- Reaksiyon puanı
- 557
Ellerine sağlık kardeşim Allah razı olsun güzel olmuş,memleketimi özledim bu sene gitmeyi dusunuyorum,Allah nasip ederseKastamonulu değilim ama 4 senedir bu güzel şehirde yaşıyorum. Amatör fotoğrafçılıkla ilgiliyim. Hem bundan dolayı hem de Kastamonu'nun tanıtımına bir nebze katkımız olsun diyerekten Kastamonu için bir timelapse filmi yaptım. İlk bölümü yayınladım, birkaç bölüm daha çekeceğim.Beğeninize sunuyorum, memleketini özleyenlere gelsin
Ellerine sağlık kardeşim Allah razı olsun güzel olmuş,memleketimi özledim bu sene gitmeyi dusunuyorum,Allah nasip ederse
Güzel bir çalışma olmuş, Kastamonu Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi arkadaşım sana fotoğrafçılık konusunda yardımcı olacaktır.Kastamonulu değilim ama 4 senedir bu güzel şehirde yaşıyorum. Amatör fotoğrafçılıkla ilgiliyim. Hem bundan dolayı hem de Kastamonu'nun tanıtımına bir nebze katkımız olsun diyerekten Kastamonu için bir timelapse filmi yaptım. İlk bölümü yayınladım, birkaç bölüm daha çekeceğim.Beğeninize sunuyorum, memleketini özleyenlere gelsin
Güzel bir çalışma olmuş, Kastamonu Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi arkadaşım sana fotoğrafçılık konusunda yardımcı olacaktır.