- Reaksiyon puanı
- 159
en baştan beri bu oyunda atıyor zaten
Hımmm.

Pc laptop'mu ?
en baştan beri bu oyunda atıyor zaten
evet ama logitech soğutucu var ve harici klavye kullnıyorum(yani ellerim ısıyı artırmaz) pc casperHımmm.
Pc laptop'mu ?
evet ama logitech soğutucu var ve harici klavye kullnıyorum(yani ellerim ısıyı artırmaz) pc casper
eee napalım başkan o zamanBenimki de laptop ve bende de ısınınca oyundan atıyordu.Bende kendimce bir çözüm buldum.
Yazın köydeydim.Soğutucum yoktu.Soğutucu alana kadar bir alternatif arıyordum.Sonra da aklıma bir fikir geldi.
Havluyu ıslatıp laptopun altına koydum ve oyunlarda donma+oyundan atma sorunu gitti ama senin soğutucun varmış.
eee napalım başkan o zaman
peki öyle olsun iyi gecelerValla benden bu kadar Sims'e yeni ek paket indiriyorum.Onu kurcalayacağım.Çıkıyorum.Sana iyi geceler.![]()
peki öyle olsun iyi geceler
yardım etSelam gençler![]()
awatSen taktın galiba bu oyuna.Çözene kadar burdasın.![]()
blackbox benim favorim .İnternette yorumları okudum.Adam blackbox indirip oyunu bitirmiş.Hatta dediğim kişi bu forumdan.
Balıkesir Erdek'ten Herkese Selam Olsun![]()
Vay @Piyonist gelmiş
Sabahları da kimse dolanmıyor burada? Huhu kimse yok mu? @aquess1999 @hamza5806 @Strake?
Ben burdayım.
Sabah 11'e kadar burdaydım.Bi çıktım sen geldin.![]()
Kanka cumartesi günkü sınavda sadece ilk adım fasikülündeki konular çıkacak di mi?
Noluya la.n bugün mutlusun.![]()
Yo birşey olması mı gerekiyor illaBu arada mutlu olmak herkesin hakkı
![]()
Hayret sen ne zaman foruma girsen.
-Bugün moralim bozuk derdin.![]()
ÇaktırmaÖğlen ders çalışacağım onun için neşeliyim
![]()
bende geldim o zamanvay @piyonist gelmiş
sabahları da kimse dolanmıyor burada? Huhu kimse yok mu? @aquess1999 @hamza5806 @strake?
Bende çalışcam azcık.![]()
bende geldim o zaman
Bende çalışmayınca.Oğlum ben de böyle bir manyağım ders çalışınca mutlu oluyorum![]()
bende geldim o zaman
Bende çalışmayınca.
Hoş geldin.
Hadi ordan.Bu daha ilk sınav o yüzden önem vermiyorum.Çalış çalış ki adam olasın![]()