- Reaksiyon puanı
- 112
Bizde torpil geçmez, Yükselmek tamamen sizin "elinizde" 

Yeni üye olanlar varyaBende yakında rektör olacağım.
Senin havan kime.![]()
Moderatör de geldi topluca ezin beniBizde torpil geçmez, Yükselmek tamamen sizin "elinizde"![]()
Rütbenizi bilin bi görüneyim dedimHoş geldin.![]()
Benim de az kaldı rektörlüğüme.Rütbenizi bilin bi görüneyim dedim:mrgreen::mrgreen:
@bsg18 buyur.![]()
Valla benim de Android hakkında fazla bir bilgim yok ama zaten Gio'nun rami fazla değil.Sanırım 278 mb'dı.Yani bana idare eder gibi geliyor.Ama root yapınca telefon biraz daha hızlanıyor.Pil ömrü artıyor.Unlock root programıyla root yapman 1 dk bile sürmez.Ben gio yu aldım root, güncelleme vs hiç bir şey yapmadım.Telefonda angry birds ve ant smasher var çok az oyunuyorum onları da. Normalken bana 102 mb ram kalıyor.Hafızayı sıfırlayınca ise 130 a kadar çıkıyor bu telefon böyle root vs yapmadan idare eder mi?
Valla benim de Android hakkında fazla bir bilgim yok ama zaten Gio'nun rami fazla değil.Sanırım 278 mb'dı.Yani bana idare eder gibi geliyor.Ama root yapınca telefon biraz daha hızlanıyor.Pil ömrü artıyor.Unlock root programıyla root yapman 1 dk bile sürmez.![]()
Bende korkuyordum.İlk root attım.Sonra root'u geri aldım.Sonra tekrar root attım.Aslında yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum bu yüzden pek niyetim yok.
Bende korkuyordum.İlk root attım.Sonra root'u geri aldım.Sonra tekrar root attım.
Yani korkacak bir şey yok.Bence denemelesin.
Bu root bi harika dostum. !!11!!![]()
Ben yaptım ama sen bilirsin.Ver gazı ver gazı nasıl olsa sana zararı yok
Ama yapmam büyük ihtimalle bana her halükarda yeter o .![]()
Tabi ki.Gio kullandın mı hiç?![]()
Hayır Gio'da konulmuyor.heh mesajlara şifre konuluyo mu?![]()
Hayır Gio'da konulmuyor.![]()
Markette bir şey vardır.Google amcaya bir sor.Hay... Olsun ama sorun yok.VArmı başka bildiğin püf noktalar? Bilenini bulmuşken hazır
![]()
Yok şuanlık hiç bir şey yüklemedim.Hayırlı olsunSenseyi mi yükledin ?
Oooo hoşgeldin Eren abi.![]()
Sanırım ben buldum.Tabii söylerseniz
Hoş buldumBir kaç deneme yapıyorum da nerede denesem derken burayı buldum, girdim içeri. Sen neyi denediğimi sanırım buldun
Aman sus duymasınlar, çok gizli.
Sanırım ben buldum.![]()