Sdn Medya Playeri Düzeltin Artik

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sayın forum yöneticileri yada sorumlu kimse artik. Sdn de video izlemek gercekten sinir stres sahibi yapti beni..donmadan takılmadan video seyretmek imkansiz. Ayni videoyu youtupta sorunsuz izliyorum, sadece benim basima gelen bi sorun oldugunuda sanmiyorum..bi el atin yada direkt youtubedan link verin artik..böle bi siteye gercekten yakısmıyor..saygılar..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bilmiyorum ancak bende videoları izlemede bir sorun yok arkadaşım.Zaten sitede konularda paylaşılan videolar ya facebook üzerinden ya da youtube üzerinden falan paylaşılıyor bildiğim kadarıyla.Editörlerin koyduğu videolardan bahsediyorsan onlarda da bir problem olduğunu sanmıyorum , en azından böyle bir sorun yaşamadım ben.iyi forumlar..

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynı donmaları bende yaşıyorum hemde bağlantı hızı farklı farklı yerlerde denememe rağmen

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
editörlerin koydugu videolardan söz ediyorum..arada takılmadigi oluyo ama cogunlukla takılıyo video kasılıyo gibi anlamadim..sorun benden kaynakli degil eminim..bu sadece en kücük sorunum..sdn ana sayfada tarayiciyi kasılmaya basliyo bazen; scriptle, reklamlarla alakli gibi geliyo bana aslında yeni tasarima gecildi gecileli bunlar basladi yani bütün sorunlar birbirle alakali bence..

SDN yıllardir en sevdigim en cok zaman gecirdigim site vazmi gecelim :(

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bende aynı sorunu yaşıyorum.. düzeleceğini de sanmıyorum.. Benim gibi yap haberi gör youtube da tarat :D çare yok.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende yaşıyorum aynı donmaları eskiden böyle birşey yoktu videonun yüklenmesini bekle zevkle izleyeceğim diye sonra da 5 saniyede bir donsun düzelince yine bir 5 saniye donma.Ama forumdaki sdn playerde sorun yok donmadan izliyorum anasayfadaki editörlerin paylaşıkları videolarda donma var.

WARIORKRAL

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet bende bugun fark ettim onu :D ama gercekten fark ettim yani :D bi video izleyecektim burnumdan geldi :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende düzelcegini sanmiyorum malesef..ayni sekilde yapiyorum youtubta taratiyorum ama bazen bulamiyorum doğal olarak ayni vidyoyu, hem zaten böle ugrasmak neden?? ana sayfa yüklenirken tarayici sekmeler vs kitleniyor 5 sn kadar bunlara alismakmi lazim...

Reaksiyon puanı
189
bende bir sorun yok :) hani derler ya çatır-çatır diye aha öyle çalışıyo işte :D

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
sayın forum yöneticileri yada sorumlu kimse artik. Sdn de video izlemek gercekten sinir stres sahibi yapti beni..donmadan takılmadan video seyretmek imkansiz. Ayni videoyu youtupta sorunsuz izliyorum, sadece benim basima gelen bi sorun oldugunuda sanmiyorum..bi el atin yada direkt youtubedan link verin artik..böle bi siteye gercekten yakısmıyor..saygılar..

Videodaki donma internet bağlantınız ve bilgisayarınız ile alakalı bir durum gibi görünüyor. Player aynı player, bir değişikliğe gidilmedi.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ben hep download yaptığım için, videoyu açıp durduruyorum başka şeylerle uğraşıyorum tamamen arabelleğe alındığında da seyretmeye başlıyorum.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
ben de sorun yok. ama bir konudaki sıkıntımı dile getireyim:
SDN ye video atınca olmuyor. açılmıyor? bu sorunu düzeltirseniz sevinirim.

