SDN Galatasaray Kulübü

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Denizli ve Şenol Güneş listeye almışlar Ertem Şener beyaztv.

eğer böyle birşey olursa ben bu yönetimi Heryer protesdo ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yalana Bakın yönetimin nemiş Fatih Terim TFF ile 3+1 sözleşme yapmışta biz duyunca böyle karar verdik izin veren sizdiniz git görüş diyen sizdiniz siz izin vermeseydiniz Hoca görüşürmüydü siz önceden karar vermişsiniz ki böyle bir şans teklif edildi size fırsat bu fırsat dediniz şimdi sucu hocada buluyorsunuz bu yönetim yalancı olduğu ortaya cıktı.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dün de dediğim gibi Heynckes gelecekse bir sıkıntı yok.

İmparator'a tek bir kelime edemem ama aslolan Galatasaray'dır deyip, 1 numaralı şikeciyle işbirliği yapmak daha tatlı geldiyse yolu açık olsun.

vagojeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dün de dediğim gibi Heynckes gelecekse bir sıkıntı yok.

İmparator'a tek bir kelime edemem ama aslolan Galatasaray'dır deyip, 1 numaralı şikeciyle işbirliği yapmak daha tatlı geldiyse yolu açık olsun.

Şiddetle katılıyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamım :D

terimmm3255.jpg

Çare Drogba!

İmparator'un takımdan ayrılmasından sonra Ç.Rize ve Juventus maçlarında takımın başında Fildişili yıldız olacak. Terim’in ayrılığı sonrası en çok sorulan sorulardan biri Çaykur Rize ve Juventus maçlarında takımın başında sahaya kimin çıkacağı. Dün Şükrü Ergin bu soruyu yanıtsız bırakırken Ümit Davala ve Hasan Şaş’a henüz ayrılık haberi tebliğ edilmedi. Fildişili yıldız ve takımın en yaşlısı olan Didier Drogba’nın Çaykur Rize maçında, hoca belirlenmezse Juventus karşısında takımı idare etmesi bekleniyor.

Amkspor

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bırakın abi ne işbirliği.

Aysal her sene 1+1 sözleşme önerirken bu sene niye 2 senelik önerdi?

Sırf milli takımı yönetmesin diye.

Terimde neden 2 dedi. 1+1 yapın seneye tekrar yaparız gibisinden.

Aysalı elinde oynatıyo birileri farkında değil.

İşin özeti:

derin_b.jpg

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aysal Bu Kararla Kendi sonunu Hazrıladı Ama giderken buna eminim Klübü büyük bir Borc altında Bırakarak gidecekler.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hiçbirimiz İmparator'un Türk Milli Takımı'nı seçip seçmediğini tam olarak bilmiyoruz.. Ama yönetim buna baştan izin vermemeliydi.. tüpçü ve itleri kendi yüzsüzlüklerini gösterip zaten adice takım çalıştıran birine teklifte bulunmuşlar.. yine de yönetim İmparator'a sahip çıkıp böyle bir şeye izin vermemeliydi.. Aksine tüpçüyü İmparator ile görüşmeye TEŞVİK eden bizzat Aysal Yönetimi olmuştur..

Ve herşeyi geçtim.. diyelim ki İmparator'u kovacaksınız.. Kimse çıkıp demiyor mu "BU ADAMA BÖYLE BİR SONU NASIL YAKIŞTIRDINIZ"... O çok artistliğini yaptıkları Liseli şerefine, adamı böyle haince, daha idmandayken yollamak yakıştı mı gerçekten?

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Hiçbirimiz İmparator'un Türk Milli Takımı'nı seçip seçmediğini tam olarak bilmiyoruz.. Ama yönetim buna baştan izin vermemeliydi.. tüpçü ve itleri kendi yüzsüzlüklerini gösterip zaten adice takım çalıştıran birine teklifte bulunmuşlar.. yine de yönetim İmparator'a sahip çıkıp böyle bir şeye izin vermemeliydi.. Aksine tüpçüyü İmparator ile görüşmeye TEŞVİK eden bizzat Aysal Yönetimi olmuştur..

Ve herşeyi geçtim.. diyelim ki İmparator'u kovacaksınız.. Kimse çıkıp demiyor mu "BU ADAMA BÖYLE BİR SONU NASIL YAKIŞTIRDINIZ"... O çok artistliğini yaptıkları Liseli şerefine, adamı böyle haince, daha idmandayken yollamak yakıştı mı gerçekten?

