SDN Ödüllü Anket Sonucunu Neden Açıklamaz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SDN Yönetimi,Ödüllü anket sonucunu ...?

• Kullanılan toplam oy
    53

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bir anket yapılıyor,anket devam ederken verilecek hediye değiştiriliyor,anket süresi bitiyor ve söz verilen tarih geçiyor..

Bu ankete katılıp sonucu heyecan içinde bekleyen yüzlerce üye, en azından sonucun neden zamanında açıklanmadığını bilmeyi hak ediyor bence.

Bu sessizliğin sebebi nedir?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kimseye çıkmama gibi bir durum oluşabilir mi? :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Anketi oylamıyorum bence şöyle bir şık olmalıydı "Sdn yönetimi bazen anlaşılmaz oluyor"

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
''Sazlıklar rüzgar ne yöne eserse o yöne eğilirler, Çınarlar rüzgara yön verirler''

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
gecikmenin bi sebebi vardır elbet.. umarım...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben yönetime şirin görünmek adına ikinci şıkkı işaretleyenleri kastederek yazdım o sözü.Bu anketi özellikle sonuçları görünebilir şekilde yaptım.

Eğer gizli bir anket olsaydı eminim katılım da oy oranları da çok farklı olacaktı.

Hayatın herhangi bir alanında bu veya benzer bir durumla karşılaşsaydınız eminimki ilgili kişiyi ya da kurumu eleştiri bombardımanına tutardınız.

Ama bu anket açık olması hasebiyle,birilerine şirin görünmek maksadıyla verilen oylar var bence.Genelleme yapmıyorum.

Son cümlemin sonuna ''bence'' koyduğum için bu fikir beni bağlar.Üzerine alınmak isteyen alınır.Sonuçta bu benim fikrim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ben gerçeği söyliyim SDN yönetimine kızgın değilim bu yüzden 2. şıkkı işaretledim sadece fazla heyecanlanıyorum.Yani ben kazanamasam bile açıklanınca heyecandan ölecem herhalde sonra da kazananı tebrik etmek düşücek bize.Ama gerçekten belki işleri vardır.Bulamıyorlardır daha sonra açıklarlar.SDN yönetimi işini bilir diyorum.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yönetim istifa.En büyük taraftar,futbolcular sahtekar :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
İstedikleri Zaman açıklarlar.Yönetim İşini Bilir..:D

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ödüllü ankete katılmadım bile kimseden gelecek bedava işlemciye ihtiyacım yok!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Benim de kazanma gibi bir isteğim yok o yüzden 2. seçeneği işaretledim. Ayrıca bildiğim kadarıyla ödüllü ankete katılım bitiş süresi 28 Nisan gecesi bitiyor diye bir açıklama vardı. Yani sonucun belli olma tarihi belirtilmemişti.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ödüllü ankete katılmadım bile kimseden gelecek bedava işlemciye ihtiyacım yok!

Önemli olan ankete katılmak ya da katılmamak değil.Önemli olan ilgili konuda 28 nisandan beri görüntülenme rekorlarının kırılması.
Önemli olan''sonuc neden açıklanmadı''gibi soruların cevapsız kalması.

Ayrıca bildiğim kadarıyla ödüllü ankete katılım bitiş süresi 28 Nisan gecesi bitiyor diye bir açıklama vardı. Yani sonucun belli olma tarihi belirtilmemişti.

Oy kullanma süresinin bitiş tarihi belirtiliyor ama sonuç tarihi belirlenmiyor.

Sebep ne olabilir hiç düşündünüz mü?

Ya da sonucun ne zaman açıklanacağı konusunda neden açıklama yapılmıyor hiç düşündünüz mü?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Önemli olan ankete katılmak ya da katılmamak değil.Önemli olan ilgili konda 28 nisandan beri görüntülenme rekorlarının kırılması.
Önemli olan''sonuc neden açıklanmadı''gibi soruların cevapsız kalması.

