Eric Cartman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Olanlardan sonra haksızlık vardı güzel karar olmuş .
Renktaşlar iyi günler
Bonjour
hocam ben bu ünal aysal yönetimini hiç beğenmiyorum açıkcası takıma sürekli yaşlı futbolcular alarak bol keseden para saçtılar hele hele geçen sene yapılan transferler tamamen fiyasko bir ton para harcadılar ama gözle görülür bir başarı gelmedi ondan sonra en başarılı teknik hocaları kovdular lucescu ve fatih hoca dahil çok ayıp edildi hocalara ben şahsen lucenin tavrını takdir ettim bende olsam kovulduğum yere gelmem şimdide manciniye aynısı yapıldı yani anlatmak istediğim bu yönetim anlayışı ile bir yere varamayız adam gibi birini getiripte şöyle uzun yıllar takımda kalacak biri lazım artık takıma çünkü zırt pırt hoca değiştirmek takıma faydadan çok zarar veriyor bunu öğrenmeleri lazım artık benim g.sarayda en beğendiğim yönetim özhan canaydın yönetimiydi bence 10 numara beyefendiliği vardı aramızdan çabuk ayrıldı nur içinde yatsın mekanı cennet olsunBizimkiler alismis elin yabancisini zengin etmeye. Üst üste iki sezon sampiyon olmus takimi ne hale soktular.
benim g.sarayda en beğendiğim yönetim özhan canaydın yönetimiydi bence 10 numara beyefendiliği vardı aramızdan çabuk ayrıldı nur içinde yatsın mekanı cennet olsun
Bu hajro da ne aç çıktı arkadaş yazıklar olsun valla.
Abi geç falanda olsa parası yatırıldı . Ne verdide bu takıma ne istiyor . Chelsea maçına çıktı 20. dakika çıkarmak zorunda kaldık . Keşke alınmasaydı bedava bonservis verildi buna.O da hakkini ariyor, kizmamak lazim.
Ahahahaha Store Fransızca t-shirt çıkarmış,tam da maç saatinde satışa çıktı.Her Galatasaray taraftarı almalı
"Noblesse Oblige / Asalet Mecbur Kılar" Hatıra Tişörtü Ön Satışta
Galatasaray Spor Kulübü'nün 17 Haziran Duruşunu simgeleyen "Noblesse Oblige / Asalet Mecbur Kılar" hatıra tişörtü ön satışa çıktı. Saat 21.00'den itibaren www.gsstore.org üzerinden ön satışa sunulan tişört, 23 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm GSStore'larda satışta olacak.
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/20485.php
Alavere dalavere ile zaten şampiyon olacaklardı hakem olayı , ceza almaması .baskana cok kizginim haybeden baskette sampiyonluk verdiler ve adina radikal karar dediler bende diyorumki burasi turkiye fenerin oynamadan aldigi kupayi herkes konusur bu ulkede senn radikal kararin unutlr olan bize bu takima destekleyene olur Unal beyy