SDN Galatasaray Kulübü

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
FOX 1 numaralı kanalımız artık. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dün maçı izlerken Selçuk Antalya maçında oynamaz demiştim, oynamayacakmış.

Gerçi belli olmaz bizimkilerin işi. 2 ay oynamayacak olan Muslera'yı 2 günde iyi etmişlerdi. :P

sarikirmiziask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galatasarayımızın yardımcı antrenörü bugün menüsküs ameliyatı geçirmiştir.

Geçmiş Olsun Davala22

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fox International Channels ile Özel Bir Anlaşma Yapıldı

B_17888_GSKLOGO_B.jpg

Galatasaray Spor Kulübü, reklam satışlarını yürütmek için Fox International Channels ile özel bir anlaşma yaptı.

Yapılan anlaşmaya göre, Galatasaray Spor Kulübü’ne ait birçok mecranın reklam satışı Fox International Channels’ın deneyimli satış ekibi tarafından gerçekleştirilecek.

Galatasaray Spor Kulübü, kendi mecralarının reklam satışı için 12 Eylül 2013 Perşembe günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen imza töreniyle dünyanın en büyük uluslararası medya kuruluşu Fox International Channels ile anlaşma imzaladı. İmza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fox International Channels Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler, Fox International Channels Türkiye Satış Başkanı Mehmet İçağasıoğlu ve Hollanda Birinci Ligi Eredivisie’nin CEO’su Alex Tielbeke katıldı.

Anlaşma çerçevesinde Galatasaray TV, Galatasaray Dergisi, Galatasaray Resmi Facebook, Twitter, Youtube, Instagram ve Foursquare Hesapları ile ilgili reklam satışları Fox International Channels tarafından yürütülecek. Bu mecralara ek olarak, gerekli görüldüğü hallerde, futbolcu hakları, forma anlaşmaları, amatör branş sponsorluk hakları ve saha içi reklam satışlarında da FIC, Galatasaray’a destek olacak.

Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada yaklaşık 71 milyon haneye ulaşan Foxsports’un erişimini gün geçtikçe arttıran FIC, reklam satışı konusundaki uzmanlığını spor hakkındaki derin tecrübesiyle birleştirdiğinde Galatasaray’ın mecraları için en doğru adres olacak. Deneyimli ve yenilikçi reklam satış ekibi Galatasaray Spor Kulübü ile yakın iş birliği içinde olarak reklam verenlere ve iş ortaklarına en iyi yaratıcı pazarlama çözümlerini sunacak.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal anlaşma duyurusunun yapıldığı törende şunları söyledi: “Dünyanın en büyük uluslararası multimedya kuruluşu olan Fox International Channels ile işbirliğine gitmekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Fox’un küresel pazardaki bilgi birikimi ve tecrübesiyle global bir marka olan Galatasaray’a vereceği destek ve yaratacağı pozitif etkiden hiç kuşkumuz yok. Bu işbirliğinin, başarılı ve uzun vadeli bir birliktelik olmasını umuyor, yeni dostlarımıza Galatasaray ailesine hoş geldiniz diyorum.”

Galatasaray Spor Kulübü ile olan iş ortaklığından ötürü oldukça heyecan duyan Fox International Channels Türkiye Reklam Satış Başkanı Mehmet İçağasıoğlu ise düşüncelerini şu şekilde ifade etti: “FIC’nin reklam satış konusunda global ve yerel tecrübesinden gelen güçlü deneyimini Galatasaray ile paylaşacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. FIC’nin geniş yelpazesine Türkiye’nin en güçlü ve köklü spor kulübünün eklenmesi ile birlikte reklam verenlere daha bütünleşik çözümler sunma şansını elde edeceğiz. Galatasaray’ın eşsiz mecraları ise geniş bir global deneyim, pazarlama çözümleri üretmekte iddialı bir uzmanlık ve müşterilerin taleplerini karşılamakta kendini kanıtlamış bir beceriyle buluşacak.” diye konuştu.

