SDN Galatasaray Kulübü

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Beyaz Tv de Rasim Ozan Kütahyalı, Başkan Ünal Aysalın, Fatih Terim ile yaptığı telefon görüşmelerini ve sms lerini yayınlıyor.

Bunu ancak başkan verebilir. Fatih Terim in beni kimse aramadı, mesaj atmadı iddaasını sanırım çürütmek istedi.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Alacağı ücreti hangi matematik profesörü hazırlamış? :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Beyaz Tv de Rasim Ozan Kütahyalı, Başkan Ünal Aysalın, Fatih Terim ile yaptığı telefon görüşmelerini ve sms lerini yayınlıyor.

Bunu ancak başkan verebilir. Fatih Terim in beni kimse aramadı, mesaj atmadı iddaasını sanırım çürütmek istedi.

Ondan Önce Ertem Şener Bir Vetere si var Ünal aysal ulaşamıyanca Hocaya Lütfi Arıboğıyı gönderiyor hocaya başkan seni arıyor mesaj göndermiş sana ulaşmamış bir başkanı ara demesi icin ama Lütfi gidiyor durumu aynı olduğu gibi söylemiyor Fatih Hocaya sonra Fatih Hoca bunu duyuyor Lütfi ile Büyük bir tartışma yaşıyor Ertem Şener cıksınlar yalansınlar madem böyle birşey yok diyor ozaman benim elimde başka deliller var bende hamlemi yaparım diyor Ertem Şener.

Rasim Ozan Kütahlı Tam Bir Ünal Aysal Bağımlısı FATİH TERİMİ rezil etmek icin elinde geleni yapıyor Bu adam Galatasaraya Zarar veriyor Ünal Aysalın Ve Bülent Tulun Medya Köstebeği Olan Bitteni Ünal Aysal Rasime Rasim de Medya Yetişitiriyor Fatih Terim kovulma sebebi acılmayan telefon değil mi arkadaşlar evet herkes bunu böyle buluyor şu rasimin sunduğu belgeler coğu R.Madrid macı öncesi ordan zaten Fatih Terim Ünal Aysal Cevap Yazıyor kavga R.madrid sonrası cıktı ayrıca R.madrid öncesi başkan sözde aramış hocayı cevap verememiş diyor bu yalan cünkü o gün aramasına gerek yokki zaten Ünal Aysal Floryadaydı Fatih Hoca ile.

2. ünal aysal Real macından sonra mesaj atmışsa ve ya aramışsa hocanın telefonu kapalıysa ve o telefon 3 gün boyunca acmadıysa gönderilen mesajlar otomotikmen siliniyor operator tarafından ki bu fatih hocayı haklı cıkarıyor telefonum kapalıydı diye beni kimse aramadı mesaj cekmedi diye cünkü kapalı olan telefonda haberi olamaz eğer ki bu doğruysa telefon kapalıysa Erten Şener in İddaa sı ile birleştirelim Başkanın Lütfi Arıboğanın Başkanı gönderdiğini Doğruluyor ama Ertem Şenerin dediği gibi Lütfi Arıboğan Söylememişse başkan beni gönderdi seni arıyor işte ozaman suc burda tamamen Lütfi de.

3.Ünal Aysal Hatalı madem Telefonla ulaşamıyorsan Fatih Terim Ulaşılmaz değilki binersin arabana gidersin Floryaya olmadı Fatih Terim Eşini Ararsın Oradan ulaşırsın Olmadı Koskaca Floryada Başkasının Telefonu yok onun üzürinden Ulaşılsın Koskoca Floryada Ofislerde Normal Sabit Telefon Yokmu olmadımı oda Birini Gönderirsin Florya ya Hocanın yanına Ve onu ararsın Gönderdiğin kişinin Cep den ararsın Telefonu Hocaya ver dersin. Ünal Aysal yalan söylüyor bakın herşey ortaya cıkacak böyle kağıt üzerinde kanıtmı olur PAİNT üzerinde düzenlenmiş gibi.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de çok ümitliyim. Ne yapacağız? :P

:D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Abi adamın CV'si, duruşu, oynattığı futbol bana haz vermiyo. Sana aldığı ücret sıcak geldi galiba :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam antrenörlüğebaşlayalı 13 yıl olmuş, 12 kupa kaldırmış, önemli takımları çalıştırmış ama CV'si haz vermiyor demek.

