SDN İstanbul Buluşması?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İyi diyorsun da ben bu işten anlamam ki. Fikri ortaya ben atmış gibi olduğumdan benim üstüme kaldı sadece. Hem bu dediklerin uzun vadede ayarlanması gereken ve kişi sayısına göre farklılık gösterebilecek şeyler. Ondan doğaçlama yapıyoruz. :)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bilmiyorum ama kendi adıma katılırım.

Aslında sorun şu merve..

güzel bir program olmalı açılış -saygı duruşu-istiklar marşı :)))

gibi değil de..

Şöyle mesela:

Arkadaşlar ... tarihinde .... 'de buluşulacak.

buluşma yerinden yürüyrek .... 'e gidilecek. orada bulunan ....... te yemek yenilecek. Sonra ......... yerine gezi düzenlenecek hatıra fotoğrafları çekilecek.

Sonra vapurla ...... e gidilecek.. Katılan herkese hatıra olarak ........... verilecek bunu da SDN karşılayacak..

işte o nokalı yerlere hem keseye uygun hem de gitmesi kolay yerler yazılabilir.

O zaman gör bak katılım tavana vurur.

ama şimdiki haliyle biraz yavan gibi gelebilir arkadaşlara.Ortaköyde buluşalım ... nokta.

bunlar benim fikrim .. malı iyi tezgahlamak lazım.

sence:)

?

ZorhaK gayet güzel açıklamış keşke öyle olsaymış...
Bu pazar(12.11.2010), 13:00'da, Ortaköy'de olacakmış ama erken olduğu için ve planlarıma da ters düştüğü için o kadar gelmek istememe rağmen gelemiyecem..
Ama benim basit planımda ise şimdiden bir lobi oluşturulup tam bir ay sonra herkes için en orta gün olan 15 ya da 16 Ocak gibi bir günü istemiştim ama arkadaşlar aceleye getirmek istiyorlar (:

Neyse sağlık olsun... İyi eğlenceler...!

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Aceleye getirmek istemiyoruz.

Eğer illa ki daha sonraki bir tarihin olmasını istiyorsanız bu işi başka biri düzenlesin çünkü o tarihlerde finallerim var, ben gelemeyeceğim.

O zaman şöyle yapıyoruz; konuya anket açmaya çalışayım. Ya 12 Kasım 2010'da ya da 15 (ya da) 16 Ocak 2011'de buluşulsun. Ona göre biri de buluşmayı düzenleme işini üstlenir.

*efsane*

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle forumda sürekli aktif olsam sizlerle az çok tanış olsam gelmek isterdim de fransız kalmak istemiyorum :)

*efsane*

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belki Ocak'ta olursa gelebilirim :) Zaten yaş 17 . Junior üye :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
pazar saat 13:00'da ortaköy'deyiz o zaman ;)

boş gelmemek lazım. ne olur ne olmaz :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
troy dikkatlı ol fena planlarımız var ortaköyden denize atcaz seni :D:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
pazar saat 13:00'da ortaköy'deyiz o zaman ;)

boş gelmemek lazım. ne olur ne olmaz :D

Ben de size bunu soracaktım. Ayrı bir anket açtım istek üzerine. 15 Ocak'ta buluşalım, diyor millet.

Ne yapacağız? Bence de bu pazar buluşalım ama 15 Ocak'ı isteyenler de var.

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
İyi o halde pazar ortaköyde buluşun (:
iyi eğlenceler SDN ahallisi resimleri bekleriz artık ...

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bu pazar olmazsa benim gelmem çok zor olacak. Bence bu hafta olsun.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Arkadaşlar bugün Troy'la konuştuk, bu pazar buluşuyoruz kesin olarak.

Artık başka bir zaman yine buluşuruz.