İlk başlarda bende öyle düşünüyordum yani Aysal, Terime hiç izin vermemeliydi. Çünkü aynı federasyon işine gelince Galatasaray ve Terime ceza yağdırmayı biliyordu. Hatta Aziz yıldırımdan başka kimsenin istemediği ve hiç bir kulübe fayda sağlamayan 4 yabancının tribünde oturmasını sağlayan ahmakça kuralın kalkmasını bile engelleyemedi. Ancak konu milli menfaat olunca basında çıkacak haberlerin hem kulübü yıpratacak olması hemde Federasyon ile zaten gergin olan ve en ufak bir olayda bile Galatasaray'a ceza vermeye niyetli Aziz Yıldırım güdümünde ki bir kurumla zıtlaşıp Kulübe zarar vermemek için bence bu görüşmeyi kabul etti.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
İlk başlarda bende öyle düşünüyordum yani Aysal, Terime hiç izin vermemeliydi. Ancak konu milli menfaat olunca basında çıkacak haberlerin hem kulübü yıpratacak olması hemde Federasyon ile zaten gergin olan ve en ufak bir olayda bile Galatasaray'a ceza vermeye niyetli Aziz Yıldırım güdümünde ki bir kurumla zıtlaşıp Kulübe zarar vermemek için bence bu görüşmeyi kabul etti.

Hocam, son 4 maç kalmışken hangi milli menfaatten bahsedecekti bu azizin fenerasyonu diyeceğim ama eminim ki gene birşeyler bulurlardı.. Yine de ortada dönen birçok spekülasyon var.. Şimdi de sıra futbolcularımızı hedef göstermeye geldi.. bombayı Sneijder'in üstüne atmalar, Aysal zaten Ağustos'ta Mancini ile görüşmüştü diye yazmalar.. Allah bu şerefsiz satılık adi medyanın binbir türlü... Neyse ya...

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Motta hiç tükürmez

BVAO0ddCAAAhNra.jpg

Bence ortada bir türürme olayı yok.. Hatta sahaya kesinlikle yansımadığını söyleyebiliriz..Portekizce de "Hey dostum sakin ol / Ei, vamos homem .. Apenas relaxe .." derken ağız hareketleri öyle bir kavis alır ki aynen böyle tükürükler ortalığa saçılır.. Hatta Brezilya ve Portekizliler de Tükürmek bir saygı göstergesidir...dikkat ederseniz aynı şanssızlığı meirelessss te yaşamıştı.. Bu yüzden Selçuk'un 15 maç ceza alması gerekir... Beşiktaş maçında Sabri'yi biçen Muslera'ya atar yapan Motta ve fener maçında malum yerlerini tutup hareket çeken Meireless gibi Böyle suçsuz arkadaşlarımızın günahları neden alınıyor bir türlü anlamıyorum... !!!

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bütün olayları geçelim ben en son ne zaman rahat bi mac izledigimi hatırlamıyorum en dandik anadolu takımıyla oynarken bile heran yenilecekmişiz durumu oluyodu yeniliyordukta Fatih Terim kesinlikle efsanedir ama bence artık zamanı gelmişti.Yani takımda Drogba Sneijder Selcuk Melo gibi yıldızlar var .Bu adamlar taktik olmadanda bu kadar oynarlar kaldıkı hocanın sistem iyice çökmüştü her mac korku filmi gibiydi .Şahsi fikrim iki taraf içinde hayırlısı oldu bidaha gelirse başkan olarak gelir ebedi olarak durur.Sonucta Aslolan Galatasaraydır.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bütün olayları geçelim ben en son ne zaman rahat bi mac izledigimi hatırlamıyorum en dandik anadolu takımıyla oynarken bile heran yenilecekmişiz durumu oluyodu yeniliyordukta Fatih Terim kesinlikle efsanedir ama bence artık zamanı gelmişti.Yani takımda Drogba Sneijder Selcuk Melo gibi yıldızlar var .Bu adamlar taktik olmadanda bu kadar oynarlar kaldıkı hocanın sistem iyice çökmüştü her mac korku filmi gibiydi .Şahsi fikrim iki taraf içinde hayırlısı oldu bidaha gelirse başkan olarak gelir ebedi olarak durur.Sonucta Aslolan Galatasaraydır.

Hocam, aslında mesele İmparator'un yollanıp yollanmaması da değil.. Artık gerçekten değerlerimizi hakettikleri gibi yolcu edebilmeliyiz diye düşünüyorum. Bu şekilde kovularak yollanması hiç yakışmadı.. Hem kötü bir zamanda hem de kötü bir şekilde yollandı Terim.. Mesele bu bence.. Ayrıca Ciddi Anlamda şu Kafatasçı Liseli Zihniyeti Takımdan ellerini çekmeli diye düşünüyorum..

