Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiş olup futbolcuya bu sona erdirme nedeniyle net 1.045.589 Euro ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kayserispor daProfesyonel futbolcumuz Umut Bulut ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiş olup futbolcuya bu sona erdirme nedeniyle net 1.045.589 Euro ödenecektir.
bir terim dönemi değil!Kadroda cok gereksiz oyuncular var.
Bence de iyi çok şükür. Riekerink Bey diyeceksiniz!!!Takimi bu sene nasil buluyorsunuz? Ben defans haricinde su anki durumdan memnunum.
en başta ki listeye benim adım da yazılabiliyor mu?![]()
Beni de yazar mısınız ? 50 TL on ödeme iş bitince yarısı da yatarEn basa yazilmak icin hesabima 100 tl yatirman gerekiyor![]()
5₺ anlasalımEn basa yazilmak icin hesabima 100 tl yatirman gerekiyor![]()
Macbook pahalı ama bizim ülkemizde uber pahalı adamlarda hem para hemde ucuz Macbook alma imkanı var...Dünkü el ittifaq maçında bütün arapların elinde apple notebook vardı, adamlardaki lüks, para kimsede yok, istedikleri takımı getirtiyorlar ayaklarına, oh ne güzel dünya.
Yenildigimiz takima bak. Güler misin aglar misin...
Üzme tatlı cancağızını scorpion, olur böyle vakalar. Çok üzülürsen seni sarı-lacivert bölüme alabiliriz!![]()
Bende sizleri siyah-beyaza davet ediyorum ezeli dostlarımızla çay içmeye.Bi cayinizi icmeye gelirim![]()