SDN KlipFolio Aracı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kf4-default.jpg

KlipFolio masaüstünüzde sürekli güncellenen, haberleri, e-postalarınızı kontrol edebilen bir program. İşte bu KlipFolio için bir SDN haber okuyucu yaptım. Daha doğrusu vardı da güncelledim. 15 dakikada bir sitedeki yeni haberleri kontrol ediyor. İndirmek için aşağıdaki resme tıklayıp açılan sayfada "Add Klip"e tıklayın. KlipFolio'yu buradan, Türkçe dil eklentisini de şuradan indirebilirsiniz.

byfelidae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu aracı uzun süredir kullanmaktayım. download.com'un en çok indirilen RSS okuyucularından aynı zamanda. SDN'nin RSS beslemelerini bu araçla takip ediyorum. Yabancı ve yerli kaynaklardaki haberlerin hepsini RSS kullanarak bu araç üzerinden takip etmekteyim. Hatta bir ara olayı abartmıştım ve bu aracı sürekli görebilmek için dizüstü bilgisayarıma ikinci bir monitör bağlamış bu aracı o monitörden izlemiştim :D Yazı için teşekkürler Saner

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Haber sitelerinde daha çok kullanışlı olur.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
saol güzel programa benziyor hemen indiriyorum

yazık indiremiyorum kaspersky virüs var dio >X<

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sen deyince VirusTotal'de tarattım, temiz çıktı. Kaspersky'nin yanlış alarmlarından biridir büyük ihtimalle.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Saner Apaydın dedi ki:
Sen deyince VirusTotal'de tarattım, temiz çıktı. Kaspersky'nin yanlış alarmlarından biridir büyük ihtimalle.

olabilir bilemiyorum artık