SDN Mi, Webtekno Mu?

Shiftdelete mi daha iyi kutu açılım inceleme mi yapar yoksa Webtekno mu lütfen tarafsız olun

• Shiftdelete

Kullanılan: 12 52.2%
  • Webtekno

Kullanılan: 11 47.8%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

TONEGAme

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Anket

Son düzenleyen moderatör:

Kiboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Webtekno kadar samimiyet yoksunu bir yer daha görmedim. Özellikle TAA ayrıldıktan sonra girmeye bile tenezzül etmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada anket Türkiye mi Yunanistan mı kadar saçma olmuş. SDN Forum'da takılan bir kişinin webtekno deme olasılığı yüzde kaç ? :D

Reaksiyon puanı
3,029
GTA 6 ne zaman çıkıyor? Çıkmalı mı? Nasıl çıksın? Çıktıktan sonra ne yapalım? Çıkar mı ya? Çıkar bence. 2021 kesin beyler.

Bu arada bunu burada sorman çok saçma, buradaki çoğu kişi SDN diyecektir. Webtekno soru-cevap'ta sorsan webtekno derler.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
monsterlarda anakart sorunları oluyormuş sizde oldumu hiç

Sizi buraya alalım.

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Bence 2 taraf da gayet iyi, ben shiftdelete(yan kanallarıyla), webtekno, hardwareplus, technopat, taa, iphonedo, donanımhaber gibi Türk teknoloji yayıncılarını takip ediyorum ve izliyorum. Hepsi kendi çapında gayet iyi. Bence daha iyi işler olması için bir taraf tutup diğerini kötülemekten ziyade hepsini takip edip, izleyip destek olmalıyız sonuçta teknoloji izlemek bize çok şey katar. Tabi ki eksik noktalar da saygıyı bozmadan yapıcı eleştirilerde yapmalıyız yorumlarda forumlarda falan ben yapıcı eleştirilere önem verildiğini düşünüyorum. Ek olarak tatlı bir rekabette olabilir ama holiganca rekabete karşıyım. Not: Konuyu açanı kastetmiyorum genel yorumum böyle. Hatta konu açıp yazma fırsatı sunduğu için aksine teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
286
SDN'de troll çok, webtekno daha renkli.. SDN'de ekibinde de bir sıkıntı var sürekli değişiyor.

Jokzilla2626

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Aga şuan nerdeyiz ? Trabzonda Trabzonspor mu fb mi diye soruyon suan

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
İçerik Ekibi iyi ise WebTeknoya'da bir şans verilebilir. SDN çok bozdu bu aralar...

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
İkisi ayrı benim için ,ikiside çok başarılı..