Vay arkadaş. :D

Bu arada yemişim alacağı parayı. Şampiyon olduktan sonra sorun yok. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
CV'de istatistiğe benzer. İkisi de mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl görülmesi gerekeni göstermez :P

Çok büyük isimlerle, çok büyük paralarla zorlama ile alınmış kupalar. City'i o kadroyla başıboş bırak zaten ilk 3'e girer :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İlk 3'e girmek başarı değildir. :)

Şampiyon yaptığı takımların rakipleri daha da güçlüydü. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biat edeceksiniz! :D

Avrupa ve dünya basını transfer haberini son dakika olarak okuyucularına duyurdu. Haberlerde, "Son şampiyon dünya markası oldu" ifadeleri kullanıldı.

mancini-galatasarayin-basinda-ilk-antrenmanina-cikti_1108_dhaphoto6.jpg

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Birkaç yerde okudum çalıştırdığı takımlar da defansa önem veriyormuş. Tam da biizm eksiğimiz. Eğer o açığı kapatırsak vay ki vay tutmayın bizi :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Juventus'un aklını almaya gidiyoruz. :D

BVec_TqCEAAxk4x.jpg:large

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Aslanlara hayırlı yolculuklar, maçta ise sonsuz başarılar. Oynamalarına gerek yok, ruhunu koysalar yeter. :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Abi şöyle bişey var. Ligde kötü gibi duruyoruz ama bence iyiyiz. Burak'ın kazmalığı tutmasa şuan liderdik herşeye rağmen, Terim'siz bile. Savunma o "elemanlarla" düzelmez, düzelemez. Büyük konuşuyorum, ki yanılayım diye.. .

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mancini yeni eleman bulur. :P

mancini_1314.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
5iXrU8s.jpg

ridvan_dilmen_3129.jpg

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu maca kadar bu teknik kodro ile devam edecek Tafferal kalacak haftaya Mancının ekibe gelecek Bir de Tugay gelecek. Tafferal sabah vardı yani yukardaki kadro sabah hepsi vardı hepsini gördüm.

5iXrU8s.jpg

ridvan_dilmen_3129.jpg

Bu adam bunu demişse kesin bu sezon şampiyonuz.:D

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yardımcılığını üstlenecek olan Tugay Kerimoğlu, bu sabah Türkiye Futbol Federasyonu'nun Levent'teki binasına giderek U20 Milli Takım Koordinatörlüğü görevinden istifa etti. (Kaynak)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu da özel mesaj olsun, burada dursun. :P

vO2Xlep.jpg

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yaş : 28 60.000 Yaş: 34 3.417 olmaz bu Hiç adil değil Kim bilir 34 yaşına geldimi ne olur 600000 olur :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray Yönetimi’nden Teklifi Ne Zaman Aldınız?

Tugay: 3 gün önce aldım ve hiç düşünmeden de yetişip, büyüdüğüm kulüp olan Galatasaray’ın bu teklifini kabul ettim.

Kimi Galatasaray'dan ayrılmak için TFF ile anlaşır, kimi de Galatasaray için TFF'yi bırakır.

Tugay'ın Allahına kurban olsunlar.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] Galatasaraylı olan her kişi Galatasaray icin canını verir ben bile ama Tugay harcarlar malesef bizim klübümüz böyle kendi evlatlarını harcıyorlar geri dönüp baktımızda bu bir gercek Hakan Şükür de normal bir futbolcu gibi gönderdiler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türkiyenin tek gururu olmaya devam. Bu gruptan çıkacağız arkadaş!

21675011.jpg

Maçın başından sonuna kadar tempolu ve baskılı bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı takımın bu oyununu Ünal Aysal ve kurmayları da çok beğendi...

Karşılaşmanın berabere bitmesine rağmen Galatasaray Yönetimi, 250 bin Dolar olan galibiyet primini dağıtma kararı aldı. Eğer, Galatasaray İtalya'dan galibiyetle dönseydi 400 bin Dolar dağıtılacaktı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24838975.asp

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tabiki Türkiyenin Tek Gururu Avrupanın Aslanları Türkiyeyi ve Türk Futbolunu avrupada söz ettiren Tek takım Her Rakib, karşısında korkarak oynayan Tek Türk Takım Bu Benim GALATASARAYIM Tek AŞKIM.

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Juventus deplasmanından beraberlikle ayrıldığımız için üzüldüm.
Bu durum bize fazlasıyla yeter.