SDN Kupa Yarışında puan paradoksu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
:) Baştan bir gülücük koyalım da bu yarışma olayını abartmadığımı belirteyim.Sadece dikkatimi çekti..

Yarışma Nasıl Olacak?
Yarışma, forumumuzdaki Oyun [BETA] bölümündeki 3 adet oyun oynanarak yapılacak. Yarışma 1 hafta sürecek ve haftanın sonunda katılımcıların bu 3 oyundaki en yüksek skorları toplanacak ve 1. belirlenecek.

Katılımcıların Oynayacağı Oyunlar :
Action Driving Game
Action Fish
Angry Old Wizard

Yarışmada mantık hatası var.
toplam 3 ayrı oyun var araba oyununda ortalama puanlar 10binlerle ifade edilirken balık tutma oyununda ortalama puan binlerle ifade ediliyor.büyücü oyununda ise ortalama puan yüzlerle ifade ediliyor.Yani bir yarışmacı ;büyücü oyunu ve balık tutma oyununda rekor kırıp birinci de olsa araba yarısında alacağı puana göre 10 bin ve daha fazla puan geriye düşecektir.

Bu ne demektir. araba yarısında 1. ol diğer oyunlara uğramasan da olur..

Bu hatanın düzeltilmesi dileğiyle..

Kupa bizim hakkımız söke söke alırız:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
En Yüksek Skorlar Toplanacak Derken Sıralamasına Göre Toplamadan Bahsedilmiş . Biraz Daha Dikkatli okursan .!!!! Yani Anlaşılcağı üzerine Yarışmalardan birinde 1 inci oldun Diğerinde 4 ü Diğerinde 6 ıncı oldun Yani toplamda 11 inci oldun 3 yarışmacı var ise 3 e bölünür Çıkan Sonuç kullanıcının hanesine yazılır . 3 ünde de 3 üncü oldun 9 puan oldu 3 e böl 3 puan hanene yazildi . !! Anladın sanırım . Yani en Az Puan Katsayısına Ulaşan Karşılaşmayı kazanır diyorum.!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
En Yüksek Skorlar Toplanacak Derken Sıralamasına Göre Toplamadan Bahsedilmiş . Biraz Daha Dikkatli okursan .!!!! Yani Anlaşılcağı üzerine Yarışmalardan birinde 1 inci oldun Diğerinde 4 ü Diğerinde 6 ıncı oldun Yani toplamda 11 inci oldun 3 yarışmacı var ise 3 e bölünür Çıkan Sonuç kullanıcının hanesine yazılır . 3 ünde de 3 üncü oldun 9 puan oldu 3 e böl 3 puan hanene yazildi . !! Anladın sanırım . Yani en Az Puan Katsayısına Ulaşan Karşılaşmayı kazanır diyorum.!

Şimdi hırsızın hiç mi suçu yok?...;)

Dikkatsizliği yapan ben miyim yoksa böyle anlamama sebep olacak anlatım bozukluğu mu?

Neyse sonuçta senin dediğin gibiyse güzel..

sıralama genel olarak gösteriliyor oyun bölümünde haftalık bir yarış olduğu içi haftanın sıralamasını göremeyeceğiz..

Herkese başarılar..:)

Bak senin dediğin gibi ''biraz daha dikkatli okudum'':)

Ne diyor yarısmanın sonunda en yüksek PUANLAR toplanacak...diyor..dereceler demiyor..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
En iyisi bu işe hiç girmemek.

Bir tane SDN çıkartması yapıp bardağıma yapıştırırım olur biter. :D

Kendi kendime ödül vermiş olurum. :D:D:D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Haklısın Zorhak. Bu araba yarışı oyununda bu kadar fazla puan yapacağınızı tahmin etmemiştim ve puanların 10.000'er büyüdüğünü atlamışım. Oyunu değiştiriyorum. Hangi oyunu? Cadılı oyunu :D

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya su american army mi ne karin agrisiysa, onda puan kazanmak icin hizmi nisanlama mi onemli.
Niye bir aciklama yok ya.
Birde mouse ekranin her tarafinda seyahat turlari duzenliyor o oyunu oynarken niye mouse lock yok :angry: