*SiRiNe*
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2
Unutmak mı hem kalpte hem beyninde tanıdığın birini zor canım bi taraf unutsa diğeri hemen hatırlatır
Kıs kapatma cafemizi %(
Kıs kapatma cafemizi %(
-BeSTe- dedi ki:Özlem ne bilirmisin sanki sen !!!!!!!!!!! kapatıyorum uleeeyyn cafeyi
hellish dedi ki:Kapat beste kimseyide alma başbaşa kalalım bugün ^^
*SiRiNe* dedi ki:Unutmak mı hem kalpte hem beyninde tanıdığın birini zor canım bi taraf unutsa diğeri hemen hatırlatır
Kıs kapatma cafemizi %(
hellish dedi ki:Kapat beste kimseyide alma başbaşa kalalım bugün ^^
Nmss dedi ki:-BeSTe- dedi ki:Özlem ne bilirmisin sanki sen !!!!!!!!!!! kapatıyorum uleeeyyn cafeyi
Senin gibi tek kişiyi değil, bir çok kişiyi senden önce özledim özlüyorumda biliyorum sen merak etme ben numaraya yatmam bunu sana öğretmek için eline beni anlatan cilt cilt ansiklopedi mi vermek lazım ?
Hani bana diyodun ya boşver üç günlük dünya boşver takma kafana biz keyfimize bakalım onlar bizi hiç bir zaman anlayamıycaklar sen şöyle masamızı bi güzel donatalım Zzz-BeSTe- dedi ki:iyiydi beyfendiyle konuşana kadar baksana umrunda bile değiliz o baksın keyfine çıkarırım acısını ben onun
Biz insan değiliz yaa çok yakıyorsun canımı çoooooooooook ayh çok sinirliyim yaaaaaaa
tşk kullanıcı keşke daha önce gelmiş olsaydınnnn (A)kullanıcı dedi ki:hellish ve beste, sakin kafayla karar verin ikinizde. olay anında iken neyin ne olduğu anlaşılamıyor genelde. küçük bir rica. ^^
-BeSTe- dedi ki:ahh bi sakin bir ortam olsaaa o an olmuyoki kullanıcı ondan sonra ve önce hep aklımda ama o an ! :S Ama yine de teşekkürler
geç gelmiş olabilirim ama güçleşmesin hiçbir şey. ^^hellish dedi ki:tşk kullanıcı keşke daha önce gelmiş olsaydınnnn (A)
Nmss dedi ki:
Sakinleşmen için gereken tek şey bu..
-BeSTe- dedi ki:Barıştık hellish ee millet napıosunuz bakim?