feedback78
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Joomla! ile ilgili ne istiyosanız yazın...
m1903 dedi ki:Sözlüğü açıp bakarsan anlarsın nerenin yanlış olduğunu.İngilizce'de clup diye bir sözcük yok !!! Kaynak olarak OXFORD,CAMBRIDGE ve LONGMAN'IN sözlüklerini tavsiye ederim.
Sonradan gelipte başlıktaki clup yazısını club diye değiştirmekle olmuyor bu işler.feedback78 dedi ki:m1903 dedi ki:Sözlüğü açıp bakarsan anlarsın nerenin yanlış olduğunu.İngilizce'de clup diye bir sözcük yok !!! Kaynak olarak OXFORD,CAMBRIDGE ve LONGMAN'IN sözlüklerini tavsiye ederim.
Ben de sana yakın gözlüğü tavsiye ederim. İddalı bi model istemezsen 40 ytl'ye halledersin. Hele tanıdığın varsa yaşadın.
m1903 dedi ki:Sonradan gelipte başlıktaki clup yazısını club diye değiştirmekle olmuyor bu işler.feedback78 dedi ki:m1903 dedi ki:Sözlüğü açıp bakarsan anlarsın nerenin yanlış olduğunu.İngilizce'de clup diye bir sözcük yok !!! Kaynak olarak OXFORD,CAMBRIDGE ve LONGMAN'IN sözlüklerini tavsiye ederim.
Ben de sana yakın gözlüğü tavsiye ederim. İddalı bi model istemezsen 40 ytl'ye halledersin. Hele tanıdığın varsa yaşadın.
Asıl iftira atan sensin.Hem haksızsın üstünede yalan söyleyerek lekelemeye çalışıyorsun.Neyse sana iyi günler.Senin gibilere mesaj yazarak zaman geçirmeyeyim.feedback78 dedi ki:m1903 dedi ki:Sonradan gelipte başlıktaki clup yazısını club diye değiştirmekle olmuyor bu işler.feedback78 dedi ki:m1903 dedi ki:Sözlüğü açıp bakarsan anlarsın nerenin yanlış olduğunu.İngilizce'de clup diye bir sözcük yok !!! Kaynak olarak OXFORD,CAMBRIDGE ve LONGMAN'IN sözlüklerini tavsiye ederim.
İftira atıcana ne biliyosan yazsana
m1903 dedi ki:Asıl iftira atan sensin.Hem haksızsın üstünede yalan söyleyerek lekelemeye çalışıyorsun.Neyse sana iyi günler.Senin gibilere mesaj yazarak zaman geçirmeyeyim.feedback78 dedi ki:m1903 dedi ki:Sonradan gelipte başlıktaki clup yazısını club diye değiştirmekle olmuyor bu işler.feedback78 dedi ki:m1903 dedi ki:Sözlüğü açıp bakarsan anlarsın nerenin yanlış olduğunu.İngilizce'de clup diye bir sözcük yok !!! Kaynak olarak OXFORD,CAMBRIDGE ve LONGMAN'IN sözlüklerini tavsiye ederim.
İftira atıcana ne biliyosan yazsana
_MuRaT_ dedi ki:bilimsitesi için güzel bi template arıyorum yardımcı olursanız sevinirim