Sdn Magazin Dergileri

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
SDN Magazin Yayında!‏

ShiftDelete.Net’teki donanım, internet, mobil ve oyun haberlerini içeren bu dergi, teknoloji makaleleri, donanım inceleme, yazılım inceleme, grup testleri, oyun incelemeleri ve sektörel röportajları, sistem tavsiyelerini ve ipuçlarını da içerecek.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Sdn Magazin Ekim 2009 Sayı / 1

sdnmag1255897160.jpg

Buradan indirebilirsiniz.

Sdn Magazin Download 1

Sdn Magazin Download 2

Sizde e-mail adresine gelsin istiyorsanız, E-mail adresini aşağıdaki konuyu okuyup kayıt ettirin.

SDN'den Yeni Hizmet: Her Şeyden Haberim Olsun

Hayırlı Olsun

-----------------------------------------------------------------------------------------

Sdn Magazin Ekim 2009 Sayı / 2

23-ekim.jpg

Okuyucularımızdan gelen istekleri üzerine bu hafta PC toplama rehberi hazırladık. Dört farklı kategoride oluşturduğumuz bu rehber umarım ilginizi çekecektir. Test konumuz bu hafta AMD’nin yeni ürünü olan Athlon II X3 435. Üç çekirdeğe sahip olan bu işlemci fiyat/performans oranı ile dikkat topluyor. Yazılım konumuz “Microsoft’un Apple’dan Esinlendiği 10 Özellik”. 1 Gbit Internet’in Fiyatı ve Kaçan Fırsatlar, ayrıca Need For Speed: Shift’te kazanmanın yollarını dergimizde bulabilirsiniz.

Sdn Magazin Download 1

Sdn Magazin Download 2

Sdn Magazin Download 3

----------------------------------------------------------------------------------------------
Sdn Magazin Ekim 2009 Sayı / 3

30-ekim.jpg

Geçen hafta sizlere yazdığımız "Microsoft’un Apple’dan Esinlendiği 10 Özellik" makalesinden sonra, şimdi de "Apple'ın Microsoft'tan Esinlendiği 10 Özellik" makalesine yer verdik.

Donanım konumuz ise "Anakartımızı Tanıyalım". Bu konuda, bir anakart üzerindeki bileşenleri ve anakartın işleyişini sizlere anlattık.

Konsol dünyasının merakla beklenen oyunlarından Uncharted 2'yi inceledik. "YouTube Yasağına Mobil Çözüm" makalesini de seveceğinize adımız kadar eminiz.

Son olarak, okurlarımızdan gelen istekler üzerine bu hafta, Türkiye'de hizmet veren birçok servis sağlayıcının internet fiyatlarını açıklıyoruz.

Sdn Magazin Download 1

Sdn Magazin Download 2

Sdn Magazin Download 3

--------------------------------------------------------------------------------------------
Sdn Magazin Kasım 2009 Sayı / 1

6-kasim.jpg

Mobilden donanıma, yazılımdan oyun dünyasına, haberlerden teknoloji makalelerine geniş bir içerikle karşınızdayız. SDN Magazin bu haftaki sayısı ile yine oldukça doyurucu.

Bu hafta yine dopdoluyuz. Merakla beklenen Windows Mobile 7 ile ilgili bilgileri ilk olarak bizden okuyun. Mobil köşemizde Ovi Suite İle Rehber Senkronizasyonu yazımız size oldukça yardımcı olacak. Donanım canavarlarının bu haftaki testimiz olan AMD Phenom II X4 965BE’in C3 sürümünü keyifle okuyacağını tahmin ediyoruz. Hazır donanım demişken, Western Digital RE4 2 TByte sabit disk ve LG’nin dünyada oldukça ses getirdiği KM900, yani diğer adı ile LG Arena cep telefonunun incelemesini de okuyabilirsiniz.

Futbol ile yatıp kalkan okuyucular, oyun köşemizde Football Manager 2010’un incelemesini bulabilecek.

Sdn Magazin Download 1

Sdn Magazin Download 2

Sdn Magazin Download 3

Sdn Magazin Kasım 2009 Sayı / 2

13-kasim.jpg

Her hafta yayınlandığımız en çok merak edilen teknoloji haberleri, her cebinize uygun toplama PC tavsiyeleri, ADSL ve mobile internet tarifeleri ve dolaşmaktan keyif alacağınız internet siteleri, 5. sayıda sizlerle.

Donanım sayfalarımızda fotoğrafçıların bir hayli ilgisini çekecek Canon 7D Digital SLR’ın incelemesini ve masaüstü sistemlerine meydan okuyan MSI’ın oyuncular için ürettiği dizüstü bilgisayarın testini görebilirsiniz!

Nokia’nın amiral gemilerinden biri olan N97’yi ufak kardeşi N97 Mini ile karşılaştırdık. Bu yazımızda aklınızda olan tüm sorularının yanıtını bulabileceksiniz. Tüm dünyada büyük ilgi gören Windows 7’de sorun mu yaşıyorsunuz? Sizler için en sık rastlanan 5 problemi ve çözümünü sıraladık.

Son olarak merakla beklenen oyun köşemizde Tekken 6’yı inceledik. Dövüş oyunu tutkunları bu yazıyı kaçırmasın!

Sdn Magazin 1

Sdn Magazin 2

Sdn Magazin 3

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
teşekkürler darkness sdn ye hangi mail adresi ile üye olduğumu unuttuğumdan bana dergi gelmişmi bilemedim burada paylaşman çok iyi olmuş bizlerde görme imkanı bulduk en kısa zamanda hangi maile bu siyete üye olduğumu hatırlayıp diğer dergileride mailden görtme şansım olur umarım.

sdn dergi süper olmuş emeklerinize kalemlerinize zihninize sağlık diyorum özverili bir çalışma olmuş dergiyi şu an okuyorum sağolun varolun darkness sana da teşekkür ediyorum sdn yetkililerine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.

0.7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sdn duyuruları bölümü daha uygun olacaktır sanırım

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
# Güncel

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sağolasın

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Yeni sayınızda bir hata var hemde büyük bir hata buyrun resim herşeyi anlatıyor:

olamx.jpg

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Yanlış görseller var sanırım. Ben Sevim'i ve Aykut'u bilgilendireyim hemen

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Yanlış görseller var sanırım. Ben Sevim'i ve Aykut'u bilgilendireyim hemen

Yanlış görseller değil yanlış makaleler var NFS Shift ile ilgili makaleler geçen haftadaki sayıdaydı bu sayıda UNCHARDED oyununun incelemesi olması gerekiyor kapaktada var zaten ancak yazılar geçen haftanın NFS yazısı.:mrgreen:

YGO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. sayı yı söle dosyam netten felan upload edebilirmisiniz. Rapid sorun çıkartıyor :S