Çekiliş noter huzurunda yapılmıyor değilmi?
En başından beri biliyorlar çekilişi 'A' kişisi kazansa 'B' kişisi itiraz edecek haksızlık yapıldı kendi kendilerine verdiler diye. 3-5 kişinin insiyatifine kalan bir çekilişten ne beklersiniz ki?
Şansınızı denemek istiyorsanız Milli piyango idaresinin her hafta çektiği loto oyunlarından oynamanız.Üstelik ödülüde büyük ve hile-hurda olma ihtimali yok.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Çekiliş noter huzurunda yapılmıyor değilmi?
En başından beri biliyorlar çekilişi 'A' kişisi kazansa 'B' kişisi itiraz edecek haksızlık yapıldı kendi kendilerine verdiler diye. 3-5 kişinin insiyatifine kalan bir çekilişten ne beklersiniz ki?
Şansınızı denemek istiyorsanız Milli piyango idaresinin her hafta çektiği loto oyunlarından oynamanız.Üstelik ödülüde büyük ve hile-hurda olma ihtimali yok.
Israrla dediklerimi anlamıyorsun.Bu ankete katılmamış oldugun için ve bu durumla gurur duydugun için bunun izlerini mesajlarına yansıtıyorsun.

Bu anket konusu için açtığım bu konuda,amacım üyelerin sorularının neden cevapsız bırakıldığı konusuna değinmektir.

Ayrıca SDN nin daha önce açtığı hiç bir anket sonucuna bahsettiğin gibi bir itiraz söz konusu olmamıştır.

Çünki bütün üyeler en az senin kadar ,bu anketin ya da çekilişin resmi olmayacağını olmadığını biliyorlar.

Mevzu ödülü kimin kazandığı değil,ödülü kazananın neden açıklanmadığıdır.Ve üyelerin ödül hakkındaki sorularının cevapsız bırakılmasıdır.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Israrla dediklerimi anlamıyorsun.Bu ankete katılmamış oldugun için ve bu durumla gurur duydugun için bunun izlerini mesajlarına yansıtıyorsun.

Bu anket konusu için açtığım bu konuda,amacım üyelerin sorularının neden cevapsız bırakıldığı konusuna değinmektir.

Ayrıca SDN nin daha önce açtığı hiç bir anket sonucuna bahsettiğin gibi bir itiraz söz konusu olmamıştır.

Çünki bütün üyeler en az senin kadar ,bu anketin ya da çekilişin resmi olmayacağını olmadığını biliyorlar.

Mevzu ödülü kimin kazandığı değil,ödülü kazananın neden açıklanmadığıdır.Ve üyelerin ödül hakkındaki sorularının cevapsız bırakılmasıdır.

Senin dediğini anlıyorum ben zaten senin dediğinin dışından farklı bir yönden ele alıyorum.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Herkes ne güzel görüşünü dile getirmiş. :) Tahrik içerikli mesaj yazan arkadaşlara da saygımız sonsuz. Velâkin her şeyi ilgili veya ilgisiz bir araya getirip demet yaparak ne anlatmaya çalıştıklarını anlamadık.

Hediyeyle ilgili bir değişim daha anket yeni başladığında yapılmıştır. Bu firmayla ilgili bir durum olduğu için bizim elimizden bir şey gelmiyor.

Yaşanan gecikmeyi de en kısa sürede talihliye ödülü ışık hızıyla ulaştırarak telafi edeceğiz. Bu konuda üzgünüz. Elimizden gelenin en iyisini size sunmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.

Diğer anketimiz de yakın zamanda başlayacak. :) Bu defa üç çekirdekli bir Phenom II X3 720 Black Edition için fikirlerinizi rica edeceğiz.

Güzel günler dileriz.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bir gecikme olduğu kabul ediliyor,ödülün neden değiştirildiği şuanda açıklanıyor,bu gecikmenin telafisini ödülü hızlı ulaştırarak yapacağınız söyleniyor.
Yani bu demektirki bu konuda bir sıkıntı yaşanmış.
Bizim derdimiz neydi?Bu durumun neden açıklanmadığı idi..

Tahrik dolu mesaj diye bahsetiğiniz:
''Sazlıklar rüzgar ne yöne eserse o yöne eğilirler, Çınarlar rüzgara yön verirler''

Altına imza atarak tekrar edebilirim bu sözü.

Tabi mesajınızda kişiyi ya da ilgili mesajı belirtmediğiniz için,''hayır sen neden üstüne alındın ki'' deme hakkına da sahipsiniz.

O zaman ben de insanları zan altında bırakmayın derim.Varsa bir sorun açıkça söyleyin ki ilgili kişi cevabını versin.

Bu açıklamanın böyle bir konu açılmadan yapılması eminim herkesi mutlu ederdi.Ama bu gecikmeye rağmen hatta sizlerin bir açıklama yapmamasına rağmen ''SDN işini bilir'' diyecek kadar yürekten ve göbekten bağlı üyeleriniz varken başınız hiç ağrımaz.

