SDN - Haftanın Android Uygulamaları

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
SDN'de birçoğumuzun bildiği gibi Haftanın iOS Uygulamarı var peki neden android uygulamaları yok? Bence yapılmalı...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
he vallahi yapılmalı bizi dışlamayın günah mı yani ?

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Android aldık diye bu kadar ezilmemeliyiz :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Haklısınız, yazı işleri ekibimize bu konuda bir başlık açıyorum. Çıkan kararı da buradan paylaşacağız.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Haklısınız, yazı işleri ekibimize bu konuda bir başlık açıyorum. Çıkan kararı da buradan paylaşacağız.
Beklemedeyiz, hadi bakalım :D Adam akıllı oyunlar/uygulamalar indirelim her hafta :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=161984]12ada[/MENTION]

Merhaba, sitede Android uygulamalarının bir kısmını ben yazıyorum. Genellikle küçük boyutlu oyunları seçiyorum. Bence mobil oyunların yükselmesinde asıl rol Angry Birds, Tiny Wings vb benzeri küçük oyunlarda. Çünkü her cihaz Dead Space, GTA, Max Payne gibi oyunları kaldırmıyor ve iyi performans vermiyor. Ancak mobil oyun seçtiğim için zaman zaman eleştiriliyorum.

Sen SDN'de tanıtılan Android uygulamalarını takip ediyor musun? Önerilerin nelerdir?

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hocam ben forum makalelerini genelde Facebook'tan takip etmekteyim bazen siteden bakıyorum. Maalesef Android Uygulamalar kısmını pek göremiyorum arada uygulamalar/oyunlar paylaşılıyor android platformu için haklısınız ama benim demek istediğim, iOS oyunlar haftalık olarak 3-5 oyun bir arada(tek başlık altında) paylaşılıyor ''Haftanın iOS Oyunları 1-2-3-...'' diye uzanan bir seri var. Android için de böyle bir şey yapılabilir mi? Haftalık olarak takip edebilir.Böylece bizlerde gözden kaçırmayız android oyun makalelerini. Ayrıca haftalık olarak da SDN Facebook sayfasında da paylaşılırsa tadından yenmez doğrusu. :) Hatta uygulama da paylaşılabilir aynı başlık altında.
Android uygulamalarını pek takip edemiyorum. Şöyle kıyıda köşede kalmış çoğunluğun bilmediği güzel oyunlar olabiliyor bazen. Yabancı kaynaklardan biraz araştırılırsa o tür oyunları bulmakta kolaylaşabilir bence. :)

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bu bizim de uzun zamandır düşündüğümüz bir konu. Bu konuda eksikler olduğunun ben de farkındayım. EN kısa zamanda bu eksikleri gidereceğiz. Sadece bu konuda değil diğer konularda da bize yardımcı olması için editör kadromuzu da güçlendiriyoruz. Hatırlarsanız foruma da bu amaçla bir ilan bile vermiştik.

Bu konuda geri dönüşler oldu. Hepsini değerlendiriyoruz. Sizin bu fikirlerinizi de yapılacak işler listesine alıyoruz.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
haftalık android uygulamalarının olmaması büyük eksiklik

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Android konusunda profesyonel editörlerin yönlendirmelerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum ben de. Neden derseniz, çakma veya kandırma maksatlı o kadar çok uygulama var ki! Bunlar arasında zarar görebilecekleriniz olabilir. Gidişata bakılırsa, yakında böyle bir bölüm, SDN'e geliyor gibi :D

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hadi bakalım umarım bir an önce gelir :D Fitili ateşledik, beklemedeyiz :)

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne zaman gelecek bu uygulamalar, google playde bulamıyoruz güzel şeyler :D

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
aynen google play de güzel ve oynanışlı oyun bulamıyorum dead trigger ı da buradan duymuştum google playde güzel oyunlar hep arka planda kalıyor uygulamalardan da hangilerinin yararlı olduğunu bilmiyoruz sabırsızlıkla bekliyorum aynı oyunlardan sıkıldım

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
forumdan son başlıklara bakarken SDN - Haftanın Android Uygulamaları başlığını gördüm ve çok sevindim gerçek sandım ama bu bir başlangıç olarak çok iyi

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Konu üzerinden neredeyse 1 ay geçti. Hala bir adım göremedik konuya cevaplardan başka veya herhangi bilgi verilmedi.

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hocam 1 ay geçti :hammer: [MENTION=343266]benergews[/MENTION] [MENTION=2]Troy[/MENTION] [MENTION=156007]djvietnam[/MENTION] [MENTION=123382]Onu[/MENTION]FK [MENTION=105149]bewko[/MENTION] [MENTION=174029]Özgür Çetin[/MENTION] [MENTION=105866]Paramore[/MENTION]

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu forumun yönetimi androidçileri üvey evlat görüyor sanırsam heralde galiba büyük bir ihtmal :)

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben Android kullanmıyorum ama gerçekten olması gereken bir konu. Hatta Windows Phone, yakında da PC ve Mac olmalı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İş yoğunluğu normale dönünce bu konuya da el atacaklar merak etmeyin.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sanıyorum ki bu paylaşımları yapacak arkadaş, araştırma yapacak, uygulamalar indirecek, test edecek vs...
Bir adet de öneri bölümü olursa, bulduğumuz ilginç, harika, vs uygulamaları önerebiliriz.
Böylece editör önerileri dikkate alır, ortaya çok daha güzel şeyler çıkabilir.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Sanıyorum ki bu paylaşımları yapacak arkadaş, araştırma yapacak, uygulamalar indirecek, test edecek vs...
Bir adet de öneri bölümü olursa, bulduğumuz ilginç, harika, vs uygulamaları önerebiliriz.
Böylece editör önerileri dikkate alır, ortaya çok daha güzel şeyler çıkabilir.
İyi fikir :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar olmadi burdan birbirimizin kullandigi uygulamalari tanitalim misal ben yeni kesfettigim bir uygulama ile baslayayim hd anime izle uygulamasi anime severler icin birebir çoğu anime var kaliteli sorunsuz ve turkce altyazili tavsiye ederim ozellikld buyuk ekranli telefonu olanlara ;)