SDN Ödül Günleri

Öneriyi Olumlu Buluyr musnuz ?

• EVET

Kullanılan: 148 94.3%
  • HAYIR

Kullanılan: 9 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    157

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
hemen yarın olsun:)

eğlenceli olacak:)

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
ödül günü sakın 31 ağustos ve 1 eylül olmasın :D

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Usta merak ettiğim bir konu var kim '' hayır '' dedi ?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
300 mesaj iyidir bence beyler.500 de çok fazla.Forumda sürekli çevirimiçi olan ve fazla mesaj, yorum yazmayan onlarca üye var.Onlarada haksızlık olmasın.250 veya 300 tam ortası olur bu işin.Hem yalancı üyeler faydalanamaz hemde forumda aylardır takılan ama mesaj yollamayan üyelerinde başı yanmaz :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Herkes kafasına göre tarihi, mesaj sayısını ayarlamış :D
bismillah diyin önce bi :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Heheheh,,

evet sayısı 99 100 olsun konuyu yönetime taşıayacığım bilakis:D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
öneriyi güzel..
hem güzel muhabbette çıkar , eğleniriz :D

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hediyenin garanti süresi bitecek bu gidişte dura dura:)

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar mükemmel bi fikir ama dezavantajları olacak.
1)Bu hediyelerin devamlı olduğunu gören aç gözler gereksiz mesajlarla sayıyı artırma yolunu seçecekler:D

2)Dikkat ettiyseniz mesaj sayısı az olanlar hiç birşey yazmamış ben 150 altında olup da birşey yazan görmedim.Bir kaç tane var ve gözden kaçırdıysam kusuruma bakmayın.Bu da guruplaşmaya yol açar.

3)Hediyeyi alan kaçar mevzusuna gelince.Ben de hediye aldım ama daha çok bağlandım.

4)Bir arkadaşın dediği gibi çok gezen ama mesaj yazmayan onlarca üyesi var bu sitenin onlara haksızlık değil mi sizce de.

sitenin devamlı arkadaşlarına sesleniyorum kızmayın bana bunlar gerçekler:yes:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
1)Bu hediyelerin devamlı olduğunu gören aç gözler gereksiz mesajlarla sayıyı artırma yolunu seçecekler:D

2)Dikkat ettiyseniz mesaj sayısı az olanlar hiç birşey yazmamış ben 150 altında olup da birşey yazan görmedim.Bir kaç tane var ve gözden kaçırdıysam kusuruma bakmayın.Bu da guruplaşmaya yol açar.

3)Hediyeyi alan kaçar mevzusuna gelince.Ben de hediye aldım ama daha çok bağlandım.

4)Bir arkadaşın dediği gibi çok gezen ama mesaj yazmayan onlarca üyesi var bu sitenin onlara haksızlık değil mi sizce de.

Her uygulama herkesi memnun edemez maalesef..Genel anlamda bir memnuniyet olursa yeterlidir.)

Endişelerinde haklısın ...Ama neylersin:)

Hem zaten yönetimin bu konuda herhangi bir geri dönütü olmadı..sadece Troy fikrin hoşuna gittiğini söyledi.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70

şöyle birşey yapılabilir.Hem mesaj sayısı 300 veya 500 dolaylarında olan ve siteye üyelik tarihide en az 3 ay veya yöneticelerin uygun gördüğü bir tarih kadar olacak ki hediye alanlar gerçekten bu sitenin müdavimi, bu siteye emek ve zaman harcayan insanlar olsun.Mesela mesaj sayısı 250 olan ama 8 aydır foruma üye olan biride hediye alabilsin.

Eskiden forum istatistiklerinde her üyenin forumda çevirimiçi oldugu zaman gün ay yıl saat dakıkasına kadar yazıyordu.Ama artık o özellik yok sanırım.Eğer o özellik aktifleştirilirse ordaki istatistiklere görede mesaj sayısı az olan ama forumda çevirimiçi oldugu zaman günleri ayları bulan üyelerde hediye alma şansına sahip olabilir.Bunlar öneriler.Yöneticeler bizim öneriliremizden fikirlerimizden yola çıkarak güzel bir kriter listesi oluşturup foruma boş üye alımını ve spam mesajlar tehlikesi doğmadan önlemini alabilir.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
750 olsun mesaj sayısı tam olur ztn 750 yi bulmak en az 2 ay lazım

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yönetimden bir ses çıkmadı..Halbuki bu kadar yüksek katılımlı ve evet diywenlerin çok olduğu bir ankete olumlu ya da olumsuz bişey demelerini bekliyoruz.

Troy bir ara ''hmm güzel fikirmiş'' dedi ama..:D

O da kayboldu

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Yönetimden bir ses çıkmadı..Halbuki bu kadar yüksek katılımlı ve evet diywenlerin çok olduğu bir ankete olumlu ya da olumsuz bişey demelerini bekliyoruz.

O da kayboldu

Onun işleri yoğun bu sıralar..:D

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gayet ıyı bır fıkır ama ben bır sure daha katılamayacagım galıba:S:S

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bu kadar insan Troy'dan gelecek cevabı bekliyor.
Bir güzelllik yapsın.:)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

O da kayboldu

Troy imaj tazeliyor bu aralar :dil::clap::clap: