beni de yazar mısınız
Bende yazılmak isterim Bu arada güncel kadromuzda eklenirse çok güzel olur böyle biraz can sıkıcı duruyor
Sizide ekledim
beni de yazar mısınız
Bende yazılmak isterim Bu arada güncel kadromuzda eklenirse çok güzel olur böyle biraz can sıkıcı duruyor
Bu hafta besiktasi yenersek ole bi rahatlicaz ki sacma sapan yenilgiler aldik
Hakket ya su duruma bak 3 tane yemek de nedir ya sen farki acmissin ne guzel gidiyorsun fazla simardilar futbolcularSaçma sapan!
Yenince normal ama...
Beşiktaş:3 Galatasaray:0
Saçma sapan!
Bende Galatasaraylıyımmmmmm. Benide yazın
TeşekkürlerEkledim
Fatih terim hemen gitmelidir arkadaslar anlayin tamam iyi teknik direktor olabilir ama çok saygısızlığı var mesela bir arkadas saygısızlık yaptı bu terbiyesizlik resmen bence gitmelidir
gitmiyor bir yere tüpkafa gidecek.
Ne alaka onun hep sampiyon görüyoruz zaten elendik sampiyonlar liginden bu arada sadece bizim yüzümüz değil sampiyon olmayan takim yüz gülsün hep şampiyonluk olmazO giderse zaten, Türk Futbolu rahat bir nefes almış olacak.
İmhotep başakşehiri tutuyormuş...Galatasaray şampiyon olucak nokta.
o Başakşehirden gıcık kapıyor Galatasaray şampiyon olucak.İmhotep başakşehiri tutuyormuş...
Diğerleri mutlu olmasinmio Başakşehirden gıcık kapıyor Galatasaray şampiyon olucak.
imhotepin umrunda değil o gizli fbli tüpkafalı da öyle...Diğerleri mutlu olmasinmi
61 öylesine koydum@MehmetTuran61 abi sen Trabzonspor'lusun ne işin var burada kalk gidelim.
4 yıldiz var daha ne istiyonimhotepin umrunda değil o gizli fbli tüpkafalı da öyle...