- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 17,399
Evet, açıklama yaptık ya..
--- Gönderi Güncellendi ---
Hiç arkadaşım yok benim, ekleyin laaa..
Akşama oyun tamamen inmiş olacak. İlk baş Single olarak takılacağım. Malum online için internet kalmadı. 3mb internet ile hayatta olmaz.
İlk öncelikle PC üzerinde oyunu bitirip kendimi alıştırmam lazım..
Güzel fikir.Ben de mi GTA 5'i olan bir arkadaşıma yollasam mı acaba?Ben arkadaşa hdd yolladım oyunu atıp geri yolluyacak yoksa indirilmez bu.
Görünce ekledim. Yanlız bu böyle olmaz bi discord falan açalım.Evet, açıklama yaptık ya..
oynuyormuyuz
adım kikko07 (stem yok social club)
Steam link olarak atarsanız daha iyi olacak sanırım.Lütfen benide ekleyin, 700 levelim,
Social clup id: GokturcenTR
Steam id: turancen
GT650M bu kadar olur hocam. Bitki yoğunluğunu felan düşür. Ekran kartına çok yük bindiriyor.Ben bir türlü anlamadım oyun içerisinde 20 fps altında alıyorum sürekli..
i5 3210m &740m ile oynamayı düşünüyordum :/İ3 6100'un RX470'i GTA 5'te besleyemedigini görmüş oldum. Ne yapsam da bir türlü işlemci kullanımını düşüremedim. Ayarlar için tavsiyesi olan var mı?
O sistemle de oynarsin sıkıntı olmaz. Ayarları düşürmen gerekiyor.i5 3210m &740m ile oynamayı düşünüyordum :/
bu kadar hor kullanma muhittin'i yorma #respectformuhittinO sistemle de oynarsin sıkıntı olmaz. Ayarları düşürmen gerekiyor.
Sistemi yeni alınca ayarlarda cimri olmak istemiyorum. Ama böyle de sabit FPS alamıyorum. Sorun benim ve çözüm de bende ama çözümü beğenmiyorum Bakalım bulacağız birşeyler..
R9 390 bile msa falan hersey ultradayken 30fps veriyor Cf lazim ikimizedeO sistemle de oynarsin sıkıntı olmaz. Ayarları düşürmen gerekiyor.
Sistemi yeni alınca ayarlarda cimri olmak istemiyorum. Ama böyle de sabit FPS alamıyorum. Sorun benim ve çözüm de bende ama çözümü beğenmiyorum Bakalım bulacağız birşeyler..
Yok la oturdum tv izleyerek içtim.. İnternetim kesik hem ödemediğimden dolayı..Bütün gece csgo oynadım demiyor da
Sen konsol al konsolHer zaman oyunda olamıyorum.. Toplanmamız biraz zor olacak gibi, kimse takmadı.. .D