SDN Okurları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Merhaba SDN yönetimi. Öncelikli olarak belirtmek isterim ki hızlı büyüyen, kaliteli bir forumuz. Birbirinden bilgili insanları, kültürlü bireyleri barındıran bir forumuz. Fakat bu SDN okurlarının forum kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Küfür, hakaret içeren iletiler yazıyorlar, sayfalarca tartışılmış bir konuda cevapları okumadan aynı soruyu soruluyorlar vs.

Ben bu Sdn okurlarının mesajları moderatörler tarafından okunuyor diye biliyorum ama nedense makalenin, konunun içinde SDN okurlarının küfürlerini, hakaretlerini, alaylarını görüyorum. Moderatörler bu mesajları bilerek mi onaylıyor artık bilemeyeceğim. Asıl can alıcı nokta şu; " Bence SDN okurları mesaj yazmamalı" . Konuların altında hakaret, küfür görmek ne kadar da kötü bir durum. Birileri şikayet ederse moderatörler siliyor sadece. Moderatör açığınız , eksiğiniz var mı bilemiyorum ama bu böyle gitmemeli diye düşünüyorum. Eminim bana katılan, hak veren arkadaşlar da vardır.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Katılıyorum diğer üst düzey forumlarda da durum böyle. Yazmak isteyen üye olsun yazsın. Gerçekten gına geldi artık saçma saçma şeyler yazıyorlar.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Geçende bir SDN okuru resmen küfür etmiş, mesaj onaylanmış şaşırdım kaldım.

Bir de bunların hakaretleri var. Okunmadan onaylanıyor sanırım mesajlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Küfürlü mesajlarin onaylanmasina ben de anlam veremiyorum, ama SDN okuru olarak mesaj yazmak serbest kalsin. Ben bu sayede foruma üye oldum. Okur olarak söven adamin üye olduktan sonra degisecegini sanmiyorum.

En fazla 3 gün dayanir sonra banlarlar.

Reaksiyon puanı
10,327
yönetimin böyle bir karar almış olması daha en baştan yanlıştı. yorum yazmak, fikrini, zikrini belirtmek isteyen kişi iki dadikalık bir üyelik zahmetine katlanamıyorsa fikri de, zikri de kendinin olsun. sevgili memo'ya katılıyorum.

Umutcuğum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende katılıyorum. Buradaki insanlar üye oluyor ve bir şeyler paylaşıyor
Onlar üye olmuyor ama aynı muameleyi görüyorlar.
Hatta üyeler hata yapsa banlanıyor okurların banlanma korkusu yok.
Garip bence kapatılsın.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
her sdn okuru üye olma potansiyelinde oldugundan dolayi bence sorun yok
hakaret küfüre gelince içinde kalacagina söylesin daha iyi mod onayından geçtigine
göre hak etmişdir zaten:laugh: