Duyuru SDN Önerilerinizi Dinliyor!

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
930
Burada herkesin her konuya mesaj gönderme hakkı var. Burası sosyal medya değil, bu özelliği getirmek forum amacına aykırı olur. Öneriniz için teşekkür ederiz.
Rica ederim 😀 Konuya mesaj göndermekten bahsetmedim ki şimdi mesela : Ben birini yoksaydım diyelim yok sayınca o üyenin konu yorumu “Engellenmiş İçerik” olarak görünüyor ya hani karşı tarafa da aynı şekilde görünsün diyorum

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,724
Rica ederim 😀 Konuya mesaj göndermekten bahsetmedim ki şimdi mesela : Ben birini yoksaydım diyelim yok sayınca o üyenin konu yorumu “Engellenmiş İçerik” olarak görünüyor ya hani karşı tarafa da aynı şekilde görünsün diyorum
Mesajınızı göz ardı edip etmemek de karşı tarafın kararı olmalıdır, buna müdahale edemeyiz.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
224
Yönetim açışında memnun olmadığınız durumlar nedir var mı ?

Graveworm

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,375

• Yönetim burada aktif değil.
  • İstekleri bir türlü yerine getirmiyor. Tabi herkesin kendi işi gücü, ailesi olabilir ama bu forum sitesi de aylardır ölü durumda.
  • Buraya gelip kendileri bu tarz konuları açıp, kullanıcılardan, eski modlardan, müdavimlerden fikirler alabilir. Arabulucu ile olmayacağına aylar öncesinde karar verdim ben zaten.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
930
Valla ben yönetimden memnunum
Hep memnundum 8 yıldır forumda 2-3 tartışmam dışında (bu konularda dönemlerdeki yönetimler ile özel mesajlaşma ile yönetim arabulucu oldu)

Aldığım ufak tefek uyarıların hakkettiğim uyarılar olduğunu düşünüyorum.

Genel bakarsak;

Çok eskiden yönetim aynı MHK gibiydi 🤣🤣 ilk yıllarımda çok taraflı yönetim vardı sonra kadro değişti ve gelen kadro bence daha adil davranıyor.