- Reaksiyon puanı
- 510
Cafe neden durgun??..:hammer:
@N3CAT1 Hocam göreviniz diyarbakır merkezde mi?
Yok üstad diyarbakır lice.
hmm. Merkez sandım. Bende hanideyim şuan
Yakınmışız birbirimize Sizin branş ne?
Afiyet olsun!
OOOOO tam benlik o anda kimse yaklaşmayacak bana telefonlarımıda kapatacağım oohhhh...:laugh::laugh:
Afiyet olsun!
OOOOO tam benlik o anda kimse yaklaşmayacak bana telefonlarımıda kapatacağım oohhhh...:laugh::laugh:
Sabit telefon illaki çalışacata ben cep tellerden söz etmiştim zaten sabitten beni aramayı kimse akıl edemez...:laugh::laugh:Bilgisayar yanında; ama telefon kapalı ha?
3 cesit yumurta mi olur kahvaltida biyerlerin alerji olur sararir bu sicakta o kadar yumurta yerseBu sefer semaverle... Buyrun bir zahmet, yatağa servis yok, şu olaydan beri..:
3 cesit yumurta mi olur kahvaltida biyerlerin alerji olur sararir bu sicakta o kadar yumurta yerse
Bu bize özel, dimi hocam? .
Bu bize özel, dimi hocam? .
Sucuklu yumurta ve semaverde çayın çok yardımı oldu. Cidden, keşke bi gün böyle bi kahvaltı yapabilsek.Nerden bildin?
Sucuklu yumurta ve semaverde çayın çok yardımı oldu. Cidden, keşke bi gün böyle bi kahvaltı yapabilsek.
Maps'e ne gerek var? Ben size adresi vereyim . Potter'a 7 kişi bayramda giricez, kimseye zor olmıycak ..Google Maps'e kaydet sizin evi, bulalım. :mrgreen: Kahvaltı senden Harry Potter'lar bizden olsun mu?
Maps'e ne gerek var? Ben size adresi vereyim . Potter'a 7 kişi bayramda giricez, kimseye zor olmıycak ..