Hakkımızda Hayırlısı Olsun..Başganlar Gider, İmparatorlar gider ama GALATASARAY kalır...Elbette Aslolan GALATASARAYımızdır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hikayeden değil, gerçekten büyük başkan Ünal Aysal.

Nokta. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Artik taktigin sistemin bittigi bir futbol oynuyorduk gelecekten pek umudumuzda kalmamisti dogruya dogru. Gelecek hoca kendini ispat etmis bir hoca olur ins en az yarayla atlatalim

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş'ın 8-10 maç ceza alcağını düşünen var mıydı? :D

Yıldırım Demirören: Beşiktaş taraftarı sahaya inmez. Sahaya girenlerin yüzde 99'unun Beşiktaşlı olmadığını biliyorum. Disiplin kurulu yarın karar verecek. Ondan sonra Tahkim Kurulu süreci var.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beşiktaş'ın 8-10 maç ceza alcağını düşünen var mıydı? :D

Yıldırım Demirören: Beşiktaş taraftarı sahaya inmez. Sahaya girenlerin yüzde 99'unun Beşiktaşlı olmadığını biliyorum. Disiplin kurulu yarın karar verecek. Ondan sonra Tahkim Kurulu süreci var.

Tüpçü varken Beşiktaş en fazla 3 maç ceza alır geçer.Sonra tahkime götürürler 2 ye indirirler hadi eyvallah.Adam hala Anti GS diyor bağıra bağıra..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Açıklama

Bugün yapılan basın toplantısında TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in yanlış bilgilere ve anımsamalara dayanan açıklamalarını dinledik. Kendisini brif eden arkadaşlarının özensizliğine ve dikkatsizliğine bağladığımız bu açıklamalar kamuoyu ve camiamız açısından yanıltıcı olabileceği için aşağıdaki gerçekleri bir kez daha tekrarlamakta ve hatırlatmakta yarar görüyoruz.

1. Sayın Fatih Terim’le profesyonel ilişkimizi sonlandırma kararımızı TFF ile yapmış olduğu anlaşmaya dayandırmadığımız, dün Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Şükrü Ergün’ün sözlü ve yazılı açıklaması dikkatle okunduğu takdirde açıkça anlaşılacaktır.

2. Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır. Öncesinde mutabakata varmış olduğumuz koşulları paylaştığımız ve bunun üzerine düşünmek için bir süre istedikleri bu telefon konuşması sırasında Sayın Fatih Terim’in de yanımda olduğu düşünülürse, böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi.

3. Teknik Direktörümüze yapılmış ya da yapılacak teklif konusunda bilgimiz olduğu andan itibaren kararımız ve açıklamamız net olmuştur: 4 maç için Milli Takımımıza teknik direktörlük ve Mayıs ayı sonuna kadar danışmanlık yapma izni verilmiştir. Bunun dışında bir duruma izin vermeyeceğimizi hem telefonda kendisine bizzat ifade etmiş hem de resmi yayın organlarımızdan yayınlamış ve tüm kamuoyuna duyurmuş idik. Hemen ertesi gün tüm basında yer alan bu deklarasyonumuz da herhalde Sayın Demirören’in gözünden kaçmış olsa gerek.

4. Sayın Yıldırım Demirören’in henüz biz alınan kararı Sermaye Piyasası Kurulu’na ve basına bildirmediğimiz bir aşamada “biz Terim ile anlaştık şimdi 1+3 yıllık anlaşma imzalamak için bir araya geleceğiz” açıklamasını bizler de herkes gibi Doğan Haber Ajansı’nın yayınından öğrenmiş bulunuyoruz ve bunu zamanlama açısından TFF ve Sayın Fatih Terim için bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Haberin kaynağında bir sorun varsa bunun muhatabının Galatasaray olmadığı açıktır.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Besiktasin ceza almasini bekleyen varmi zaten?
Ben üstüne cezayi bizim alacagimiza eminim

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Takımı, maçı herşeyi boşverelim. Bu ülkede, konu ne olursa olsun, provakatör olsun olmasın, hala sahaya birileri inebiliyorsa sadece "yazıklar olsun" diyebilirim. Bir futbolcuya zarar gelseydi, hakeme ya da görevlilere birşey olsaydı, olayların varacağı vahim noktayı gözünüzde canlandırabiliyor musunuz? Şike soruşturmasıyla zaten ülkenizin en önemli iki takımı mahkum edilmiş, üstüne maçta futbolcuların can güvenliğini de sağlayamıyorsunuz, o saatten sonra UEFA, FIFA, CAS size ne derse desin hak etmiş olmuyor musunuz? Bir Galatasar'lı olarak şunu net şekilde ifade edebilirim: Mesele Beşiktaş-Galatasaray değil, olayların farklı amaçlarla tırmandırıldığı ortada ama işin bu boyutu bence en vahimidir. Halk bu fanatizm duygusuyla birbirine düşman ediliyor. Twitter'da, Facebook'ta farklı takımın taraftarına ana-avrat söven bir nesil yetişiyor. Sonumuz hayrolsun.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Trabzon - Sivas maçında Trabzon galipken son bir kaç dakikada saha giren bir kaç kişi yüzünden hem 5 maç ceza, galibiyet kazanacağı maçtan ahmak seyircisi yüzünden hem de hükmen yenik sayılmış, üstüne üstlük para cezası almıştı.

