şimdi 2012-2013 eğitim öğretim başlayacak işte ben 2010-2011 de bitirdim. 1 sene boş geçti. sonra buradayız işteayıptır sorması kac yasında lıse bıotırdın sen

şimdi 2012-2013 eğitim öğretim başlayacak işte ben 2010-2011 de bitirdim. 1 sene boş geçti. sonra buradayız işteayıptır sorması kac yasında lıse bıotırdın sen
şimdi 2012-2013 eğitim öğretim başlayacak işte ben 2010-2011 de bitirdim. 1 sene boş geçti. sonra buradayız işte![]()
gitmesine gittimde işte çalışmadık zamanında :S Tabii kattıkları oldu ama çok kayde değer bir şey olmadı. Gırgır şamatayla kazandık üniversiteyi :unsure:bnm de bı sene bos gectı bısenedrde okuyorum ama hayırlısı sen dershaneye gttınmı
gitmesine gittimde işte çalışmadık zamanında :S Tabii kattıkları oldu ama çok kayde değer bir şey olmadı. Gırgır şamatayla kazandık üniversiteyi :unsure:
Ama bizimkisi tek taraflı bir ilişki
@daylight61 @OnurSorhan @real madridli @foreverfree @yavuz_4106
bu arkadaşlarla karşılıklı bir ilişkimiz var![]()
@nadia neden açık öğretimi tercih ettin hem çalışıp hem okuyormusun?
değil mi ? :crying:Karşılıklı mı![]()
Zor bir tercih yapmış ama bazen şartlar bunları mümkün kılıyor. Umarım herşey gönlünce oluraynen oyle yapıyorum bu yuzden acıkogretımı tercıh ettım
Memleket neresi ? Benim yerimede gezŞaka yapıyorum şu an memleketteyim![]()
evet zor ama baska cozumu yok maalesefZor bir tercih yapmış ama bazen şartlar bunları mümkün kılıyor. Umarım herşey gönlünce olur![]()
Zor bir tercih yapmış ama bazen şartlar bunları mümkün kılıyor. Umarım herşey gönlünce olur
Memleket neresi ? Benim yerimede gezŞuan acayip bir duygu karmaşası yaşıyorum
![]()
evet zor ama baska cozumu yok maalesef
pıyonıst senın gercek ısmın ne
sen canını sıkma. Okulu bitir askerliğide yaparsın. Girer bir işe çalışırsın sonra zaman nasıl geçiyor anlamazsın. Bir bakmışsın ki biriyle tanışıp evlenmişsin kucağında 2 tane velet
Bende sanki yaşamışım gibi anlatıyorum
![]()
Teşekkür ederim.IspartaMerak etme senin yerine de gezerim
![]()
ozanpıyonıst senın gercek ısmın ne
arada geliyorlar bananeden duygu karmasası yasıyorsun
Teşekkür ederim.
Real ıspartalıama foruma girmemezlik etme. Facebook hesabında bende yok zaten
ara ara görüşelim güzel oluyor
ozanama sen hala söylemedin
arada geliyorlar bana![]()
tamam tamam tamambenım adımda özge ...
ozan ısmınde kuzenım war benım cok tatlııııı mawişşşş
tamam tamam tamamaskerlik olayı şimdi anlaşıldı
memnun oldum.
Aman böylesi daha iyi şimdi giden gelmiyor zaten......bende memnun oldum ...
askerlık bır durumum yok yane
Yeni yeni ekşınlarla uğraşıyorlarNeden online üyeler gözükmüyor?
Aman böylesi daha iyi şimdi giden gelmiyor zaten......
Tabii vatan borcudurama sen gıtcen mecbur
Tabii vatan borcudur
Neden online üyeler gözükmüyor?
o zaman sadece benim için iyi olur. şu olayları bir atlatsak herkes rahat edecekte işte ne lanetse artık atlatamıyoruzhmm unıyı okursan az askerlık yaparsın daha ıı olur ...
o zaman sadece benim için iyi olur. şu olayları bir atlatsak herkes rahat edecekte işte ne lanetse artık atlatamıyoruz
Çıkmadık candan umut kesilmezmiş ama...bu olaylar boyle surer gıder ahada buraya yazıyorum nadıa demıstı dersın
Çıkmadık candan umut kesilmezmiş ama...