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17888.php

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Her gün yeni bir sponsora alıştık artık... :)

Ama onu bir kenara bırakırsak artık yavaş yavaş Antalyaspor ve Real Maçlarının havası girdik sanki... ultrAslan kareografi için yoğun çalışmalara başlamış... inşAllah Real Madrid maçında güzel çalışma bizleri bekliyor diye düşünüyorum...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
dude7811
All my thoughts goes to the "uncrowned king",much respect❤❤❤❤❤

8e5106ba1c5e11e3b66c22000ae80d1c_7.jpg

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Burak Yılmaz:Dün hocamızın da dediği gibi öncelikle tüm camiamızdan ve taraftarımızdan özür dilerim.Açıklamaya dilimin varmadığı ruh halime bir de asla unutmayacağım taraftar tepkisi eklenince yaşadığım hayal kırıklığının boyutu arttı.Bizler de pek çoğunuz gibi genciz. Heyecanını, sevincini, hayal kırıklığını sizden farklı yaşamıyoruz.Galatasaray'a yakışmayacak bir skora imza atmış futbolculardan biri olarak dün gece benim için tarifi zor şeyler yaşandı.Dün geceki skor ve aslında birini hedef almaksızın ağzımdan çıkan sözler için özür dilerim.Ama emin olun geri alınamayacak skorlardan ve sözlerden sizlerden daha çok bedel ödüyoruz.Tekrar tüm taraftarımız ve camiamızdan özür dilerim bu şekilde gündeme geldiğim için.

https://twitter.com/yilmazburak17

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kutay Akpulat: BJK'ya ve tüm teknik idari kadroya basketbol şubesine benim için vermiş olduğunuz emekler için teşekkür eder hatalarım olduysa affedilmesini dilerim hakkınızı helal edin.

Yaklaşık bir buçuk yıldır BJK Basketbol Kulübü'ne hizmet etmekteyim kendi harçlıklarımla antrenmanları hiç aksatmadan Anadolu yakasından Akatlar ve Seba tesislerine toplu taşıma araçlarıyla ulaştım. Antrenmanları hiç aksatmadım. Antrenmanlar ve maçlar nedeniyle okulumdan devamsızlık nedeniyle atılma noktasına kadar geldim, maçlarda ve antrenmanlarda defalarca sakatlık geçirdim, tedavilerim ailem tarafından karşılandı.

Türkiye Şampiyonası süresince 1 hafta boyunca tüm takım arkadaşlarımla beraber ailemizden, okulumuzdan ve arkadaşlarımızdan ayrı kalamyı göze aldık. Beşiktaş'ımızı tarihinde ilk defa Türkiye 2. yapma başarısı gösterdik. Sabah 6'da yatağımızdan kalkıp yaklaşık 60 km yol gidip, gelip akşam aynı şekilde anrenman yaptık. gece 23 saatlerinde evimize döndük. VEEE bunlar için bir kuruş ücret almadık, talep bile etmedik ayrıca kulübümüze destek olsun diye tüm arkadaşlarımızla FEDA tişörtleri satın aldık. Eğer varsa bir hakkım sizlere sayın yöneticiler benim için ekmek yediği kaba tüküren yorumları yapılırken arkamda durup neden bu çocuklar herhangi bir ödeme almadı diye arkamızda durmadınız ekmek yemediler bizden diyemediniz bukadar mı cesaretiniz yokben GALATASARAYLI'yım ve hep böyle olmaya devam edeceğim.

Ama ben BJK için ter dökerken emeğimi ve harçlıklarımı size harcarken 110 yıllık tarihinizde ben ve arkadaşlarım kulübünüze Türkiye ikinciliğini getirirken BJK TV'nizde ve beni hain ilan ettiniz, tüm sitelerinizde ben ve arkadaşlarımdan övünçle bahsederken 16 yaşında bir gencin tweet attı diye ve sadece bir görseli arkadaşlarına yolladı diye hain ilan edlirken nerdeydiniz. Biz gençler sizlerin engin tecrübesiyle bu tür hatalarımızı bize anlatarak yanlış ve doğrularımızı göstererek bizi ileriye hazırlamalıydınız. Taraftarın ve kendini bilmez insanların önüne atarak yem yapmamalıydınız.

