SDN ofisinde çalıştırılmak üzere ofis boy arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak_58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlar,

SDN ofisinde editörlerimizle birlikte çalıştırılmak üzere ofis boy arıyoruz.

Kendisini video çekimi ve video düzenleme konusunda da geliştirmek de istiyoruz.

18 yaşından küçük, öğrenmeye hevesli, 4.Levent'e gidiş gelişi zor olmayan ve bizimle çalışmak isteyen kişiler olursa lütfen benimle özel mesaj üzerinden veya aşağıdaki telefon numarasından irtibata geçsin.

Tel: 0 212 269 70 87
ben çalışmak istiyorum mecidiyeköy oturuyorum shiftdelete ailesiyle yaş 18 ama kendi iş yerimiz de calısıyorum akşam 6 dan sonra ve cumartesi pazar boş oluyorum
:glare: tüh be :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
İstanbul'da Olaydııım. Önce Ben Tüh Yaaa

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Abi telefonu kayıt edecem belki lazım olur neyse de İstanbul'da otursaydım her türlü gelirdim pek video düzenleyemem ama sizden öğrendiklerimle küçük bir inceleme bile yapabilirdim ama işte Kocaeli'de oturuyorum yoksa her türlü gelirdim.Üniversiteye inşaallah İstanbul'a giderim diyorum hiç olmassa sizler ile de tanışırım.Ama üniversiteye kadar bekleyemeyeceğiniz kesin:DYine de canın sağolsun abi kesin sizlen çalışmak isteyenler olacaktır.

Bu arada ofisboy dediğiniz ofisçocuk mu?
---> kopardın benii :D:D:D
yani diyoki ofiste çay getir götür, temizlik vesaire:D:D

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
normal işçi olarak mı alacaksınız yoksa bu yaz tatili için bi stajyer gibi çırak gibi bişeymi

evet tatil içinse çalışmak isterim 3 ayın 1-2 ay sdn de çalışarak geçirebilirim hem zevklide olur sonuçta :) Troy Soruya yanıt verirsen seninle iletişime geçeceğim :)...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Çok sayıda arkadaşımız müracat etti ve yüz yüze görüşmeye başladık arkadaşlar.

Konu, amacına ulaştığı için şimdilik sonlandırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...