Hava durumuyla ilgili sıkıntınız olmasın, biz hallettik onu da. :P :D

Kar oynarız, bunda kötü bir şey yok. Sıkı giyinin. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Semih isimli arkadaşımız hastalandığı için gelemeyecekmiş, az önce bildirdi. Yarın saat 13:00'da Ortaköy'de olacaklar:

Troy - Hakkı
Jeaquares - Merve
REDFOKS - Serhat
Persona Grata - Berkan
Paramore - Oğuz
ImpLosion - Kerem
The Dark Knight - Cem
Senisma34 - İsmail
topalsolucan - Emre

Reaksiyon puanı
189
saat 13'den kaça kadar sürecek programınız? ben de duruma göre kuzeni alır gelirim. ayrıca yer mekan belli mi değil mi bi bilgi verseydiniz iyi olurdu sanki...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
saat 13'den kaça kadar sürecek programınız? ben de duruma göre kuzeni alır gelirim. ayrıca yer mekan belli mi değil mi bi bilgi verseydiniz iyi olurdu sanki...

Doğaçlama yapacağız sanırım. :) Yeri de ben bilmiyorum açıkçası ama muhtemelen önce bi' kumpir yeriz. :D Orada doğaçlama yapmak daha mantıklı olacak herhalde çünkü havanın da nasıl olacağı belli değil. Sen saat 13:00'da al kuzeni gel. :)

Reaksiyon puanı
189
Doğaçlama yapacağız sanırım. :) Yeri de ben bilmiyorum açıkçası ama muhtemelen önce bi' kumpir yeriz. :D Orada doğaçlama yapmak daha mantıklı olacak herhalde çünkü havanın da nasıl olacağı belli değil. Sen saat 13:00'da al kuzeni gel. :)

Benim hala saat sorunum var. Günüm şöyle geçecek. Ben teyzeme gidicem. Kuzenim de oraya gelecek ki kaçta gelecek bilmiyorum. Bir doğum günü merasimi var ki saat kaçta yapılacağı belli değil. Ancak ondan sonra müsait olabilirim. Saati ben de bilmiyorum kısacası. O yüzden sordum. Ama yetişirsem gelirim...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ankara hadi biz de SDN Kardan Adam etkinliği yapalım, hazır kar yağmışken :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Kumpir 9tl gel gel bir alana diğeri bedava :D :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim hala saat sorunum var. Günüm şöyle geçecek. Ben teyzeme gidicem. Kuzenim de oraya gelecek ki kaçta gelecek bilmiyorum. Bir doğum günü merasimi var ki saat kaçta yapılacağı belli değil. Ancak ondan sonra müsait olabilirim. Saati ben de bilmiyorum kısacası. O yüzden sordum. Ama yetişirsem gelirim...

Yetişirsin yetişirsin. Teyzene söyle, erken başlatsınlar merasimi. Sanki pipisi kesilecek. :D Üfleyin gelin işte.

Reaksiyon puanı
189
Yetişirsin yetişirsin. Teyzene söyle, erken başlatsınlar merasimi. Sanki pipisi kesilecek. :D Üfleyin gelin işte.

Ahaha :D Merasim direk olarak kuzenle ilgili olduğu için net bir şey diyemeyeceğim :D Eğer ki akşama yaparız derlerse gündüzden çıkar gelirim.

Son durumu sorgulamak için seninle mi kontak kurucaz? Benim netim olmayacak bu akşamdan itibaren o yüzden bu akşamdan sonra herhangi bir değişiklik olursa haberim olmaz...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ahaha :D Merasim direk olarak kuzenle ilgili olduğu için net bir şey diyemeyeceğim :D Eğer ki akşama yaparız derlerse gündüzden çıkar gelirim.

Son durumu sorgulamak için seninle mi kontak kurucaz? Benim netim olmayacak bu akşamdan itibaren o yüzden bu akşamdan sonra herhangi bir değişiklik olursa haberim olmaz...

Senin numaran var mı? Hat almış mıydın ya da yanında hat olacak mı? Olacaksa gönder numaranı özelden, yarın haberleşiriz.