- Reaksiyon puanı
- 1,877
Akşam üstü bir saat uyudum uykum yok. [emoji36][emoji36]
PKK sevici cihangir solcularından gına geldi ulan. Sizin ben evrende kapladığınız alanı, tükettiğiniz oksijeni.....Gerizekalı katil seviciler..Beyaz'dan ne istiyorlar anlamadım. Programı karıştırmaya çalıştılar yine.
Yapacaksalar protestolarını başka yerde yapsınlar. Gül gibi adamı da ekmeğinden edecekler.PKK sevici cihangir solcularından gına geldi ulan. Sizin ben evrende kapladığınız alanı, tükettiğiniz oksijeni.....Gerizekalı katil seviciler..
Biz de ondan buradayız.Diğer forumlara göre çok samimi bir ortam var burda. Ben çok beğeniyorum
En iyi fen lisesi 480 ile mi aldı? Benim kardeşim 2 yıl önce 460 mı 470 le mi ne Fen lisesine giremedi, Sosyal bilimlere talim ediyor.![]()
En iyi fen lisesi 480 ile aldı girer miyim bilgisi olan ?
Sınavlar zorlaşınca, lise puanları da malum olarak düşüyor.En iyi fen lisesi 480 ile mi aldı? Benim kardeşim 2 yıl önce 460 mı 470 le mi ne Fen lisesine giremedi, Sosyal bilimlere talim ediyor.
Katılıyorum, olacağımız bu fakat kalite abi[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION]
Bifor (8. Sınıf)
![]()
Aftır (Fen Lisesi 11. Sınıf)
![]()
forumda bir değişiklik mi var, bana mı öyle geliyor?
Renkler biraz değişmiş gibi.Nasıl bir değişiklik?
Abi windows 10 iyi hoş güzelde , şimdi windows 8.1 kurdum, tadı bir ayrı ne olursa olsun.
10 süper, Windows 8.1 güzel .10 süper ki
10 süper, Windows 8.1 güzel .
Uyuma demişken ben eski management kurdum hepsi düzeldi, konu açacağım fakat üşengeçlik agirbasiyor.benim 10 avatardaki maviyi verdi onardım düzeldi sadece bir güncellemeyi silip uyuma hastalığını düzeltecektim üşeniyorum...
Uyuma demişken ben eski management kurdum hepsi düzeldi, konu açacağım fakat üşengeçlik agirbasiyor.