zaten. İlla @Developer ile konuşmak istememin sebebi de, o kişinin cezalı olmamış olmasıydı. Siz banı açınca, tekrar banlandı. Defalarca nazik konuşmama rağmen, "Sizi banlıyorum, yol alın" gibi kelimeleri unutmadım.