• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN İstanbul İftar Buluşması

perşem bana uymuyor, çarşamba da sanırım başka bir arkadaşa uymadı. yarın mı yapsak ? :S

msydm hasta:(

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:55 ----------

inş düzelirim iftara kadar

yalnız zamanında gelmeye çalışın yarım saat önceden oturacağımız yeri belirlemek gerekli yoksa dışarıda kalabiliriz :)
birde ben 5-10 dakika geç kalabilirim mesai 19:00'da bitiyor zaten 10 dakika erken çıkıyorum 15 dakikada mecidiyeköy-taksim sürüyor

bak bak. konuyu görmesem kalıcaktık perşembeye :) ben demedim mi etiketleyin beni diye....

neyse yarın saat 19:00 ALLAH'ın izniyle taksim meydanındayım.

son durum çarşamba saat 19:00 da taksim meydanı gibi görünüyor. birbirimizi daha önce hiç görmediğimiz için, meydanda sağa sola "acaba bu mu" şeklinde ürkek ürkek sağa sola bakan kişilere yanaşın:D

ayrıca gelme durumları garanti olanlar [MENTION=113964]ert_60[/MENTION] a özelden telefon nolarını göndersinler. işi sağlama bağlayalım :)

Oraya gelicem deyipte, sonrasında gelemem olmasın lütfen... birde taksim meydanda herkesi o sanmak gibi durum olmasın evet :D bir yerde bekliyelim :D polislerin yanında hahah bir haber almak için muhakak etiketleyin :D

msydm hasta:(

---------- Post added at 07:55 ---------- Previous post was at 07:55 ----------

inş düzelirim iftara kadar

dualarımız seninle @msydm inanıyoruz sana, yapabilirsin, hastalığı yenebilirsin :)

Arkadaşlar tekrarlayıp etiketliyorum herkesi, iftar ÇARŞAMBA 19.00 da Taksim meydanında...

[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION],
[MENTION=45352]orcnd[/MENTION],
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION],
[MENTION=114574]Ghost34[/MENTION],
[MENTION=107962]msydm[/MENTION],
[MENTION=138307]technomind[/MENTION],
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]
[MENTION=166612]dana[/MENTION],
[MENTION=168713]Chev Chelios[/MENTION]

ve ben..

şimdilik 10 kişi gözüküyoruz iki kişinin gelemeyeceğini varsaysak sekiz kişiyiz, taksim anıtta buluşuyoruz.

ALLAH'ın izniyle Oradayım, Sorun yok :) Nasıl tanıyacaz birbirimizi :D elime kağıt alıp technomind yazayım mı :)

Gerek yok ya :)oraya geldiğimizde ararız birbirimizi... ben polislerin orada beklerim, bombacı diye alıp götürürler beni :) sizde technomind nerde kaldı diye merak edersiniz :)

meydanda buluşuruz. :)

oranın en uzunu ben olacağım için beni rahat bulursunuz :D

Gerek yok ya :)oraya geldiğimizde ararız birbirimizi... ben polislerin orada beklerim, bombacı diye alıp götürürler beni :) sizde technomind nerde kaldı diye merak edersiniz :)

meydanda buluşuruz. :)

oranın en uzunu ben olacağım için beni rahat bulursunuz :D

ben de kısası olurum :) o kadar kısa değil ama idare ederiz artık ne yapalım, elimizde bu vardı dersiniz :)

en kolay beni tanırsınız sanırım. boy 172 kilo üç haneli rakamlar. kareye en yakın ben olacam sanırım :D

Arkadaşlar burası ist trafiği var ıvırı zıvırı var illaki geç kalanlar olacaktır.Kesin orada olacak biri telefon numarasını PM ile iletsin arkadaşlardan geç kalan olursa arayıp ulaşabilsin demi.

herkesi Çekerim ama beni kimse çekmesin :D

Arkadaşlar sanırım en erken ben orada olurum :) mecidiyeköyden taksime metroyla gelicem ALLAH izin verirse...

[MENTION=40076][MENTION=138307]technomind[/MENTION] ozelden atiyorum tel nomu, ben de mecidiyekoyden metroyla gidicem beraber gideriz.

[MENTION=166612]dana[/MENTION] biz de bir buluşma ayarlasak Perşembe veya Cuma hangisi uyarsa..Ankara da olana :D

Hmmm : )

Bana da Perşembe,Cuma uygun..Ben de Cumartesi Ankara da oLmayacağım : )

Perşembe ve Cuma uyan arkadaşLar varsa Ankara da yapaLım bir iftar :D