- Reaksiyon puanı
- 16,127
Acer ...
acer asus olma çabasında...
Acer ...
Hava 0° ne t-shirt'ü?http://iamnotbasic.kickoffpages.com/?
Arkadaslar; linke tikladiktan sonra mail adresinizi girip, size yollanan maili onaylar misiniz? iamnotbasic firmasi bedava tisort veriyormus. Su Tavukcu Bayramda nasiplensin. Hep desenli desenli tisort. Bir yere kadar. Desteginizi bekliyorum.
Yolda mahsur mu kalmak istiyorsun [emoji1].Yarın Bursa'ya gidiyorum. Umarım kar yağar. :tt2:
O zaman yoldayken yağmasın. Oraya ulaştıktan sonra yağsın. [emoji14]Yolda mahsur mu kalmak istiyorsun [emoji1].
Şaka bir yana hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız gidersin inşallah hocam.
Kazagin icine giyiliyor. Gittigin yer sicaksa gene giyiliyor. Her turlu gideri var yaniHava 0° ne t-shirt'ü?
Gömlek içine giyilmez, gömlek içine atlet bile giyilmez.beyaz gömleğin içine de giyabilirsin gerçi ergen derler de bende ergenim?
Giyilir. Kim diyor giyilmez?Gömlek içine giyilmez, gömlek içine atlet bile giyilmez.
Giyilmez.Giyilir. Kim diyor giyilmez?
Sebep?Giyilmez.
Altta saçma bir görüntü verdiği için giyilmez, örn: bankada çalışan bir kişi beyaz renk gömleğin altına giydiğini düşünürsen dışarıdan bakıldığında nasıl bir kötü görüntü verdiğini anlayabilirsiniz.Sebep?
Altta saçma bir görüntü verdiği için giyilmez, örn: bankada çalışan bir kişi beyaz renk gömleğin altına giydiğini düşünürsen dışarıdan bakıldığında nasıl bir kötü görüntü verdiğini anlayabilirsiniz.
Kimse birşey demez zaten diyemezde. Problem çirkin görünmesi, neyse tartışmaya gerek yok herkesin şahsi görüşüdür.ben güvenlik işinde giydim beyaz gömlekti içindeki mavi adidas t-shirt idi kimse bişey demedi...
Kimse birşey demez zaten diyemezde. Problem çirkin görünmesi, neyse tartışmaya gerek yok herkesin şahsi görüşüdür.
Olayı idrak edemedin sanırsam ama lüzmü yok, sen nasıl biliyorsan öyle devam edebilirsin.aman boşver kim görücek onu sarı,kırmızı t-shirt olsa da kime ne?
Olayı idrak edemedin sanırsam ama lüzmü yok, sen nasıl biliyorsan öyle devam edebilirsin.
İyi bir firmada çalışacaksan giyim kuşamına dikkat etmen gerekir. Yoksa kısa zamanda işsiz kalabilirsin.yok bende umursamıyorum diyorum tek umursayan annem o tutturmuştu o t-shirt olmaz diye inadına giymiştim ünüformada garip olsa da...
ergen ergen gezdim...
İyi bir firmada çalışacaksan giyim kuşamına dikkat etmen gerekir. Yoksa kısa zamanda işsiz kalabilirsin.
İnternete bak heyt beh! Kota kaç gb ?onunla avutuyorsun kendini? buna bak:
![]()