SDN Muhabbet Kafe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bizim şaşkın o ace4'ü 699TL'ye 9-10 taksitle almış ve alırken kardeşim yanındaymış ama engel olmamış aksine çok iyi diye övmüş şaşkın ablam da şuan kasıyor diye şikayetçi bende ona casio resimleri gönderip dalga geçiyorum...

Sesli kahkaha attım. Onun yerine General Mobile Android One alaydı çok çok çok daha iyi olurdu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Yani herkesin renkleri zevkleri farklıdır saygı duymak lazım diyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

En azından annemin S3 mini telefonu ile kıyasladım. Bu arada sen çevrimiçi olduğunu gizliyorsun galiba.

gizli olmasının nedeni komşu ona göre sabaha kadar takılıyormuşum da görmesin diye...
ve online olanların nickinin yanında yeşil ışık var...

Sesli kahkaha attım. Onun yerine General Mobile Android One alaydı çok çok çok daha iyi olurdu.

gm almaz çok gıcık ve o zaman yoktu galiba...

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gizli olmasının nedeni komşu ona göre sabaha kadar takılıyormuşum da görmesin diye...
ve online olanların nickinin yanında yeşil ışık var...

gm almaz çok gıcık ve o zaman yoktu galiba...

Ben G2'yi aldığıma bin pişmanım.

Sende tuhafsın ahahahhahahahah kaça kadar nettesin ki komşunun netinden mi giriyorsun.

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
komşu derken yan odada kardeşim birde modemin url geçmişine bakan tipte kardeşim var...

Tarayıcının geçmişini silsen olmuyor mu? Ayrıca kardeşin de sana sanki senin abin gibi davranıyor. Bence kardeşine hesap vermek zorunda değilsin. Bir de tor browser kullansana onda görebilecek mi geçmişi dene bir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Tarayıcının geçmişini silsen olmuyor mu? Ayrıca kardeşin de sana sanki senin abin gibi davranıyor. Bence kardeşine hesap vermek zorunda değilsin. Bir de tor browser kullansana onda görebilecek mi geçmişi dene bir.

tarayıcı ötesi modemin kayıtlarından bakıyor modemi o yönetiyor bazen batırdığı da oluyor...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
tarayıcı ötesi modemin kayıtlarından bakıyor modemi o yönetiyor bazen batırdığı da oluyor...
Onu nereden bakıyor bir öğren sana zahmet bende merak ediyorum evde deneyceğim aynı modem sonuçta bakalım bende gözükecek mi kim ne yapmış.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Onu nereden bakıyor bir öğren sana zahmet bende merak ediyorum evde deneyceğim aynı modem sonuçta bakalım bende gözükecek mi kim ne yapmış.

şimdi yok diyor air ties air 6271kn modemde yapıyordu troll'lemiş...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Şimdi rahatsın demi

artık baksa da bir şey göremez ki:
1M0r3N.png
[/url][/IMG]
güvenli arama açık ve kilitli...

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ekli dosyayı görüntüle 15529

nevet yok onlar...
[video=youtube;cl2D7J_FL_U]https://www.youtube.com/watch?v=cl2D7J_FL_U[/video]
nevet yok bununla idare et...

Geberdim ulan soyle saka yapmayin

Ha bu arada donanım haber forum reklam kaynıyor burada ise çok azzzzz.
Burdada var ama dh daha cok reklam koyuyo adblock kullaniyodum o da kasiyodu dh forumu zaten hayatimdan cikardim dh nin yoneticileri nedensizce ceza veriyor yani artik bakmaya bile gerek yok

Bu arada Tapatalk dan bana alıntı yapıldığı halde bildirim gelmiyor!!!!!!!
Konulara usteki yildizdan uye ol ayni sorunu bende yasiyom konulara uye olmak gerekiyor

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geberdim ulan soyle saka yapmayin

Burdada var ama dh daha cok reklam koyuyo adblock kullaniyodum o da kasiyodu dh forumu zaten hayatimdan cikardim dh nin yoneticileri nedensizce ceza veriyor yani artik bakmaya bile gerek yok

Konulara usteki yildizdan uye ol ayni sorunu bende yasiyom konulara uye olmak gerekiyor

Bomba gibi geldin be kanka. Buradakiler daha az pc yi kastırmıyor en azından. Şarj aletim bozuldu len şimdi yamuk şarj edip duruyorum telefona bakamıyorum.Telefon kımıldayınca şarj olmayı kesiyor. Pc den giriyorum.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bomba gibi geldin be kanka. Buradakiler daha az pc yi kastırmıyor en azından. Şarj aletim bozuldu len şimdi yamuk şarj edip duruyorum telefona bakamıyorum.Telefon kımıldayınca şarj olmayı kesiyor. Pc den giriyorum.
He be kanka bedava net var sonucta ne kadar forum sitesi varsa hepsine bakiyom[emoji4]

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
He be kanka bedava net var sonucta ne kadar forum sitesi varsa hepsine bakiyom[emoji4]

Otel nasıl sıcak mı yatağı rahat mı yatakta zıplamayı unutma =D. Klima bizim iyice kafayı yedi yarım saat çalışıyor yarım saat duruyor ılık üflüyor iyice sapıttı. Evde ben üşüyorum diye bi kavga çıkardım bu ne dedim soğuk buz gibi ev dedikleri komedi. Odama elektrik sobası kurdum da hiç olmazsa odam daha sıcak.Bizimkiler de çatlak neredeyse evin bir odası hariç tüm kapılarını açıyorlar ben iyi ısınmamış diyince kızıyorlar .

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Otel nasıl sıcak mı yatağı rahat mı yatakta zıplamayı unutma =D. Klima bizim iyice kafayı yedi yarım saat çalışıyor yarım saat duruyor ılık üflüyor iyice sapıttı. Evde ben üşüyorum diye bi kavga çıkardım bu ne dedim soğuk buz gibi ev dedikleri komedi. Odama elektrik sobası kurdum da hiç olmazsa odam daha sıcak.Bizimkiler de çatlak neredeyse evin bir odası hariç tüm kapılarını açıyorlar ben iyi ısınmamış diyince kızıyorlar .

Ev soguk diye kavga cikarmak ha sen valla evde hic bir aletin bozulmasina izin vermessin otel deki klima sabahtan beri calisiyor anca isitti otel yaz icin her tarafi cam
yatak yumusak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...