Kurşun Kalem
Profesör
Yok önce ıslatıyoruz sonra dövüyoruz![]()
Ben Pesimist'e sormuştum, modları nasıl böyle arı gibi çalıştırtabiliyorsunuz, kırbaç mı vuruyorsunuz diye ama, modlarımızın gözlerinin kan bürüdüğünü görmüş olduk, üstlerine alınmışlar
Yok önce ıslatıyoruz sonra dövüyoruz![]()
Ben Pesimist'e sormuştum, modları nasıl böyle arı gibi çalıştırtabiliyorsunuz, kırbaç mı vuruyorsunuz diye ama, modlarımızın gözlerinin kan bürüdüğünü görmüş olduk, üstlerine alınmışlar![]()
Çok pardon yahu ben "adamlara ne yapıyorsunuz deyince üyelere ne yapıyorsunuz gibi anladımArı gibiyiz çünkü Troy bize araba alacak
![]()
Editleyelim mesajlarıben de üyelere anlamıştımyaptığımız işkenceler ortaya çıktı :devil2:
Editleyelim mesajları![]()
Çok pardon yahu ben "adamlara ne yapıyorsunuz deyince üyelere ne yapıyorsunuz gibi anladımArı gibiyiz çünkü Troy bize araba alacak
![]()
Niahahaha:devil:bence böyle daha iyi oldu. üyeler kurallara daha çok dikkat eder![]()
Üyelerle ilgilenmeyi çok kolay bir iş sanıyorsun sen ama göründüğü kadar kolay değili, hatta hiç değilTroy bana pisiklet alsın, bütün modları kovsun, gerisine karışmasın![]()
Sen ne zaman mod oldun yaArı gibi çalışır kelebek gibi banlarız icabında![]()
Niahahaha:devil:
Üyelerle ilgilenmeyi çok kolay bir iş sanıyorsun sen ama göründüğü kadar kolay değili, hatta hiç değil![]()
Ben o yollardan geçtim, gayet iyi bilirim. Hatta bırakmam üzerinden 3 sene geçmesine rağmen sizin finix gibi hatta ondan daha fena bir üye hala bir şekilde benimle uğraşıyor. Hırs yapmış, yazıkForum yönetmek, ülke yönetmek gibidir; kimseyi memnun edemezsin. Bundan anlıyoruz ki modlukta ısrar eden adam, ya sadisttir, ya manyaktır ya da oğlaktır
![]()
Üye kişisi "ne varmış modlukta, dedem bile yapar" der, aynı kişi mod olunca, üye kişisine "üyelerle uğraşmak göründüğü kadar değil, hıh..." der.
İşin felsefesine inersek çıkamayız; bir insan neden moderatör olmak ister? Bunun hakkında tez hazırlayabilirim
Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a, gerçekten buradaki moderatörler çok iyi çalışıyorlar. Gerçi işin ucunda araba varmış ama niyse, gönül işidir o![]()
Ben o yollardan geçtim, gayet iyi bilirim. Hatta bırakmam üzerinden 3 sene geçmesine rağmen sizin finix gibi hatta ondan daha fena bir üye hala bir şekilde benimle uğraşıyor. Hırs yapmış, yazıkForum yönetmek, ülke yönetmek gibidir; kimseyi memnun edemezsin. Bundan anlıyoruz ki modlukta ısrar eden adam, ya sadisttir, ya manyaktır ya da oğlaktır
![]()
Üye kişisi "ne varmış modlukta, dedem bile yapar" der, aynı kişi mod olunca, üye kişisine "üyelerle uğraşmak göründüğü kadar değil, hıh..." der.
İşin felsefesine inersek çıkamayız; bir insan neden moderatör olmak ister? Bunun hakkında tez hazırlayabilirim
Ama Sezar'ın hakkı Sezar'a, gerçekten buradaki moderatörler çok iyi çalışıyorlar. Gerçi işin ucunda araba varmış ama niyse, gönül işidir o![]()
Ben mod mu olmuşum İsoSen ne zaman mod oldun ya![]()
Gurbette kardeşim gurbetteNokta. Eyvallah
Ben mod mu olmuşum İsoNeredesin sen onu bi de önce
![]()
Daha yakınındayım.Rizeye mi gittin![]()