SDN öğretmenleri

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hoş geldiniz.:clover:
Bir grup sevdalılığı almış başını gidiyor sitelerde burası da öyle; acaba burası SDN değil mi ? :yes:

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende zaten örgütten bahsetmedim, örgüt apayrı bir şey:yes:. SDN =biliyorsan paylaş, bimiyorsan sor ile bu yola devam eden bilişim ve teknoloji forumu ve sitesinde böyle gruplara girmek insanlara ne kazandırıyor acaba diye sordum.:) Site ve forumun amacı yukarıdaki söze göre belirlenmişse neden insanlar gruplaşma ihtiyacı duyuyor ki...:huh:Amaç paylaşmak ve yardım etmek değilse gruba girmenin ne anlamı var, demek isterim.

Ama neyse boş verin herkes istediğini yapmakta özgür:yes:, eee o zaman bana ne oluyor değil mi,:bored: ben bir soru sormuştum cevabını da kendim verdim.:yes:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Buradaki gruplaşma, çatışma ya da ayrılma şeklinde işlemiyor. Daha çok kaynaşma amacıyla.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bu sene bize de pedagojik formasyonu lisans eğitimi içeriğine dahil etmişler. Fen edebiyat çıkışlı olacağım ama inşallah bana da devlet öğretmenliği yolu göründü :)
İki üç seneye kadar fizik öğretmeni olmayı umuyorum.
SDN Şirketler Grubu hisselerimi de muhtemelen aylardır peşimi bırakmayan yatırımcılardan birine satarım :)

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bu gün ilk dersime girmek üzere okula doğru yola çıkarken tatlı bir heyecan hissediyordum ama sınıfa girdiğimde sıralara üçerli oturmuş ve sayıları elli dört olan öğrencileri görünce o heyecan yerini ağır bir sorumluluk bilincine bıraktı. 3. sınıf olmasına rağmen okumakta zorlanan öğrencileri görmek çok üzdü beni.

bir ülkenin herhangi bir okulunda Ön Lisans mezunu ELEKTRIK, MOTOR, BAHÇE ZIRAATI vb. bölümlerden mezunları sınıf öğretmeni olarak o çocukların karşısına dikerseniz durum bu olur. kimse yanlış anlamasın bu bölümlerden mezun olanlar kendi işlerinde çok iyi olabilirler ama sınıf öğretmeni olarak onları görevlendirmek eğitim sistemini dibine dinamit yerleştirmek gibi bir şeydir. acaba hanginiz bu listeye bakarken aydınlık bir gelecek görüyor?