Soru SDN Önerilerinizi Dinliyor !

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
214
Merhaba forumdaki üye ve yönetim olarak bizlere önerebileceğiniz bir fikir veya bu olmamış diyeceklerinizi burada konuşabiliriz.

Niyet olarak yanlış anlaşılmasın burada tartışmaya mahal vermeden birbirimizle fikir alışverişi yapmaya çalışacağız. Forum kitlesel anlamda bir büyümeye gitmişken forumun geleceği hakkında ne yapabiliriz bakalım.

Ayrıca zor ve endişeli bir günü geride bıraktık hepimize geçmiş olsun..

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,501
Konu hortlatma kuralının ya değiştirilmesi ya da güncellenmesi gerekiyor. SEO açısından öne çıkmak istiyorsunuz ancak cevapsız kalan konuları cevaplayanları da uyarıyorsunuz. Bu ikilemi anlayamadım. Eski, cevapsız konulara çözüm odaklı yaklaşmaya çalışan birisinin derdi ne yorum olur ne de forumun kötülüğü olur. Foruma katkı sağlamaya çalışan birisine de eski konuya mesaj yazdın diye uyarı keserseniz de bir daha da o kişi mesaj yazmaz. Aktiflik konusunda diğer forumların çok çok altında olunduğuna göre buna esneklik sağlanması gerekiyor.

Basit bir SEO bilgisi: Konu görüntülenmesi yüksek eski konuların Google nezdinde önerilme ihtimali daha yüksektir. Bir de o eski konu aktifse ve güncelliğini yitirmemişse öne çıkma ihtimali daha yüksek olup önerilme ihtimali daha da artar.

Son düzenleme:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,712
Konu hortlatma kuralının ya değiştirilmesi ya da güncellenmesi gerekiyor. SEO açısından öne çıkmak istiyorsunuz ancak cevapsız kalan konuları cevaplayanları da uyarıyorsunuz. Bu ikilemi anlayamadım. Eski, cevapsız konulara çözüm odaklı yaklaşmaya çalışan birisinin derdi ne yorum olur ne de forumun kötülüğü olur. Foruma katkı sağlamaya çalışan birisine de eski konuya mesaj yazdın diye uyarı keserseniz de bir daha da o kişi mesaj yazmaz. Aktiflik konusunda diğer forumların çok çok altında olunduğuna göre buna esneklik sağlanması gerekiyor.

Artık konuların uyandırılmasında esneklik sağlıyoruz. Salı günü aldığınız uyarılar silindi. Önerileriniz için teşekkür ederiz.

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,900
yabanci dil kullanınca direkt ceza veriyorlar bu çok saçma bunu yapan moderatör var yapmayan var hatta kendisi İngilizce yazan modlar bile var işine gelince ceza kesiyorlar bundan aşırı rahatsızlık duyuyorum ve adil de değil