Troy dedi ki:
ben de yarım saattir bunnar konu açar diye bekliordum.
sdn hack'lendi diye açınsanaaaa
ben açamıorum
se7en dedi ki:bu arada troy mümkünse su sitemin sifresini alabilir miyim
(fırsat bu fırsat saka niyetine gercegini verebilir hazır olun)
abi tam tersi olsa geri kalan %49 uda ben alsam nasıl olur..myefsane dedi ki:başka bir şaka bulun yaw bu ne böle
durun buldum myefsane SDN nin %51 Hisesini aldı bütün kızları banladı nasıl
calvaria dedi ki:abi tam tersi olsa geri kalan %49 uda ben alsam nasıl olur..myefsane dedi ki:başka bir şaka bulun yaw bu ne böle
yalvarsam...abi n'olurrrrrrrrr... bu arada altın işi kaynadı onu ayrıca konusalım...toplayıp kacarız...sonra 1 nisan saka felan derizmyefsane dedi ki:calvaria dedi ki:abi tam tersi olsa geri kalan %49 uda ben alsam nasıl olur..myefsane dedi ki:başka bir şaka bulun yaw bu ne böle
paran yetmez bende altınlar var
kullanıcı dedi ki:Sunucu nerdeydi? Fişini çekeceğim de. :* Tüm SDN halkına eşek şakası yapacağım.
hah anca 3 nisana yetişir omila12 dedi ki:kullanıcı dedi ki:Sunucu nerdeydi? Fişini çekeceğim de. :* Tüm SDN halkına eşek şakası yapacağım.
Şimdi burdan çık 1000 metre git ordan sola git sonra sola dön karşına büfe çıkacak he o büfeden sağa dön karşına bina çıkacak en alt kata in güvenlik görevlilerine para ver biraz sonra fişi çek
mila12 dedi ki:kullanıcı dedi ki:Sunucu nerdeydi? Fişini çekeceğim de. :* Tüm SDN halkına eşek şakası yapacağım.
Şimdi burdan çık 1000 metre git ordan sola git sonra sola dön karşına büfe çıkacak he o büfeden sağa dön karşına bina çıkacak en alt kata in güvenlik görevlilerine para ver biraz sonra fişi çek
Troy dedi ki:Tabi sadece bunlar değil. Bissürü şey konuşuldu.
Ofise gelen herkes böle konuşmuyor ama Haftasonu Erthon bizdeydi. Adamdan tek kelime ses çıkmıyor yaw.
Erthon dedi ki:Troy dedi ki:Tabi sadece bunlar değil. Bissürü şey konuşuldu.
Ofise gelen herkes böle konuşmuyor ama Haftasonu Erthon bizdeydi. Adamdan tek kelime ses çıkmıyor yaw.
Troy verdiniz bilgisayarı tamir ettim sizinde işiniz bitmiyor araya gireyim demedim :$