SDN mobil görünüm

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence mobil görünümü geliştirmeniz lazım.Gelen bildirimleri göremiyoruz, profili düzenleyemiyoruz. Hiçbir şeyden haberimiz olmuyor.

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öneriyi dikkate alır mısınız lütfen

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ve sdn android uygulaması kullanıyorum iyi diyil.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aynen pc başına geçince 25 bildirim var falan görünce ne oluyor falan diyorum ne yazdım ki millet alıntıladi ayrıca anketlerde görünmüyor ona da bir el atarsanız.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Mobilde SDN ana sayfası iyi ama forum için aynı şeyi söyleyemem. Biraz geliştirilmeli. Şahsen foruma hep mobilden giriyorum bilgisayardan girdiğim çok nadirdir. Eminim foruma genel olarak mobilden giren bir çok kişi vardır

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve sdn android uygulaması kullanıyorum iyi diyil.

bende android telefon yok o yüzden mi kötü diye düşünüyordum. Sizinde öyleyse hakkatten geliştirilmesi gerekiyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynen pc başına geçince 25 bildirim var falan görünce ne oluyor falan diyorum ne yazdım ki millet alıntıladi ayrıca anketlerde görünmüyor ona da bir el atarsanız.

aynen aynı şeyleri bende hissediyorum.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Ayrıca mobilde sağ üst köşede çıkış butonunun yanındaki -- Orjinal Stil -- butonuna tıkladığımda tekrar beni forum anasayfasının mobil sürümüne yönlendiriyor.

Galaxy s3 te stock browser kullanıyorum.

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca mobilde sağ üst köşede çıkış butonunun yanındaki -- Orjinal Stil -- butonuna tıkladığımda tekrar beni forum anasayfasının mobil sürümüne yönlendiriyor.

Galaxy s3 te stock browser kullanıyorum.

aynen benimde öyle oluyor. Hadi onu geçtim o olmasın ama bildirimlerin mutlaka gözükmesi lazım her zaman bilgisayar başında olmuyoruz.

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
İnşallah mobil kullananlar bu konuda ciddiye alınırız ve bir şeyler yapılır .

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah mobil kullananlar bu konuda ciddiye alınırız ve bir şeyler yapılır .

hiç zanntmiyorum. DH den üyeler kalitesizdiye buraya geldim. Burada da yöneticiler kötü. Dün bir konu açtım. Yazılar alıntıydı. Altına alıntı yazdım. Bir moderatör alıntı linkini yazana kadar konu kilit demiş haklı olarak. Bugün 5 kere meaj atarak alıntı linkini attım ekleyip konuyu açar mısınız diye. Takan olmadı böyle basit bir şeyi takan olmadığına göre bu konuyu kimse takmaz.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim de mobil sürümde farkettiğim eksik şu: Mobil sayfada "Program indir" butonu yok, başka bir yerden bulunca da "error" veriyor. Yani mobil kullanımda dosya indirilmiyor galiba. ( HTC One X+ kullanıyorum, Android 4.2, Browser: Chrome) Firefox'tan, "Masaüstü Sitesini İste" seçeneği sayesinde girip, program indirebildim.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Teknoloji sitesi olan SDN, uygulama ve mobil sürüm konusunda kendini geliştirememiş olması ayrı bir trajikomik olay.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
var var eksik çok ve geliştirilmesi şart bi ara bende kullandım vazgeçtim sonra..