SmH51
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Beşiktaş maçı bugün mü oynanacak. Bilgisi olan?
Beşiktaş maçı bugün mü oynanacak. Bilgisi olan?
İnternete bak heyt beh! Kota kaç gb ?
Güzelmiş hocam ama tarife, biz bu 75gb dandik 24mb denilerek kandirilan internete 70 ödüyoruz .telefon+TurkcellTV+ box 50mbps 150gb akk 89lira+tel faturası modem huawei hg253s denen tırt modemin usbsinin yazıcı paylaşımı yok...
o yüzden iki yazıcı tırt oldu.
Alo 170'ten şansını dene, kimlik bilgisi isterlerse vermezsiniz.Sigortasız işçi çalıştıran bir işyerini kimlik bilgisi vermeden şikayet edebilir miyim?
Bursa'dan karlı ve hafif bulutlu bir günden hepinize tünaydın.İstanbuldan karlı ve güneşli bir günden hepinize günaydınn![]()
Bende issizimonların verdiği gömlekti ve kimsenin umrunda değil ki ve işsizim zaten...
O zaman takılın kafanıza göreonların verdiği gömlekti ve kimsenin umrunda değil ki ve işsizim zaten...
Gençler bu işe yarar mı? Bakın bi hele
TP-LINK TL-WA854RE 300 Mbps N Kablosuz Wall Plug Kolay Fiyatı
![]()
Şu vida parçasını demirden nasıl ayırırım cildiracagim suan!
![]()
işe yarar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
D&R - Kültür, Sanat ve Eğlence Dünyası Sony MDREX15APB.CE7 Kulakiçi Kulaklık Siyah
![]()
bunu aldım bakalım sony bozmuş mu? bozmamış mı? görüceğiz...
Sağol hocam, elim tahriş oldu o derece pense ile sıktım çıkardım parçayı. Fakat artık kullanılmıyor.![]()
resimde en üstteki ingiliz anahtarı dışındaki araçlar ile çıkartabilirsin.
Bu kulaklıklar da pek kullanıslı olmuyor. Temizlik sart oluyor bir müddet sonra
İyi Akşamlar Forum Ahalisi.
Hayırlı akşamlar.
hayırlı akşamlar eşkiya dünyaya hükümdar olmaz var atv'de akşam...
Çakır öldükten sonra izlemeyi bıraktım. Havası bozuldu. Sonradan gelenler de aynı tadı vermedi.
kurtlar vadisi değil bu burda çakır var hızır çakırbeyli olarak.
[video=youtube;BNpnhzfQ8Aw]https://www.youtube.com/watch?v=BNpnhzfQ8Aw[/video]
Yok Çakır olmadığını biliyorum. Kurtlar Vadisinde Çakır öldükten sonra bu tarz dizileri bıraktım. Çakır izlettiriyordu diziyi. Sonra da bozdu zaten. Bu diziye de hiç bakmadım. Yapımcısı tanıdık. Kurtlar Vadisine karşı yapılan bir dizi. Para yüzünden anlaşamadıkları söyleniyordu Şaşmaz kardeşlerin.
Hayırlı olsun Bende de mdr-ex 15 var ama kulaklık bölümü biraz farklı seninkinden ben alalı 2 sene oluyor memnunum kulaklığımdan.![]()
işe yarar.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Son...lar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000591053
![]()
bunu aldım bakalım sony bozmuş mu? bozmamış mı? görüceğiz...
Hayırlı olsun Bende de mdr-ex 15 var ama kulaklık bölümü biraz farklı seninkinden ben alalı 2 sene oluyor memnunum kulaklığımdan.
Ben bimeks'den 40 liraya almıştım geçen baktım 39 lira olmuş, mahalle arası telefoncularında satılan ne olduğu belirsiz kulaklık'lar bile 15 lirayken Sony kulaklığa 40 lira çok değil bence.daha gelmedi ama potansiyeli yüksek ve bu yeni olmalı bir konuya önerdiğim modelin daha ucuzu ama kardeşim gene pahalı buldu halbuki bu sony kulaklık işinde acayip işler yapıyor.