O kadar ki bu mesajınızla ortada bir sıkıntı oldugunu siz kabul ediyorsunuz ama ikinci şıkkı işaetleyenler kabul etmiyor:)Bu konuda sizin keyfi davranma hakkınızın oldugunu içeren şıkkı işaretliyorlar.

Oy veren ve yorum yapan herkese saygı duymak zorunda olduğumu biliyorum.

Açıklama için teşekkür etmek iserdim ama,mesajınız ima dolu bir mesaj olduğu için o da bende kalsın.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Son derece haklısınız dostlar :D

Ben de bu ankette birinci şıkkı işaretledim.

Gecikme için gerçekten kusura bakmayın.

İş yoğunluğumuz nedeni ile halen ofisteyiz. Belki de siz şortla geziyorsunuz evde :whistling: Neyse ben karıştırmayayım oraları. :sorcerer:

İkinci anket de çok yakın zamanda başlıyor. :icon_:

Forumu ayçiçek tarlası gibi çekirdeklere boyayacak AMD sanırım :donatello:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Son derece haklısınız dostlar :D

Ben de bu ankette birinci şıkkı işaretledim.

Gecikme için gerçekten kusura bakmayın.

İş yoğunluğumuz nedeni ile halen ofisteyiz. Belki de siz şortla geziyorsunuz evde :whistling: Neyse ben karıştırmayayım oraları. :sorcerer:

İkinci anket de çok yakın zamanda başlıyor. :icon_:

Forumu ayçiçek tarlası gibi çekirdeklere boyayacak AMD sanırım :donatello:

Bu yorum ikinci şııkkı işaretleyenlere umarım bir şeyle düşündürür.

Ayrıca anketin sonucu açıklanmış kazanan arkadaşı tebrik ederim.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Aslında anket yerine yarışmalar da yapılsa iyi olur du :D
Tamam bu anketler bir sürü yeni üye çekiyor ama SDN bir masaj artacak ya da 10 mesaj sonra işi bitince bir daha siteye girmeyecek üyelere muhtaç mı ki?

Şahsen ben olsam bu anketleri belli mesaj sayısının üzerindekiler katılabilecek gibi yapardım... ya da ne bileyim belli bir süreder atıyorum 3 aydır üye olanların katılabileceği gibi yapardım... sonuçta SDN i SDN yapan Yönetici ekibi kadar vefakar üyeleridir de... eee o üyeleri de arada bir mutlu etmek bütün üyeleri mutlu eder....
Bu arada hediye kazanan arkadaşı bilmiyorum belki çok eski üyedir belki değildir... Yani onun şahsına değil yorumum :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Açıklandı bitti bu konuda kapandı artık ...:D

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ödüllerin noter huzurunda mı sahibi belli oluyor nerden bilicez bi video falan olsaymış veya başka bişey buna göre bi belge

Ayrıca zamanında yapılmayan çekilişler şaibeye yol açıyor

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İstedikleri Zaman açıklarlar.Yönetim İşini Bilir valla ben 2 yi işaretledim kızgın fln da değilim büssürü kişi yarışmaya girdi ordan bulup kura cekmek fln uzun sürebilir

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bencede yönetim işini bilir bi bildikleri var elbet
İNŞALLAH vardır yani:D

umutubay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saten Kazanan bir kişi olucagından kazanana mail gondermişlerdir yakında yayınlanır die dusnuuyorum : d

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zaten kazanan bykhus ama o pek ortalarda gözükmüyor romantiizma vardı galiba 1.yedek olarak o alıcak sanırım ödülü.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ankete katıldım ama kazanamayacağımdan eminim diyebilirim :D
o yüzden açıklamasalarda olur:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bizim burda bir alşıveriş merkezi vardı... böyle araba falan filan verirdi...

İşte katılım şartı belli bir alış veriş yap kupon al kuponu doldur kutuya at...

Buraya kadar herşey güzel :D

Ondan sonra olayın güzel yanı tarihler :D

Kampanya bitiş tarihi 5 Haziran :D

Çekilliş 10 Haziran :D

Sonuçların açıklanması 15 haziran :D

Yaw hadi kampanya bitişle çekişil arasındaki süreyi anlarım da çekiliten sonra sonuçarın açıklanması arasındaki 5 günlük fark nedir onu anlayamadım :D