SDN Makaleleri Neden Foruma Taşınmıyor?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Dünden beri hiç bir makale foruma taşınmamış...

Sorun mu var?

Savsaklama mı var?

Twitterdan daha hızlı takip ediyorum SDN i :huh:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
yaklaşık 1 2 saat önce benimde gözüme çarptı nedendir acaba ?

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Sorun ya da savsaklama yok. Bu yönde karar alındı. Google aramalarında ana sayfadaki haberler yerine forum çıkıyordu önce. Bu durumu değiştirmek için böyle bir karar alındı.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sorun ya da savsaklama yok. Bu yönde karar alındı. Google aramalarında ana sayfadaki haberler yerine forum çıkıyordu önce. Bu durumu değiştirmek için böyle bir karar alındı.

peki başlık vb. değişiklikler yapılıp foruma taşınma ihtimali var mı ?

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Benim tahminim...: makalede bahsedilen ürün hakkındaki olumsuz yorumlardan dolayı böyle bir karar alınmasına etken olabilir.

makalesi yapılan ürün hakkında olumsuz bir izlenim veriyor çünki alttaki yorumlar.Doğru ya da yanlış sadece benim tahminim

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
peki başlık vb. değişiklikler yapılıp foruma taşınma ihtimali var mı ?
Başlığı değiştirsek de haber içerikleri aynı. Bu yüzden google ana sayfaya kopya içerik muamelesi yapıyor.

---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:09 ----------

Benim tahminim...: makalede bahsedilen ürün hakkındaki olumsuz yorumlardan dolayı böyle bir karar alınmasına etken olabilir.

makalesi yapılan ürün hakkında olumsuz bir izlenim veriyor çünki alttaki yorumlar.Doğru ya da yanlış sadece benim tahminim

Hayır, haber altında yorum yapılmasını çok istiyoruz. Bunun için üye olmaksızın da yorum yapılabilmesini sağladık.
Yalnız değişen birşey olmadı. Bu kararı almamızın sebebi arama motoru optimizasyonu çerçevesindedir.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Teşekkürler cevap cevap için.

Google amca forumla başlığı ayırt etmek için bir yol geliştiremiyor mu..Bu ayrımın yapılmasını sağlamak gogglenin işi mi diye sorayım önce

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Aynen dediğin gibi yapacaklarına tamamen kaldırmışlar :D Çözümü çok basit normalde.
Bu, aynı zamanda ana sayfada kullanıcı aktivitesini arttırmak için yapıldı. Çok fazla ayrıntıya girmemek için özet geçiyorum, ama yeterli olmuyor sanırım.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bence hiç iyi olmamış, anasayfadaki sistem, genişlik vs.. iyi değil. Kimse buraya gösterdiği ilgili oraya göstermez diye düşünüyorum. Burada rahat rahat tartışıyoruz :)

Yorum yapmak istiyorum ama nasıl olsa anasayfa da boşa yazıyorum düşüncesiyle yazmıyorum bile, tartışacak kimse yok :P Siteden soğuttu resmen, bilgi paylaşımı kalmadı :) Umarım en kısa eski haline döner.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
inşallah eski haline geri döner :) forumdan soğumaya başladım :) forumda nerdeyse teknolojiye dair haber kalmadı :)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben anasayfadaki yorum alanını ciddiye almıyorum bile, foruma karşı isteğim yavaş yavaş kaybolmaya başladı umarım yakın bir zamanda eski haline döner :)

winchester07

Doçent
Reaksiyon puanı
22
konular foruma taşınınca forumda tartışılıyordu, bu uygulamayla birlikte konular sahipsiz kalmaya basladı. umarım eski haline getirilir.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bende bunu farkettim ama artık sdn neden böyle değişikliklere gidiyor anlamıyorum .yeni tema haber konusu açmama gibi

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Anasayfaya yorum yazdım 2-3 gün geçti yayınlanmıyor. Siteyi devamlı ziyaret kullanıcıların sayısında azalma olacak, herkes birşeyler tartışmak, paylaşmak için giriyordu.

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
nedeni bence SDN üst, forum alt sınıfta olması. forum nedeniyle teknoloji haberleri takip edilmiyor, anasayfaya giren kişi sayısı daha da azalıyor. SDN bir teknoloji sitesi, doğru amaca yönelik olmalı.

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
siteyi takip etmeye başladığımdan beri sevmediğim tek değişiklik bu oldu