Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cms joomla ve bu konular statik panel üzerinden giriliyor. fakat sdn nin uygulaması gerçekten görsel açıdan hoş olmuş. bunu html den direk kodlamı yapıyorsunuz yoksa bir modül aracılığıylamı yapıyorsunuz?
daha önce bende merak etmiştim gerçekten güzel tablelar bir web sitesi için ideal.
Bu tablolar joomlada da kullanılabilinir fakat tıpatıp aynısı olmayabilir.
Joomlada yanlış hatırlamıyorsam frontpage pro yada bunu gibi bir modül var
bu modüldeki grafikleri değiştirerek ve bi kaç kod düzeltmesi yaparak istenilen tablolar oluşturulabilinir
ya muko ben 2 yıldır joomla kullanıyorum bu anasayfa haberlerinin fix girişleri var tekli çiftli falan diye ama onları table içine almak veya görsel değişiklik yapmak için her haber girişinde panelde haber gireceğin yere yapıştırıp ordan editlenebiliyor. ben herseferinde bu kodları yapıştrıp editlemek yerine acaba sdn deki hızlı güncellemeden dolayı modül mü kullanıyorlar diye düşündüm. bahsettiğin frontpage pro modüle bakıcam. ilgin için tşk...
SDN nin anasayfasını farklı kaydet diyerekten bir yere kaydedin. (.mht uzantılı olanı değil, "web sitesi-tam" olanı seçin kaydederken.) sonra ShiftDelete.Net_Net - Ana Sayfa_dosyalar klasörüne girin. orada shiftdelete.css dosyasını göreceksiniz. bu dosyayı açın. sonra bu table'ların css ile yapıldığını anlayın. bu kadar