abone oluyorumAbonelikler başladı SDN NEWS aboneliği nedir SDN NEWS'e abone olursanız röpartaj yapabilirsini ilk kişi ilk yorum atan kişi sonra çoğalacaktır
Ben miKimsin necisin anlat bakalım.
ilk röportajı biz onunla yapıyoruzKimsin necisin anlat bakalım.
tamamAbonelikler başladı SDN NEWS aboneliği nedir SDN NEWS'e abone olursanız röpartaj yapabilirsini ilk kişi ilk yorum atan kişi sonra çoğalacaktır
TamamAhahdhsajaj benimkinden güzel kafaya sahipsin ?
Beni geçebilen çok nadirdir değerini bil ??
Açabilirmisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
burası uzar bence sen burda kileri bir SQL veritabanına at
Abonemiz belirlendi yakın zamanda tekrar olacakBen de abone olayım.
Tamam bidahaki abone işleminde yorumda bulunursanız 2. Abone olacaksınızbenide yaz ☺
SDN NEWS forumdaki olaylar eğlenceli bir şekilde paylaşılan konudur abone ise röpartaj yapılacak kişidir yani bir eğlence aracıSDN Duyuruları'nda? Bu konunun SDN ile ilişkisi nedir? SDN NEWS nedir? Konu nedir? Bilmediğimiz bir şeye bizden nasıl abone olmamız isteniyor? Konuda lütfen detay paylaşınız.
AsdfasdsaSonra bu olmasın
Konuyu ilk okuduğumda sanki farklı bir site kastediliyor sandım. İyi bakalım, bu etkinlik nasıl devam edecek izleyelim.SDN NEWS forumdaki olaylar eğlenceli bir şekilde paylaşılan konudur abone ise röpartaj yapılacak kişidir yani bir eğlence aracı
Şimdi mesela forumda bir olay oldu bende onu eğleceli bir şekilde konu üzerinden paylaşıyorumŞu konuyu detaylı bi anlatsana ya @Su tankı
Nereden yayınlıyorsunuz?Şimdi mesela forumda bir olay oldu bende onu eğleceli bir şekilde konu üzerinden paylaşıyorum
Bazen röpartaj yapıyorum ama forum üzerinde abone de bizim röpartaj yapacağımız kişi oluyor yani güncel haber sitelerini taklid ediyoruz
Üstekini oku ordan anlarsın rütbe falan gerekmiyor"Anladıysam Arap olayım." SDN News ne? kim hangi rütbeyle hangi izinle nasıl yapıyor?
Ne halta yarıyor? bi' cevap verin lütfen.
Forum üzerinden"Anladıysam Arap olayım." SDN News ne? kim hangi rütbeyle hangi izinle nasıl yapıyor?
Ne halta yarıyor? bi' cevap verin lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden yayınlıyorsunuz?
Aynen kurucu buradan mesaj kasıyor@ForumDeveloper @Creative bu bölüme üyelerin konu açmasını kısıtlayıp. Duyuru öneki kullanımını da kısıtlamak iyi olur boş muhabbet akıyor siteden baya sıkıntılı forum