SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hakemler karışmazsa alırız maçı. :P

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hakemler karışmazsa alırız maçı. :P

Akşama göreceğiz Üstat... Son birkaç sene basket maçlarındaki bariz Hakem Hataları hepimizin malumu... Maçların nasıl göz göre çevrildiğini de biliyoruz.. Neyse akşama göreceğiz.. Şimdiden Yenilmez Armada'ya başarılar..

Bu arada Üstat... Devre arası yaklaşıyor.. Artık güzel transfer haberlerini bekliyoruz.. Özellikle defansa bir iki sağlam adam alıver :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Transfer dönemine daha var. Bir gelsin çizeriz bir şeyler buralara. :P

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Galatasaray, 2013 Yılı Judo Ligi’ni hem bayanlarda hem erkeklerde şampiyon tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.
(NOT: Judo takımımız olduğunu bile bilmiyordum ya.. Öğrenmiş oldum böylece)

1488146_651716861553679_625436166_n.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kuruluş tarihi 1984 hocam. :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Üstat, Tuttosport şu gelecek vaat eden genç anketi düzenleyip %54 oy alan Bruma yerine İtalya da top oynayan Pogba ya ödülü veren medya kurumu değil mi? Benim anlamadığım madem anketin hiçbir anlamı yok.. Ne diye millete saan muamelesi yaptı bu dingil herifler :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O gazete çok cins zaten. Bizimle maçları var diye yedirmediler ödülü Bruma'ya. :D

Bugün de Juventus İstanbul'a polis korumasıyla geldi filan diye yazmışlar. 99'daki Apo olayları filan ona vurgu yapmışlar.

Oymak lazım hepsini. :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
O gazete çok cins zaten. Bizimle maçları var diye yedirmediler ödülü Bruma'ya. :D

Bugün de Juventus İstanbul'a polis korumasıyla geldi filan diye yazmışlar. 99'daki Apo olayları filan ona vurgu yapmışlar.

Oymak lazım hepsini. :D

O seneyi hiç unutmuyorum zaten, Üstat.. Maç, oynanması gereken ilk tarihte oynansaydı, eminim ki havada karada sahaya gömerdik onları.. Ama her zamanki gibi UEFA daki adamları gene kollamayı bildi ...

Neyse.. Dediğin gibi Allah'ın izniyle yarın oyacağız.. hem onları hem medyalarını, inşAllah..

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Nihat doğan da adam olduya :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
İkide bir "çıplak gözle maçı izledikte konuşuyoruz" vurgusunu yapmaktan da geri kalmamış :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Drogba PFDK'ya meydan okudu

Drogba, Elazığspor maformasının içine giydiği Mandela tişörtü nedeniyle PFDK'ya sevk edileceği iddialarına "Maalesef ben bu hareketi yine olsa yine yaparım" diye yanıt verdi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25484772/

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dün akşam maçtan sonra Ergin Ataman: Fenerbahçe Ülker'i ezerek yendik. Yarın TT Arena'da olacağım. İnanıyoruz. Yeter ki savaşsınlar.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Yanlış birşey mi yazdık Üstat... Benim ve senin bazı mesajlar silinmiş sanki.. Yanlış bir resim mi paylaştık acaba

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Silinen bir şey yok. :)

Benim tarayıcı kafayı yedi o zaman.. Pardon Üstat..
Firefox bile maçın heyecanından darma duman olmuş anlaşılan..
Beni formayla görmeye o bile dayanamadı :D

Bugünkü mesajları bir anda göremez oldum bizim bu Galatasaray Sayfasında..

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
BbH3Q0BIIAAe-Cq.jpg:large

Sazımı aldım elime astım zepranın postunu ali samiyenin duvarlarına (juvenetus) cal cal Drogba ustayım ben care bende lalalala lilialala
Care Drogba Care benim haydi aslanlarım saldıralım makarnalara gücümüzü gösterelim haydaaa tüütüüütütüü..:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

BbH7pFDCUAAjt4w.png:large

Stadt girşine Nelson Mandela destek pankartı asıldı.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Mandela'nın resmi astıysak tamamdır Hocam.. PFDK ya yollarlar gene bizi.. En az 3 maç ceza yolda..

Yapamazlar bu sefer yetirence rezil oldular yiyorsalar yapsınlar bu mac TFF ilgilendirmez UEFA nında burası ama Türkiye burası TFF yapar mı yapar cünkü cahil insanlar ellerinde Türk futbol. inş öyle birşey yaparlar dua ediyorum onların sonu olur zaten, şampiyonlar ligine de karışırlar UEFA da güzel bir cevap alırlar:)

berkay_werty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Galatasarayımızın durumu belli. Son zamanlardaki gruplaşmalar,yerli ve yabancı ayrımı,prim konuları vs. Bence yabancılara daha çok prim vermekle haklılar. Adamlar hakediyo,daha çok koşup daha çok efor sarfediyolar. Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum. Bu konuyu paylaşmak istedim bilgi fırtınası yapmak için. Sizde ne düşünüyosanız lütfen yorum yapınız :thumbup:

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar Galatasarayımızın durumu belli. Son zamanlardaki gruplaşmalar,yerli ve yabancı ayrımı,prim konuları vs. Bence yabancılara daha çok prim vermekle haklılar. Adamlar hakediyo,daha çok koşup daha çok efor sarfediyolar. Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum. Bu konuyu paylaşmak istedim bilgi fırtınası yapmak için. Sizde ne düşünüyosanız lütfen yorum yapınız :thumbup:

Bence bu prim olayına bir çözüm bulsalar iyi olur.

Futbolcu zaten oynadığı için para alıyor.Kazanmak için niye para veriliyorki.Biz kazansın demiyoruz.Formanın hakkını versin yeter!

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bu soğukta dışarı çıkıp izlemekte üşendiriyor beni :D evde izleyemez miyiz :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İşten çıktıktan sonra stadın önünden geçeceğim. El sallarım size. :P