Ayrıca hakkımda yazıyazan insanları Allah'a havale ediyor ve vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum. Alnımın teriyle geldiğim BJK'dan alnımın akıyla ayrıldığıma inanıyorum.

130919_kutay_t.JPG

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray Spor Kulübü ile Türk bankacılık sektörünün genç oyuncusu Odeabank arasında imzalanacak sponsorluk anlaşmasıyla Odeabank, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın İsim Sponsoru oluyor.

Galatasaray Spor Kulübü ve Odeabank arasında imzalanacak sponsorluk anlaşmasının imza töreni; 24 Eylül 2013 Salı günü, saat 11.00’da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir. İmza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan ve Odeabank Genel Müdürü Sayın Hüseyin Özkaya katılacaklardır.

Töreni takip etmek isteyen medya mensupları akreditasyon için en geç 23 Eylül 2013 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar basinoperasyon@galatasaray.org e-posta adresine başvuruda bulunmalıdır.

Medya mensuplarının bilgisine sunulur.

Program

Tarih: 24 Eylül 2013, Salı
Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Basın Toplantı Odası
Saat: 10.00 – Karşılama
11.00 – Basın Toplantısı

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17955.php

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Şu yarın ki maçı alalım da bu sene şampiyon olmasak bile yeter bana. O derece gına geldi artık :mad:

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Hiç fanatikliğim yoktur, öyle ahım şahım maç seyretmem. Ancak bu gece rüyamda Beşiktaşı 4-0 yendiğimizi gördüm.

Biraz abartılı bir rüya gerçi olur mu olur :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Her yıl oynadığımız fb derbidelerinden büyük olmayan sıradan bir maçtı ama naaahmalup şampiyon olacaz avrupada yokuz cimbomu yenip gitmiş kadar olacaz bağırıp rekorlarıda kıracaz diye anadoludan 76000 adamı toplarsan bu 2-1 çok anlamlı oluyor gerçekten.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bruma ne oynuyor arkadaş! :D

Neredeyse Drogba'yla beraber tek başına dağıttı Beşiktaş'ı.

Artık 11'de başlamalı. Nefret etsem de Amrabat'la ikisi gelecek hafta kanatlardan yardırmalı.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Beşiktaş taraftarları Drogbadan imza almak için sahaya girmişlerdir belki:)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bruma ne oynuyor arkadaş! :D

Neredeyse Drogba'yla beraber tek başına dağıttı Beşiktaş'ı.

Artık 11'de başlamalı. Nefret etsem de Amrabat'la ikisi gelecek hafta kanatlardan yardırmalı.

[MENTION=19025]AliA[/MENTION] Bruma girince daha 2 dakika gecmeden baktım Drogbaya yakın oynadı daha doğrusu Drogba Brumanın kanatına daha yık oynadığı fark ettim izlediğim Cafe de bunu fark edince dedim ki bakın Bruma Drogbaya Gol atıracak dedim 5 dakika sonra gol geldi :) Bruma asist Drogba attı yani belliki artık ikisi bir birine yakın oynacak durum onu gösteriyor ama bu olursa rakiplerin vay haline dağıtırlar defansları :)

Solda Bruma Drogbaya yakın Sağda Amrabat Burak yakın saol taraftar Bruma Hız Drogba Akıl ve teknik Sağ Tarafta Amrabat Hız ve Biraz teknik ve Akıl Burak akıl yok Hız var Beceri Biraz şans bağlı sonucda kanatlar ucar Rakip takımlar düşünsün :) Defansa kesinlik Semi hep oynasın cocuk heryer herkesin acığını kapatıyor

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Beşiktaşlılara hak vermek lazım. Saha o kadar uzak ki tribüne, 92 dakka anca dayandılar.

