Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yılbaşında bedavaydı. Artık paralı.Arkadaşlar Bende Girebilir miyim Steam'ı Yükledim Şimdi Neler Yapmalıyım.
Nasıl oyunun içine etti anlamadım?
Daha önce hic olmayan lag sorunu nedense dead city 2 yükledikten sonra meydana cikti.
Oyunu actigim zaman menü de bir seyler indirmeye calisiyor cünkü.
Tamam anladım.
Zaten Workshop harici kimse istemediği için artık workshoptaki maplardan oynayacaz.
Dün gece steam ile bağlantı gittiği için oyundan düştüm. Biraz bekledim gelmeyince kapattım yattım![]()
Bugün giremedim malesef, yarin mutlaka gelmeye calisacagim
@rozabay
Oyundan sonra zamanin olursa Dead Island yapalim.
Bu gruba nasıl dahil olabilirim ? Arkadaşlarımla beraber oynuyorum lakin her zaman birlikte olamıyoruz tek de sarmıyor.
Steam ve l4d2 ye sahibim benim demek istediğim her hangi bir iletişim adresi vs. var mı ? Bir de team speak veya skype kullanıyor musunuz oyun sırasında, asıl zevki öyle çıkıyor çünkü.Steami indiriyorsun. Kuruyorsun. Hesap açıyorsun. Left 4 Dead 2 oyununu satın alıp aramıza katılabilirsin.
Steam ve l4d2 ye sahibim benim demek istediğim her hangi bir iletişim adresi vs. var mı ? Bir de team speak veya skype kullanıyor musunuz oyun sırasında, asıl zevki öyle çıkıyor çünkü.
Steam ve l4d2 ye sahibim benim demek istediğim her hangi bir iletişim adresi vs. var mı ? Bir de team speak veya skype kullanıyor musunuz oyun sırasında, asıl zevki öyle çıkıyor çünkü.
Arkadaşlar bugün hangi mapi oynuyoruz?
Kesin konuşun kardeşim ona göre map indirelimCity 17 oynayabiliriz.
Kesin konuşun kardeşim ona göre map indirelim![]()