Bilginize

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bence sıkıntı video player den değil sitenin host uyla ilgili, sadece videolarda değil forumu veya siteyi açarkende zaman zaman takılmalar yavaşlamalar söz konusu.. :dirol:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ersin abi bak internetim 1mb video başlatcağım zaman indirmelerimi durduruyorum yani internet tam 100kb kullanılmak için hazırda bekliyor başlatıyorum videoyu herşeyi yüklenince oynatıyorum 5-6 saniye sonra donma oluyor o da 5-6 saniye sürüyor sonra masaüstüne küçültüyorum pencereyi masaüstünde yenile yapıp bu pencereyi tekrar açıp oynatıyorum kaldığı yerden ama yine aynı.

Hatta pencereyi küçültürken de ufak bir kasma yaşıyorum.Bakın chrome 5.0..... kullanıyordum öncelerden kasma yoktu arkadaş doğru söylüyor tasarım değişti pek farketmedim başlarda ama bu dediklerim olmaya başladı daha doğrusu oluyormuşta farketmiyormuşum video fazla izlemediğim için...Neyse işte chromeu 6.0 yaptım ilk video izledim sdnden birkaç tane donma kasma yok.Sonra yeniden chromei açtım tak eskisi gibi kasıyor videolar ama şunuda söyliyim.

1.SDN'deki üyelerin paylaştığı sdn playerli videolarda asla donma olmuyor.

2.Bilmiyorum hangisi olduğunu ama 1-2 editörün paylaştığı videolarda anasayfadaki videolarda donma olmuyor.

3.Ama genel olarak sadece anasayfadaki videolarda donma söz konusu 5-6 saniyelik.Acaba diyorum bütün editörler aynı kodu mu kullanıyor sdn player için?Yoksa farklı bir kod kullanan var mı?Demek istediğim sdn playerin kaç kodu var birisi şunu birisi şu kodu kullanıyor falan olabilir mi ondan acep bu kasma sorunu kasan kod mu kullanıyorlar nedir anlamadım ki kafam karıştı allak bullak oldu rahat video izleyemiyoruz ya lütfen düzeltin şu sorunu.

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Evet , kesinlikle düzelmesi lazım. Sadece videolar deil, sitenın kendisi bile yavaş. Diğer sitelere de giriyorum en ufak takılma olmazken SDN kasıyor .

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Videodaki donma internet bağlantınız ve bilgisayarınız ile alakalı bir durum gibi görünüyor. Player aynı player, bir değişikliğe gidilmedi.

Zaten player oldum olası yavaştı.. Videodaki sorunu başka nedenlere bağlamaya çalışacağınıza sorunu çözmeye yönelik çalışma yaparsanız daha güzel olur.. Cevabınız bana iphone 4 deki sorunun cevabını hatırlattı "telefonu tutmayı bilmiyorsunuz" :D bilmem anlatabildim mi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Az önce denedim o kasan bütün videolar ie 8de de kastı ama ne iştir ki firefoxta kasmadı.Hatta firefoxta daha hızlıydı diyebilirim chromede eskiden olmuyordu böyle birşey niye şimdi oluyorki?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

keske dediginiz gibi olsa ama denemedigm yol kalmadi benim makinada bi sorun yok sadece sdnde yapıyor bunu sdn yüklenirken tarayicı sekmeler vs kasılıyor.. videoyu ise tamamen arabelleğe alıp, sadece video sekmesi acik ve baglanti boşta olmasina rağmen bellekten izlerken bile kasılıyor .firefox 3.6.9 kullaniyorum (java, flash vs bütün hersey güncel windows7+2gb ram+amd x2) yani makinada bi sorun yok keske öle olsa..sizin dediginiz gibi playerden olmaya bilir arkadasin dedigi gibi hosttan yada baska biseyden olabilir ama bi problem oldugu acik..kolay gelsin

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Videolar daha büyük kaliteli oluyor artık ondandır belki, küçücük gördüğünüz video 700x500 civarlarında olabiliyor

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
donma bnde yasıyrm ara sıra hatta su vıdeo ızlerken ses acım dıyorum yanlslkla dıger vıdeonun ismi biran gorunu verıyr ve tıklynca o vıdeoya gecyr delı oluyr umarm sıkıntımı anlatabılmısımdır