Neyse. Güzel günler göreceğiz, güneşli günler :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
KADER.jpg

2 yıllık sözleşmeyi imzalamadı... Antalya sonrası yöneticileri hedef aldı... Aysal’ın telefonlarını ise açmadı. Başkan bugün yol arkadaşlarına soracak: Tamam mı devam mı?

Ligde üst üste 3 hafta sahadan beraberlikle ayrılan Galatasaray, Avrupa’da Real Madrid’den tarihi fark yemiş ve Beşiktaş derbisi öncesi çatlak sesler yükselmişti.

En kritik gün bugün!

Başkan Ünal Aysal da Real Madrid maçı sonrası teknik direktör Fatih Terim’e telefonla ulaşmaya çalışmış ama İmparator ne başkanın çağrılarına yanıt vermiş ne de mesajlarına geri dönüş yapmıştı… Sular Olimpiyat’taki Beşiktaş galibiyetiyle durulmuş görülse de dananın kuyruğu bugün kopacak!

Yönetimi hedef almıştı

Terim ve Aysal arasındaki gerilim Real maçı sonrası telefon kriziyle sınırlı değil. Gerilimin evveliyatı Terim’in Milli Takım hocası olarak belirlendiği günlere ve Antalya maçının ertesine dayanıyor. Fatih Terim, yönetimin 2 yıllık sözleşme teklifine olumlu dönüş yapmamış, dahası Antalya maçı sonrası tecrübeli teknik adam yine yönetimi hedef alarak, “Birileri rahat etsin diyerek sözleşme imzalamam” demişti. Bu iki olayın üzerine Real Madrid sonrası Ünal Aysal’ın Terim’i telefonla araması ancak İmparator’un yanıt vermemesi başkanı kızdırdı.

Kimsenin haberi yok!

Başkan Ünal Aysal, bugün yapılacak yönetim kurulunda Terim’in son dönemlerdeki davranışlarını ve geleceğini masaya yatıracak. İşin ilginç yanı bu toplantıya katılacak isimlerin gündem maddeleri arasında ‘Terim’ şıkkı bulunmuyor. İmparator’un bugünkü toplantıda görevden alınabilme ihtimali kapalı kapılar ardında konuşuluyor.

Mehmet ÖZCAN/AMKSPOR

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ne iş arkadaş ya.. Adamlar 1000 defa açıklama yapıp aramızda hiçbir sorun yok demesine rağmen hâlâ ısrarla aynı lafları söylemeye devam ediyorlar..

Allem edip kallem edip GALATASARAY'ımızı karıştırmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyor bu adi herifler...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sabri'ye girişine penaltı ve kırmızı kart da verilmez.

Seçilmiş adam bu Motta denen eleman.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yok canım tükürmüyodur, selçuk'un gözüne toz kaçmıştır. Bakalım ceza gelecek mi?

Bu tükürük olayıda moda oldu.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Geçen Hafta Antayla Maçının daha başlarında Drogba'nın serbest vuruşunu Baros'un elle kesmesini gördüğü halde penaltı veremeyenler, bu hafta son dakikada Sabri'nin biçilmesi pozisyonuna hangi cesaretle penaltı verecekler ki... Biz onu tartışmıyoruz bile.. Ayrıca herkes tutturmuş bir Melo, gidiyor.. Pozisyonu tekrar tekrar seyrettim.. Sabri'nin pozisyonu penaltı değilse, Melo'nun ki de KESİNLİKLE KIRMIZI kart değil.. En fazla sarı kart verilir..

Ama bu şeref yoksunu basın Selçuk'un resimlerini boy boy yayınlarken, O OLAYIN ASIL NEDENİ olan TÜKÜRME resimlerini hiçbir yerde göremedik.. bu da tıpkı muz olayına döndü.. Herşey ortaya çıkınca resimler de bir bir dökülüyor..