Eğer federasyon adil bir ceza verecekse bu 5 ila 10 maç arasında olmalı. Öteki türlüsü vicdanları zedeler. Hükmen sonucunu ve alacağı para cezalarını söylememe gerek yok sanırım.

Ancak bu gün Demirören'in yaptığı açıklamalar bunun tam tersi olacağı yönünde. Bakalım Türk futbolunu katleden tüpçü ne kararlar verecek?

Trabzonun aldığı ceza

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Tek İstediğimiz şu Ruhun Geri Dönmesiydi...Çok mu şey istedik..

[video=youtube;nkiAbbNRwyU]http://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU[/video]

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Egosu bitirdi kendisini, zaten sözleşmeyi reddederek cevabı vermişti. Tek öngöremediği şey Ünal Aysal'ın onu göndermeye cesaret edebileceğiydi.

Sen gidip milli takımı elinde tutmaya çalış Dünya kupasına gidersek başarı benim olsun de, sözleşmeyi reddet sonra taraftarı okşayacak mesajler ver. Yemezler. Yıldırım Demirören'in elini sıktın Ünal Aysal'ı reddetdin daha ötesi yok. Kendin hakettin bunu arkadaşım.

Sen egonu yenemezsen, birileri gelir çatır çatır egonu kullanarak oynar senle.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bide Tüpçü demez mi, Fatih Terim benim elemanım değil, çalışma arkadaşm, can dostum, kader yoldaşım vs vs.

Tam bi mikser yemin ediyorum. Arayı daha açıp taraftarla yönetimi resmen kırdırmaya çalışıyor.

Fatih Terim bu kulüpten daha öncede gitti. Bana sorarsanız geçen yılki o bahsedilen ruh bu yıl yoktu zaten.

Terimin yanlışları Aysaldan daha çok. Kimse kalıcı değil. Başka zaman aysal gider, başkası gelir. Terim yine gelir. Ancak Terim tercihini milli takımdan yana yaptı zaten. Kendini yönetime göndertti. Ben gidiyorum diyemedi taraftardan çekindiği için. Yoksa beni göndermek isteseler direnirim diyordu. O zaman 2 yıllık anlaşmaya evet diyecekti.

Bayernin eski teknik direktörü gelirse çok güzel olur diye düşünüyorum.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Galatasaray'da görevine son verilen A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımı Rize maçında izleyecek.Galatasaray ile yolları ayrılan ve A Milli Takım'daki görevine devam eden Fatih Terim, cumartesi günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını tribünden takip edecek.
Galatasaray'ın efsane ismi, A Milli Takım'ın Brezilya 2014 yolundaki kritik Estonya ve Hollanda maçları öncesinde Galatasaray ve Çaykur Rizespor'u izleyerek Milli Takım'a davet etmeyi düşündüğü futbolcuların form durumlarını takip edecek. Öte yandan Terim, Rizespor maçını Türk Telekom Arena'daki kendi locasından değil, "Milli Takım Teknik Direktörü"sıfatı ile stadın şeref locasında izleyecek.

Eğer bu olay gerçekse büyük tantana kopar. Takım ve taraftar kötü etkilenir.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Fatih TERİM sevmeyip Göndermek isteyenler yavaş yavaş ortaya cıkmaya başlıyor.

Adnan NAS ve Aka Gündüz Özdemir Arkadaşlar bu iki Yöneticiyi unutmamak lazım Şu Adnan NAS gecmişde de Fatih TERİM laflar söylüyordu oldu bitti Sevmiyormuş Fatih TERİM'i zaten R.Madrid macı sonunda Adnan NAS Gitsin Feneri de calıştırsın diye bir lafı da var. Yukardaki bu iki isim Ünal AYSAL bitirecekler adamlar operasyon yapmak icin gelmişler Adnan NAS Başkanlıkda gözü var bakın Bir kaç güne bu ikisinin olayı patlar TV lerde bu ikisi konuşulacak nasıl Operasyon yaptıklarını.