- Konuyu başlatan
yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Arkadaşlar fiyat konusunda bütçeni maximun ne kadar?
Ona göre mekan ayarlanacakta.
Arkadaşlar fiyat konusunda bütçeni maximun ne kadar?
Büyüyünce gelirim. Söz verim şimdidenBu sefer ümidim var. 10 kişiyi aşkın olacağızGeçen seneki iftar benim açımdan çok kötü bir zamana denk gelmiş, gidememiştim.
Mekan her zaman ki gibi Taksim olur. Milletin o saatten sonra eve dönmesi kolay olsun.
Bir de çok para verip israfa ortak olmaya gerek yok. İftar yapıyoruz gösteriş değil.
Herkesin cebine uygun bir yer ayarlarız elbet.
Muhammed o zaman seni başka sefere döveceğiz, keşke gelebilseydin @lordarcual
![]()
İlk gün herkes için zor olur bence. İlk hafta sonu ya da ikinci hafta sonu daha iyi. İlk günden dilim bir karış dışarda gözükmek istememArkadşlar ilk gün yapalım bence 9 Temmuz, ne dersiniz
İlk gün herkes için zor olur bence. İlk hafta sonu ya da ikinci hafta sonu daha iyi. İlk günden dilim bir karış dışarda gözükmek istemem
- - - Mesaj Güncellendi - - -
20 olmuşuz. Netleşince belkilerden gelende olur. Artar baya. Şimdi yer ve zaman belirlenince bir resetleme ya da ek anket oluyor mu ? Son kontrol olarak.
Yav ilk gün çok zor. Hafta içi de zor. Genel olarak. Ama yine konuşulur biHocam istanbul a yeni geldim zaten. Şimdi ayın 12 sinde gidiyorumO yüzden dedim.
Daha zaman ve mekan kesinleşmedi sanırım.
@Loki Rulez, yer tespit edildi mi yeğenim?
sultanahmette karar kıldınız mı yani?
eğer öyleyse orası malum, turist bölgesi, fiyatları yüksektir biraz.
Eyüp Sultan var bir de, orası da çok kalabalık oluyor ramazanda.
bir de fatih belediyesinin arkasında yemekleri güzel mazbut bir semt vardır, kadın pazarı isminde... ismi tuhafınıza gitmesin, hoş ve güzel bir yerdir. o isim zamanında kadınların kendi el emeği ürünlerini sattıkları yer manasıyla konulmuş sanırım.
neyse, fiyat konusunda bir sıkıntım yok, neresi olursa çok da farketmez benim için. pahalı yer de olsa kişi başına 100 tl. yi geçmez herhalde.
Sen mi Halladeceksin... aslan sın be@El Padrino öyle deme belki sürpriz yaparak ısmarlar abimiz![]()
Şaka bi yana fiyat konusunda taşın suyu çıksa en fazla 50 olsun derim ben.tam 50 si olmayanlar sıkıntı yapmasın ben hallederim.
100 tl asla ama asla bir yemeğe vermem arkadaşlar..![]()
Parayı yolda bulmuyoruz,
Borç var, yük ağır diyoruz.
Yav ne 100 lira muhabbeti çıktı.Allahın izniyle herkese uygun bir fiyat olacak =)
Herkese 50 sana 15 bak daha ne diyim![]()
Bu şakadan ağır ceza alacağımız belliydiAnlaştık.
15 tl den 1 lira fazla vermem![]()
15 te bendenAnlaştık.
15 tl den 1 lira fazla vermem![]()