Şans eseri boyut 1MB'den az olmuş?Ben youtube'a girdim. Keanu abinin videosunu indirdim. Kısaca kestim. Video to gif diye google da aratıp ücretsiz bir siteden gif'e çevirdim. Siteye koydum. Kalite biraz düşük oldu ama 7/24 gözlüğü çıkartıp takıyor.
Yok boyut 1mb üzerinde oldu, detay vermedim az önce. Daha sonra frame düşürdüm. Onu da google da arattım, frame sayısını 30 dan ya 6 yada 7 ye düşürdüm. O zaman düştü. Çok daha büyüktü.Şans eseri boyut 1MB'den az olmuş?
Bebelik resmim gözüme güzel gözüktü biraz kalsın ?@nixc0r Hâlâ bizim Polat Alemdar. ?
Gerçektende bebeklik resminiz mi? ?Bebelik resmim gözüme güzel gözüktü biraz kalsın ?
Niye bu kadar tatlı olacağıma inanmıyor musunuz? ??Gerçektende bebeklik resminiz mi? ?
Burada kimsenin gerçek resmini koyacağına inanmıyorum sadece. ?Niye bu kadar tatlı olacağıma inanmıyor musunuz? ??
Alakası yok. Her yerden bulunur. Sadece 1MB olması lazım.tenordan
bulamaz demedik site önerdik en çok ordan çıkar ben pinterestten buldum 6 mb büyüklüğündeydi 925 kb ye kadar düşürdümAlakası yok. Her yerden bulunur. Sadece 1MB olması lazım.